Ultrasonun obstetri alanında kullanımı 1950li yıllarda başlamış olsa da malformasyonların tanılanması amacıyla ultrasonun kullanımı 1970'li yıllara dayanmaktadır.
Bu ne ya altta birisi göğüslerini sormuş sende abla deme demişsin eğer gerçekten evli ve hamileysen dilerim kocan burayı görür. Yeter artık cidden miğdem bulanıyor davranışlarınızdan.
Profilinizde ki sanat ibaresini görünce, hem sanat ile alakalı hem de görsel ile alakalı aklımda ki soru işaretlerini tek cümle altında gidermek istedim.
@KedininKedisi ay bırakın aşkolar karnına yastık falan koymuş kendi kendine senaryo çizmiş oynamış gibi bı hali var:D gerçek olsa da niyeti belli, kocası memnun (kendisi belirtmiş yorumda) bize gülüp geçmek düşer.
Az edep yahu geleceğin anneleri işte hamilesin attığın fotoğrafa bak kocanada karnındaki bebegede çok üzüldüm adam sana çok seksisin yazmış seninde attığın fotodan ne istediğin belli zaten ne istediğin eşiniz görse ne düşünürdü acaba ah ahir zaman
Genelde dik ve sivriyse erkek yuvarlak ise kız diyorlar. Ama en hayırlısı olsun kız erkek farketmiyor.. Kız çocuğu babası olarak soylim harika bir duygu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinlikle erkekkkk 💓💖💞 benimde aynı böyleydi aşko
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sivriyse erkek top gibi durmuyoda yayilmissa karnın kız
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Abla Allah aşkına bu akdar abazanın olduğu yerde böyle fotolar paylaşılır mı ya
Senin kesin kızın olacak nerden anladigimin önemi yok ve sana dicekler çocuğun hakkında şu alalım dicekler sakın yapma su aldirtma engelli olur dicekler inanma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Buradan anlaşılmaz. doktora gidin
Ultrasonun obstetri alanında kullanımı 1950li yıllarda başlamış olsa da malformasyonların tanılanması amacıyla ultrasonun kullanımı 1970'li yıllara dayanmaktadır.
Karnin iyice sistigi zaman tam yarim top gibi durarsa kiz karnin asagiya dogeu indiginde erkek tahminimce kiz olacak gibi ama emin değilim
Koca karı yöntemleri 😂
Oğlun olur, karnın sivri
bilmiyorum öyle diyprlar😂😂 sorayim dedim
kiz hicbise bilmiyorum ben napimm ilk hamileligim
Cinsiyeti daha belli değil mi? 6 aylık gibi duruyor
belli ben bilerek öğrenmek istemedim ama dayanamıyorum arık yarın gidicem doktora😂
Cevabı bizle paylaş, bir oğlun olacak inşallah 😂
erkek çocuk çok zor olmaz mı ya😭
Bilemiyorum biraz şans biraz yetiştirme tarzıyla alakalı. Çok şükür çok akıllı bir oğlum var :)
aa gerçekten mii🥹 allah bagislasin
sende erken evlendin sanirim
Bende erkek diye düşünüyorum..
Benım de karnım sivriydi erkek olur demişlerdi çıktı da 😂
hemen ultrason gözlerim ile yanıtlıyorum 😌 erkek olcak
Erkek annesi göbeği bu 10 kilometre öteden anlarım 😂
Kız olacak hayırlısı ile.
Kızının adını ne koyacaksın peki
Benim karnimda böyleydi oğlunuz hayırlı olsun 🤣
Bu ne ya altta birisi göğüslerini sormuş sende abla deme demişsin eğer gerçekten evli ve hamileysen dilerim kocan burayı görür. Yeter artık cidden miğdem bulanıyor davranışlarınızdan.
Bu sene kız senesiydi, büyük ihtimal kız olabilir. Sağlıkla gelsin, cinsiyet mühim değil.
ne demek 4q
@deehaa 4q?
o ne demek reis
@deehaa asıl ben sana soruyorum, 4q ne demek?
barok dönemde meydana gelmiş çok değişik bir sanat türü, JSBach'un ezgileri ya da Stradivarius'un kemanı kadar meşhur nasıl bilmez 4q sanatını?
@deehaa konumuzla ne alakası var?
Profilinizde ki sanat ibaresini görünce, hem sanat ile alakalı hem de görsel ile alakalı aklımda ki soru işaretlerini tek cümle altında gidermek istedim.
Sivri olursa erkek , yassı olursa kız olur derler.
Bunu neden kalçanı geriye vererek, bacağını şeyine kadar açarak çekip atma ihtiyacı hissettin
Amacı çok belli edep lazım hamile kadın sonuçta yazık
Erkekler de iğrenç hamile bir kadına yazdıkları şeylere bakar mısınız?
Kadının amacı o zaten hoşuna gidiyordur
Valla bilmiyorum hamile bir anne eğer bunu düşünerek paylaşıyorsa Allahtan ona akıl diliyorum şu an yaptığı her şey çocuğun bilinç altına kaydoluyor.
@KedininKedisi ay bırakın aşkolar karnına yastık falan koymuş kendi kendine senaryo çizmiş oynamış gibi bı hali var:D gerçek olsa da niyeti belli, kocası memnun (kendisi belirtmiş yorumda) bize gülüp geçmek düşer.
Hamile filan değilsin sen 😂 karnını artık neyle şişirdiysen
abla şehir efsanesi bunlar. Sağ salim kucağına alda cinsiyetin önemi yok
Dilediğin gibi olsun. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı bir evlat olsun 💕
Ben ablamınkinde anlamıştım karnı tam oval ve dikti erkek olduğu belliydi kızlar aşşağı çökük oluyordu galiba
Sivri gibi görünüyor, oğlan olacak. Dedi dersin
bende öyle hissediyorum çevremdekilerde öyle diyor
Az edep yahu geleceğin anneleri işte hamilesin attığın fotoğrafa bak kocanada karnındaki bebegede çok üzüldüm adam sana çok seksisin yazmış seninde attığın fotodan ne istediğin belli zaten ne istediğin eşiniz görse ne düşünürdü acaba ah ahir zaman
Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah canım sağlıklı olsun da hiç önemli değil diyeceğim ama senin Dünya tatlısı kızın olacak
Rabbim olmayanlara da versin ilk başta da bana nasip etsin
Koca karı şeysi bide öbür taraftan atsana tam belli olsun
Genelde dik ve sivriyse erkek yuvarlak ise kız diyorlar. Ama en hayırlısı olsun kız erkek farketmiyor.. Kız çocuğu babası olarak soylim harika bir duygu
Kesinlikle erkekkkk 💓💖💞 benimde aynı böyleydi aşko
Sivriyse erkek top gibi durmuyoda yayilmissa karnın kız
Abla Allah aşkına bu akdar abazanın olduğu yerde böyle fotolar paylaşılır mı ya
harbi la ama kadinin ne suçu var belki iyimser biri 🙃 ah ah
@lilithhimsi kadın iyimser olabilir zaten ona lafım yok abazalardan sakınması lazım ya. Bir de hamile yazık)
sktr et ya :-) her yerdeler zaten.. kadinlar sirf bu yuzden sakinmasina gerek yok
@lilithhimsi en azından altı çıplak olması yerine normal olabilirdi:)
Erkek bu abisi gibi teğmen olacak güzel anne
Nöbetteyim eşlik etmek istermisin muhabbet edelim
Ne dedim abisi gibi erkek 😅
Bahtı güzel olsun 🙏🙏 bana yazarmısın bişi sorcam bu konuda
valla hiç anlamam sağlıklı doğsunda gerisi mühim değil
altın niye çıplak abla
kizim ayni yastayiz dur ne ablasi ahnshqjaha sıcak sıcak hewale geçiriyorum hamilelik zor bide
eşin böyle bi foto paylaştığını görse ne derdi
hiçbişey eşim beni böyle aldi😂😂
Bu erkek gibi dikmiş çadırı
çadır mı🥲
Şaka yaptım
Ben biliyorum işte 🥳
erkek sanki ama 2 dakika seklini cozmek icin abktik g. ot mu gobek mi karisik
sivri gibi duruyo sanki erkek
Erkek gibi duruyor daha aivri
Erkek bu kesin
Böyle anlaşılmıyo karnın belli değil
Keşke önüne gelen üremese 😭😭😭
Anlaşılmaz ultrasona gitmeye ne dersin
öyle bişey yok
Ne zaman doldurdu reis
Kız olabilir içimden geçti
Yine tutturamadım
Annem karın sivri ise erkek olur dedi. 😅
Maşallah kuzum
Ay göbeğini pop sandim
Sağlıklı mutlu bir ömrü olur inşallah
Anlaşılmaz o hayırlısi olsun
Sivri olunca erkek derler jdjdıd
Karından nasıl anlaşılıyor ya. Cidden tuhafsiniz
Bilmiyorum ama baya hot gözüküyorsun
Karnın gözükmüyor giysili anlaşılmaz.
Bacaklarını neden gösteriyorsun?
Allah hayırlı evlat nasip eylesin inşaallah
Abla memelerin hiç büyümemiş neden😂
abla deme oglum ayni yastayiz😂😂😂😂 büyüdüler ya karnım kocaman sadece
Söz gelimi saygıdan 😂😂 karnında çok büyümemişte memişlir düz duruyo dahhaa 😂😂
Kaç beden oldulaarr
Bence anneler hisseder
off bebeği kim yaptıysa zevkten ölmüştür
Çok tatlı bir hamilelik
Tıp o kadar ilerledi mi
Kızın olur senin
nerden anladın
Senin kesin kızın olacak nerden anladigimin önemi yok ve sana dicekler çocuğun hakkında şu alalım dicekler sakın yapma su aldirtma engelli olur dicekler inanma
İlkte gotunu masaya yasliyip cektin sandim🫣🫣
gahahahahah ne 😂😂😂 ay doğurucam sesli güldüm
Erkek olur ama sende 6 ayliksin
nasıl😂
Oda pilates sirri
Demistim