X ve Y den tamamen ciddi cevaplar lütfen..

Merhaba arkadaşlar..

Başlıktan anlaşılmak üzere elimizde 2 kişi var bayan X olsun erkek ..Şimdiden içten ve ciddi cevaplarınız için teşekkür ederiz.

X ve Y 2 yıldır ilişki içerisindeler ve o kadar çok zorluktan geçmişler ki.. X onun için kendi en yakın arkadaşlarını terk etmiş. Y hayatındaki tüm kızlardan vazgeçmiş. Birbirlerini çok seviyorlarmış ve hiç kopamamışlar birbirilerinden. Ayrı kaldıklarında birbilerinin akıllarından çıkmamş hep aramış sormuşlar birbirlerini.

Bir süre sonra barışmışlar.Bizim Y demiş ki bana 2 gün müsade ver senin için herkeden vazgeçiçcem. X " tamam ama bana sana geldiğim gibi tertemiz gel.." " tamam demiş Y" zaman geçmiş mükemmelmiş herşey.Zaman zaman tatlı tatlı kavgalar edip atlatmışlar uzun bi zamanı.Bu zaman için de X in aradaşları srekli bırak onu işte o böyle o şöyle diyerek arada laf çarpıtmaya çalışarak oldukça üzüp anlamıyorlarmış. düşünsenize insan içinde kocaman bir aşk acısı yaşarken gülebilir mi? Zaman geçiyor herşey günlük gülistanlık derken. bir gün Y " işte senin affedip affetmeyeceğini bilmiyorum ama.Seninleyken çok eskiden birşeyler yaşadığım kızla mesajlaşıp kendimi tatmin ettim.." diyor.. X şokta hani tertemiz gelmişti? hr kavgadan sonra kendine sıcak bi kucak mı arıyodu? Sorularını Y'e sorduğunda cevap bile alamamış zamanla onu affetmişti. inanmıştı bir daha yapmayacağına.. X , Y için herşeyi göze almıştı. İlk defa biriyle baş başa kalmış dakikalarca aşkı dudaklarında hissetmişti. Ayrlamazdı artık onundu ( Cinsel anlamda olmasa da) X. Y yi her zaman çok sevmiş masallarındaki kahaman olarak adlandırmıştı adeta.. Öyle bir düyüdeydi ki..Y ona sabahın 5 inde kapılarına güller denizden kumlar.. sadece X üşendiği için su içmeye evinden 1 bardak su getirmişti buınlar onu kendinden amaya yetmişti zaten. Daha sonrasında Y nin de Xinde geçmesi gereken sınavlar başlmıştı okul hayatında. X her gün Y yi görmek isterken 4 günde 5 günde bir görüyordu. Çünkü Y nin dersleri daha mühim ama saat 9 daon 11 e kadar arkadaşlarına vakit ayırabilirken X'e sadece cumartesi..X onnun için herşeyi yapmış mıdır tam anlamıyla?
X ve Y den tamamen ciddi cevaplar lütfen..