Kendisi bekar sevgilisi de yok çok hoşlanıyorum açılmalı mıyım kızlar ne yapıcam? Onun benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım?
sosyal medya kullanmıyor
sosyal medya kullanmıyor
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Instagram nasıl kullanmıyor bizim hocalar takip isteği atıyor bana😂
Kullanmıyor kesin eminim bakmıştım bide kardeşini buldum kardeşinin takip ettiklerine baktım yine yok okuldaki diğer hocaların takip ettiklerine baktım yok
Hocalar yazıyor mu sana ne diyorlar😂
O senden hoşlanıyor mu bilemem ama sakın açılma bence hata yaparsın. Mesaj atmıyorlar ya sadece takiplesiyoruzz. 😂
Evet hata da olabilir Ama çok hoşlanıyorum aptallaştım ne yapıcam ya. Ders dışında okulum bahçesinde veya çevresinde karşılaştığımızda hep bakışıyoruz konuştuğumuzda çok kekeliyor elindekileri düşüyor heyecanlanıyor falan
Bende sınıftan birinden hoşlanıyorum bende ona karşı öyleyim kendim aklıma geldi hahahahshahah ama olsun sen yinede itiraf etme madem onun senden hoşlandgini düşünüyorsun o ilgilensin senle sen bir şey yapma
Ama hoca ya açılması biraz şey olmaz mı hani pek etik değil gibi bilmiyorum mesela senin yerinde olsam ben de asla açılmam
Hoca kaç yaşında ki
Hoca 29, ben 19 yaşından demiyorum hani mesleği açısından etik mi diye
Yaşı da çok uygun sayılmaz aslında ben 18 hoşlandığım kişi 20 yaşında bizim bile farkımız belli oluyor çok hayalin gibi olmayabilir bence hoslanmiyorsun hayranlık duyuyorsun ayrıca evet etik değil mezun olmadan olmaz
Ben de yaşı daha yakın olsun isterdim ama yaş yakın olunca da süreceği garanti değil, bilmiyorum bence hoşlanıyorum çünkü dış görünüşü tam hoşlandığım erkek tipi karakteri de iyi ondan önce yaşıma yakın bir sevgilim vardı iyi de anlaşıyorduk seviyordum ama aramız bir konu yüzünden bozuldu ayrıldık anca birkaç senede unutabildim ne olucagı belli olmuyor hayatta bazen istediğimiz gibi gitmeyebilir yine yaşıma yakın birine de aşık olabilirim bu işler pek belli olmuyor işte.
Mezun olduktan sonra nasıl ulaşıcam ki ona. Bide bizim derslerimize sadece 1 dönem giricek bu dönem sonunda girmiyor kendisi başka kampüste sadece bizim sınıfa girmek için bu kampüse geliyor
İşte o da senden hoslansa ulaşır bir şekildee
Bizim sınıf baya kalabalık hepimizin tek tek adını bile bilmiyor nasıl ulaşsın tek bi erkeğin adını biliyor. Taktik ver ya bari açılmasını sağlayacak şeyler yapayım da aklıma gelmiyor
Bilmiyorum bence uğraşma
Neden ki
Çünkü o adam sadece senin ilgini çekmiyordur bir sürü kız vardır
Yani adam onlara da mı bakıyordur diyorsun
Bakar ama kimseyle ileriyi düşünmez kullanılırsin
Belli olmaz öyle birine benzemiyor ama dediğin gibi de olabilir tabi saf olmamak lazım. Okulun giriş çıkışlarında okul çevresinde, ikimizin de yanında kimse yokken, belli etmeden karşılaşmaya çalışıcam günaydın falan dicem eğer öyle de açılmazsa ben de asla açılmam. Nasıl sence mantıklı mı?
Hem rezil de olmamış olurum nasıl fikir
Hayal kırıklığına uğrarsin ama ben ne desem boş dene ve kendin gör. Tabii ki günaydın dersen sıcak karşılar sohbet edersiniz ama devamı gelmez.