Diyelim ortamda bir muhabbet dönüyor, iş yeri olsun arkadaş ortamı olsun vs asla sohbete dahil olamıyorum daha doğrusu konuşacak kadar kendimi yeterli görmüyorum. Sanki bütün zihnimdeki her şey karışmış gibi hissediyorum. Bakıyorum insanlar şakır şakır konuşuyor tuhaf hissediyorum. Sanırım bu konuda aşırı yetersizim…
Kim bilir benim hakkımda neler düşünüyorlar.
Saf, slak vs neden böyleyim🥺
Kim bilir benim hakkımda neler düşünüyorlar.
Saf, slak vs neden böyleyim🥺
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir miktar özgüven eksikliğinden kaynaklanan bir durum bence.. Ve en büyük hatan şu durumda başkalarının düşüncelerini önemsemen..
Evet aşırı derecede önemsiyorum.
Zaten bir kendimi önemseyemedim
Önceliğin kendin olduğunda her şeyi çözebilirsin🌺
Bence bir yerden sohbete dahil ol bir fikir beyan et ya da kendi özgür düşünceni ifade et
Bilmiyorum.. Ne desem saçmalık olarak yansıyacak diye düşünüyorum karşımdaki insana. Susmayı ve sessizliğimi ağlaya ağlaya kabullenmeyi seçtim artık, en azından birkaç senedir bu şekilde.
Kendine yazık ediyorsun bu durum senin öz güvenini de yiter ene sebebiyet verebilir arkadaşım
Peki nasıl düzeleceğim? Bir tavsiyen var mı?
Örnek olarak bir arkadaşınla tavla oyna bir kafeye git ya da bilmiyorsan öğretmesini iste ya da okey bu senin biraz daha açılmanı sağlayabilir
kendini dinlemeyi öğren bence önce istersen konuyu dahil olamaya çalışmak isterseb yardımcı olurum
Öz güven eksikliği sanırım sorun
Evet
Bununla ilgili kendini geliştirebileceğin yol yöntemler var araştırıp bulabilirisn
6-7 senedir yapmadığım şey kalmadı. 23 olacağım ne bir sevgilim oldu ne de bir arkadaş ortamım. Zihnimdeki bktan düşünceler yüzünden bu noktaya kadar geldim.
Bir noktada değişmesi gerekir bende genç ergenlik yıllarımda öyleydim ama sonradan kayboldu. Yaptığın hatalarda seni hor görmeyecek kişilerin yanında konuşarak başla ve devam ettir böyle
Sen çok zeki birisin aksine
Haha tam tersi Zeka seviyemden şüpheleniyorum :). Bir insan hiç mi konuşacak bir şey bulamaz, kendimle olan iç muhabbetimi dışa yansıtamıyorum, aşırı rahatsız ve tuhaf hissediyorum. Belki de ailem tarafından hep yargılandığım için…
Aile ilişkilerini bilemem ama senin gibiler çok yaratıcı olabilir diye düşünüyorum ben aksine. Artı o konuşkan denen kişilerde yanındaki kesin hebelhubele mal. Mal sadece konuşuyorlardır.. Yaşlarınız kaç ayrıca?
22, en acı veren kısımda bu zaten. Mal mal konuşmayı istiyorum böyle ağzıma geleni söylemek, ya bak cidden bıktım yok kalbi kırılırmış, benim hakkımda olumsuz eleştiri yaparmış bilmem neymiş bunları umursamak istemiyorum artık. Çok gücüme gidiyor konuşkan insanları gördükçe kendimi ezilmiş ve karakteri yerine oturmamış biriymişim gibi hissediyorum
Sen konuşamıyorsunndm diye mal. Mal da olsa konuşmak istiyorsun. Bence fazla dileme bu dileği 😂😂😂😂😂
Hahahah ya konuşayım da mal desinler valla bıktım konuşmayınca da öyle düşünüyorlar yapacak bir şey yok😂
Seninkisi şey gibi olmasın yani 😂 ulan bekarlık sultanlıktır dediler Biz imparator olduk
Dnemek ister misin
yas kac
22
nerdensin