uzatmıycam ciddi bir durum şaka yapmıyorum oana karşı güçlü duygular besliyorum yardımcı olmak için yorum yaparsanız sevinirim
Bu durumu ona söyle
Sakın söyleme
Psikoloağa git
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Öğretmen - öğrenci ilişkisi heteroseksüel de olsan tehlikeli bir durum. Etik dışı, ahlak dışı bir şey. Hele ki bir eşcinsel yönelim söz konusu olduğunda bu senin eğitim hayatının sonu olabilir. Nasıl bir ülkede yaşadığımız malum. Kendini korumak adına söylememeni tavsiye ederim.
Söylememek daha mantıklı geldi bana, söylersende kibar bir dille seninle konuşur böyle birşey olamaz diye. Her türlü birşey olacağını umut etmemen ve vazgeçmen senin için iyidir.
Arkadaşm aranizdaki samimiyete bagli olarak acilabilirsin bayanlar güzeldir :-)
Cevap
11Cevap
Bu normal halden kurtulmak için dua et ve psikoloağa git
Hocam sizinle özel konusucam de herkes çıkıp ikiniz kaldiginizda yapış dudaga 😃
Ulan benden beterler varmış hayatta
Sen ne yaşadın ki :)
Abo hiç mi çok zor
Yaşamadığım için bilmiyorum nasıl bişey tam
Ben bisex im erkekten hoşlandım ama şu an bayan bir öğretmeni seviyorum bence bir kadının sesi kokusu bakışları gülüşi herşeyi nazik ve güzel ama bencee bazı erkeklerin düşündüğü fesatlık hiç birinden hoşalanmadın mı hiç mi
Ben öyle düşünmüyorum zaten o anlamda düşünmüyorum sadece seviyorum erkekleri nasıl görüyosun
Arkadaş ortamın var mı yani biliyolar mı annen falan aslında güzel ama kötü gibi anlamadım
Kimse bilmiyor. Hatta bizimkiler evlen diye baskı yapıyor. Bana kız bile buldular. Bu dışarıdan anlaşılmayan bir durum. Psikolojik biraz. Utangaçlıktan kaynaklanıyor. Yani karşı cinsi istemiyorsun. Annem bana kız bulduğunda yüz yüze konuştuk. Ben dedim kıza evlenmem. Evlensem ayrı odalarda yatarız. Tabi kız istemedi. 😜
😂😂 güldüm ama o açıdan da zor ne biliyim aşık olmak falan bişeyler böyle sevmek istemez miydin
Bilmem bence güzel birşey içimde tarif edilemez bir mutluluk ve sesind ehuzur bulduğum biri var çirkinlikle alakası yok ya kendine çirkin deme
Ama öyleyim. Aslında bu hastalık nasıl başladı biliyor musun? Ben 6. sınıftayken hocam zıt anlamlı kelimeleri anlatıyordu. Güzel-çirkin örneğini verdi. Sınıfın havalı kızı da beni örnek verdi. Mesela Fatih dedi. Çok çirkin dedi. Bunu kim ne yapsın dedi. Tüm sınıf güldü. Bayan hocamız da güldü. Bence de dedi. İşte ondan sonra bir anda her şey kafamda bitti. Sanki kadınların cinsel bölgeleri bana iğrenç gibi geliyor. Oysaki erkekler buna bayılır
Bence kafanda yaaa çirkinlik pfff foto görmedende birşey demiycem ama bir kız olarak seninle konuşmak isterdim aşık olduğunda kusursuz geliyo zaten 6. Sınıftan önce hoşlandın mı birinden
Çok üzüldüm herkes ayıp etmiş bence o kadar çirkin veya tipsiz değilsin kafandan at
Kafama şişirmedin ztn konuşuyorum seninle konuşmakta isterim canım sıkılıyo
Hayır ama öyle insanları severim daha farklı olan insanlar bence çok hoj
Konuşabiliriz benlede utangaç olduğum için alay ediliyorlardı bu yüzden hislerimi söylemekten korktum mesaj atamıyorum istiyosan nerden konuşabiliriz
Ben daha çok kızlardan hoşlanıyom ama böyle insanlarla konuşmayı seviyorum ne zmn istersen yazabilirsin yani
Aha seni buldum
@Coolbirisim tşkr ederim assets.nydailynews.com/.../...demy-awards-show.jpg
ya hsjsjsjs
Yahu erkekler burda yalnız kalıyor sizin gibilerin yüzünden...
seviyosan git konuş bence assdfbwfhkfd
Anne gibi bir sevgiden mi bahsediyorsun
Ewt
Farklıda birşey bu ama fazla yoğun
Hayrı ileri bir sevgi gerçketen fesatlıkta değilim ama adını duyunca bile dizleirm titriyo sarılmak istiyorum ama daha yüzüne bakamıyorum
Paikolağa gittim heves geçer takma falan diyo ama 2 yıldır böyle ama görüncede mutlu oluyom
Şu an var ki saklıyorum bu konuyu
Pzt söylemeyi düşünüyorum
Edicem saol
simdi nedir durumun
Söyleme ama belli et
Ogretmenken eniste mi olcak kadin :)
Arkadaşlarım 2 tanesi biliyo yha ona da yenge diyolar derste falan işim zor
Nasıl bir güzellikte öğretmen se artık
Çok güzel valla erkekler kardeşim olduğu için aşk metupu yazmışlar bana sıra gelmiycek
Ohoooo işin zor senin 😂
Bence söyleme onun tepkilerini yokla
nabzını yokla :D çok istiyorsan
Bu durumu ona söyle
Biseksüelmisin
Ewt
Söylemek istiyorum ama yüzüne bile bakamıyorum 😊
Arkadaşlarım biliyo yenge falan diyolar acayip belli ediyorlar onlar söyliyelim biz diyolar ama tepkisini tahmin edemiyorum :(
Ben 17 hoca 24 ya çok fazla kızardığım utandığım için arkadaşlarım anladı
Herkes öyle diyoda napıyım elimde değil titriyom salak gibi :(
Sapık 😱
Ne alaka fesatlıkta değilim gerçekten sarılmak isterdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar