6. His diye bir şey var mı?

Merhaba, ben son birkaç yıldır bir çok şeyi gercek anlamda hissedebiliyorum. Uzakta olan birinin benim hakkımdaki düşünceleri net olarak içime doğuyor ve kısa bir süre sonra o kişi bana ulasip bunları ifade ediyor. Ve benim hiç aklıma gelmeyecek şeyler. Yani kendi düşüncelerim olması mümkün değil o hic geldiginde inanmıyorum hatta o kadarda olmaz diyorum ama bir süre sonra gerçek oluyor. Zihin okuyor gibi hissediyorum herkesin benim veya başka şeyler hakkındaki düşüncelerini net olarak görebiliyorum. Bir insan neden böyle olabilir? Sizce gercekten 6. His diye bir şey var mı yok diyorsanız bu yaşadıklarım ne. Gecende bir insanın öleceği içime doğdu. Zihnimden o düşünceyi hemen uzaklastirdim ve o kişi bir süre sonra vefat etti. Bu ne simdi
Güncellemeler
+1 yıl
Ağır depresyonalr geçirdim hayattan köpük yaşadım insanların kötülüğünü kabullenmek istemedim. Şimdi kendime geldim işim gücüm de var şükür fakat bu durum kaldı bende. Yalan konuşmam kimsenin arkasından konuşmak kalbimden kötü hiçbir düşünce geçmez kimseye düşmanlık yapmam belki bunları etkisi olmuştur bilemiyorum
6. His diye bir şey var mı?