6. his diye bir şey var mı ?

Arkadaşlar bazılarına saçma gelebilir fakat son 1 aydır falan çok garip bir şekilde içime bir olay doğuyor ve kısa bir süre sonra aynı olayları yaşamaya başlıyorum aynıları olmasa bile benzerleri oluyor ya da biyerde olaylar hep çakışıyor tahmin ettiklerimle.Ya da bazen bir sayıyı tahmin falan ediyorum çoğunluğu doğru çıkıyor bende şaşırıyorum ilk öncelerde rast geldiğini falan düşünmüştüm ama şu aralar fazlaca arttı .Bazende bir insanın hayatıyla ilgili istemsizce yorumda bulunuyorum zihnimden ,ilk defa gördüğüm bir insanda bile oluyor mesela hayatındaki yaşadığı büyük kötü olayları falan hissediyorum.

Siizce nedir bu altıncı hismidir? yoksa bir arkadaşım geçenlerde böyle bişey yaşadığını söylemişti ve işin garibi oda başka bir arkadaştan bulaştı falan dedi geçen günlerdede tayfamızdan bir kişi daha içinde bir sıkıntı olduğunu söylemişti sonrada gezi parkı olayları falan çıktı :D Biliyorum çok saçma gelecek ama kafama takılmaya başladı temelli sıyıyrmaya mı başladım yoksa akıl fazla mı geliyor bilmiyorum yardım :D :P
6. his diye bir şey var mı ?