Çocuklarımın annesi sen olacaksın eşim sen olacaksın diyen erkeğe ölünmez mi :) Bence en güzel seven erkek tipi. Siz hangi tip erkekler/kadınlar la olmak isterdiniz?
Çocuklarının anası olacam çayın davşan kanı pilavın inci tanesi gibi olacak aslanım gaplanım yiğidim diyen kadını yiyarrım:/
Bilmem gitmeyen bir kadın var mı öyle bişey olsun
vardır muhakkak :)
Laga lugayı bıraksın bana yüzükle gelsin lafa doyduk icraatı görelim 😂
vaaoov güzel bir evlilik teklifii olsa felan :D
Cevap
17Cevap
Hemen moda giriyorsunuz şu gülücüklere bak. Cümleyi kurmak zor değil önemli olan uygulamak. İki tatlı lafa tav olmayın hemen.
bende öyle salak değilim iki laf tav olucak kadar ayrıca insan sarrafıyım :) ama sevgiyi hissedebiliyorsam problem yok ve hissediyorumda :)
Yaş daha 21 hadi bakalım çok gördük böyle diyenleri moda girip gümüş yüzük takanları😀
ben onlardan değilim yalnız seni rahatsız eden ne liseden beri birbirimizden kopmamışız çocuk askere gitti beklemişim ailelerimiz tanışmış olmazsada kader Allah bilir fakat seni rahatsız edeni anlamadım ben biliyorum sevgilimi sanki sen tanıyosunda boylo doyonloro modo gorop bıdı bıdı
Ya banane ister ayrıl ister evlen beni ilgilendirmez sadece hemen evlilik triplerine girmeyin yeter.. Sonda dönüp yorumlarımı sümüklü mendillerle okuma da 😊
Sonra*
okurum okumam depresyona girerim girmem SANANEEE?
Hiç işte banane
"Geçmişi akla getirmeden gelecek hep senindir,
Gaza gelen her üç cümleden bir tanesi yemindir."
-Sehabe.
Neşeli bir kız olacak hayat enerjisi bitmek bilmeyen daima gülümsesin bana :)
aynen yaşlandırmıcak erkeği :D
yani biliyorum ama kimi zaman sevgilimin burnundan getirdiğim oluyo olucak okadar :D
aynen D:
Bunu diyen en az 10 kız tanıdım hiç birinin numarasi bile yok artık
Türk filimlerinde de böyle diyorlar ama sonra herkes herkese bişiler falan filan :D
Diyince kaçıyorlar 😊
kaçmayanda vardır :)
çok şükür öyle kızlardan degilim :)
Allah gönlüne göre versin :)
He sende hemen buna inanıyorsun dimi 😂
aynen 5 yıldır sevgiliyiz evlilik yoluna giriyoruz inanıyorum oysa inanmamam lazım dimi D:
:DD::
Sanırım bu gidişle onu diyemeyeceğim :))
Allahtan ümit kesilmez :D
Katılıyorum ama pes ettim ben 😄
Peki amacı göz boyamaksa nolcak
5 yıldır boyamıcagına göre :)
Denilir mi hic? Kacar herkes
yoo :D
1-2 senelik iliskiyse denilir
5 yıl :)
5 yilda demezsen kacarlar :D
:D:D:D:D:
Ağzı olan konusuyor pek güvenme herkese...
Cocuklarimin babasi olacaksin.. hmm dusunemedi.
Ölme o zaman çocuklar yetim kalır..
Bilmiyorum o tarz şeyleri
Kızımıza baba olur musun diyen kadın 😍
bence kacırma onu
kaçırırmıyııııım :)
Bugün ölürsünüz o erkek için yarın hadi gg :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar