Kafama takılan birşey var çevremde bir çok genç var evlenen. Mesela benim kuzenim evlendi 1 hafta önce ve çok kilolu boy 1.65 falan kilosu da 85 civarıydı sanırım. Yani göbek falan vardı baya kilolu bir kız. Ben 1.60 boyundayım 63 kiloyum bu halde asla evlenmezdim göbegim falan var çok utanırdım yani evlenmek icin o vücudu bir kusursuz hale getirmem lazım eşimin beni o halde görmesini istemezdim peki aşırı kilolu kızlar nasıl evleniyor? yani nasıl cesaret ediyorlar acaba? ben mi çok fazla takıyorum yoksa? erkekler siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Benim izlenimlerime göre kilolu insanların yüzleri gerçekten çok sevimli oluyor ve hayata dolu dolu bakıyorlar. o insanlardaki hayata bakış açısı keşke bende de olsa diyorum çoğu zaman kendimi hep eleştrimişimdir bu konuda. benim çevremdeki arkadaşlarım çoğu kilolu dediğin gibi evlilerde onların kazandıkları nokta ne biliyormusun? onlar asla manken gibi olan kızları kıskanmıyor sevgililerine eşlerine güvendiklerini her daim belli ediyorlar. erkek karşısında onu sıkmayan ve güvenen birisini gördüğü zaman o erkek o kızın özgüvenine hayran kalıyor. hem herkesin bu dünyada bir eşinin olduğunu unutmayalım kimin kaderinde kim var bilemeyiz. onlar nasıl evleniyor diye sormak yerine ben neden böyle bir şey düşünüyorum neden onlarda olan o özgüven bende yok diyip kendine sormalısın.
100 Yorumla
En İyi Cevaplar
kilolu erkeklerle evleniyorlardir sanirim :) kendisi göbekli iy bir vucudu olmayan bir erkek karsisindaki kizdanda beklemes heralde manken gibi olsun gerci beklerde öylesini alamaz mecbur kendi gibi biriyle evleniyordur kizda kendinden rahatsiz olmuyordur eside öyleysw :))
03 Yorumla
Soran+1 yılkuzenimin evlendigi cocuk manken gibi :D
Soran+1 yılkader utansın :D
+1 yılHasta olanlara geçmiş olsun derim, laf etmem. Ama hasta olmayanlar paso yiyip yiyip yatanlar spor yapmayanlar da evde kalmaya mahkumdur. Ben ögrenci halimle gidiyorum spora, protein,karbon yiyorum ki bunlar hep masraf. Oysa diyet yapan bir kadının yedikleri ne kadar tutacak allasen ?
Ve unutmadan etenşın pliiss ;
Her kadının mutlaka biraz fazlalıkları vardır ;)00 Yorumla
Şimdi, uzun uzadıya mantık çerçevesinde anlatırdım da, anlamazsın sen. Basmaz çünkü kafan o kadar.. Yorma bizi hem.
Sen böyle, evlenilecek insanın kilosuna göre seçildiğini falan sanadur hala, boşver..
Hey allahım, neler var ya...82 Yorumla
Soran+1 yılya sacmalama tabiki oyle dusunmyuorum evlilik kilodan mı ibaret bu kafama takılan kucuk bir ayrıntı sadece
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
20Cevap
+1 yılŞimdi şöyle düşün evleneceğin kişi evlenmeden önce fit manken gibi falan filan neyse ne evlendikten sonra kilo almaya başladı sırf kilo aldı diye boşanıcak mısın bir anda o kişiye karşı olan aşkın biticek mi yani gerçekten bu aşk olayları bu kadar düştü mü sırf absürt kilo olayı yüzünden duygusuz hale mi geliceksiniz geçin bu işleri bunlar cidden boş heves aşk dediğimiz şey bir insanın kilosuna bakmıyor Allah bize kimi nasip etmişse odur ister manken gibi olsun ister kilolu biri olsun bu kadar saçma sapan heves peşinde koşmayı bırakın he tabi yine de sağlınıza dikkat edin tabi sporunuzu cart curtunuzu yapın ama kimse içinde kendinizi değiştirmeyin sizi seven her halinizle sever
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğe vücudu bir erkeğin gösterimine sokmak olarak bakarsan daha çok şaşırırsın.insanlar birbirlerini sevdikleri için evlenir kiloların uyumuna bakmazlar.cidden böyle düşünen kızları gördükçe cinsiyetimden utanıyorum.insanların kilolarına bakmadan önce siz önce bir kendi kafa yapınıza bakın.
51 Yorumla
Soran+1 yılelbette oyle gormuyorum evlilik sadece bundan mı ibaret bu sadece takafama takılan kucuk bir ayrıntı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun neden ayrımını yapıyorsunuz? Benim amcam vardı 100 kilonun üstünde kesin vardı ve daha fazlaydı büyük ihtimalle ama evlendiği kadın evlenirken 45 kilo ancaydı 9 yıldır evliler amcam şu an 110 kilonun üzerinde ama yengem 55 kilo neden bu ayrımı yapıyorsunuz bırakın insanlar nasıl yaşamak istiyorlarsa onu yaşasınlar ayrım yapmayın insanların hayatlarını eleştirmek bize düşmüyor...
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
Karşındaki seni öyle sevmişse sen göbeğinden utanacağına karakterine laf getirecek seni ve sevdiğini utandıracak şeyleri yapmaktan utan daha yerinde olur.
22 Yorumla
Soran+1 yılben herseyden utanıyorum :)
- Aşk İlişkileri konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılevlenecek adam sorun etmemiş demekki kızda önemsemiyor.napsın uğraşmıştır verememiştir,şişman diye evlenmesin mi?sonuçta onu öyle sevecek birisini bulmuş.bize laf düşmez:)
33 Yorumla
Soran+1 yılmerak iste :)
- +1 yıl
ona bakarsan insanların kötü yönü şişmanlığı olsun,kişiliğinde ne sorunlu tipler var ve asla evliliğe uygun değiller.esas onlar evlenmemeli:))
Soran+1 yılkesinlikle
inan her sisman gördüğümde aynı seyi düşünüyorum ... Ama toplumda bir gerçek var erkeklerin bir çogunlugu şişkoları halletmeyi seviyor löb löb ıy nedendr blmem .. :D
12 Yorumla
Soran+1 yıl:D
bizim değil erkek arkadaşının ne düşündüğü önemli, o seni o halinele beğenip seviyorsa evlenmende de utanılacak bir durum yok
35 Yorumla
Soran+1 yılben utanırım :)
Soran+1 yılbu durumu kabullenmem imkansız :) ben evlenene kadar cıtı pıtı bir kız olurum sonra gonul rahatlıgıyla evlenirim :)
Soran+1 yıltamam :)
canım sende zayıfla madem bu kadar şişmanlıga takıyorsun zayıfla
bide ailede şişmanlık geni sende varsa zayıflayamazsın ama yemekten şişmanlamışsan zayıfla şişmanlık kötü bir şey00 Yorumlaşişmanların yüzü güzel olur ya genelde ona kanıyo olablrler :D
12 Yorumla
Soran+1 yılcidden cok guzel oluyorlar :D
- +1 yıl
Kesinlikle yüzleri çok güzel oluyor. Ama bir erkek olarak söylemeliyim kızın fiziğide en az yüz kadar önemli. Herşeyin ortası en iyisidir. Ne zayıf ne kilolu.
+1 yılben de 57 kilo falanım senin gibi düşünüyorum ve nerdeyse gittiğim düğünlerde hep gelinler 80 kilo üstü damatlar incecik :D
01 Yorumla
Soran+1 yılahaha aynen :D
ne alaka güzelim sevenler kalpten sever kusurları görmez
23 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama ben cesaret edemezdim beni o halde gorsun istemezdim :)
Soran+1 yılhaklısın :)
- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılKilolu olanlar evlenemz diye bişi mi var ? Saçma yani yok utanırdım cesaret edemezdim falan. İnsan beyinsiz olcğna kilolu olsun daha onurlu bişi en azından
16 Yorumla
Soran+1 yılben kilolular evlenemez diye bisey demedim bnde kilolu sayılırım kendi dusuncemi soyledim senin dusuncene de saygı duyuyorum :)
- +1 yıl
Madem öyle neden utanıyosun ki ? görsel açıdan dışradn eleştri alabilrler ama karşndki insan seni öyle grmş beğnmş utanlck bişi yok bnce ve kimisne kilo grçktnde çok yakşıyo.
Soran+1 yılbilmiyorum bu kisisel birsey iste. ben cok kafama takıyorum.
- +1 yıl
Takma bende sıfır beden değilim ve olmak gibi bir çabamda yok zaten. Ama şişman biride değilim balık etli diye tabir edilen cinsten ama öylede olabilirdim. Başkası ne der nasıl düşünür diye sakın ama sakın değişmeye kalkma.
Soran+1 yılah keske bende boyle dusunebilsem :) kendimden cok baskalarını dusunuyorum.
- +1 yıl
Saçmalık yani yaptığın :D Ne yani bir kız 38 beden yerine 40 giyince çirkin ya da asla evlenilmicek sevilmicek birisi mi oluyor?
Ya sen onun yerinde olup, evlenen olmasaydı? Allah büyük kimin yarın ne olup olmayacağı belli olmaz. Haddini bil.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Hiç merak etmemiştim sen sorana kadar ama ilginç evet.Düşünmek lazım.
06 Yorumla
Soran+1 yılgünlerdir bunu düşünüyorum :))
Soran+1 yılyok zaten hemen evlenmeyi dusunmuyorum :) evlenene kadar istedigim gibi olurum o konuda rahatım :)
Soran+1 yılhmm tamam :)
Yavrum sen bu kafayla 50 kilo da olsan evlenemezsin.
31 Yorumla
+1 yılher çürük domatesin bir kör alıcısı vardır demişler. anlamak zor belki ama onlar hayatından memnunsa nabaaacan mecbuuuur bekleyeceen biri de seni bulsun diye.
04 Yorumla
Soran+1 yılçürük domates de degilim cok sukur :D
- +1 yıl
ya söz öyle şimdi, kimseye çürük domates dediğim yok, yanlış anlaşılmasın.
Soran+1 yıltamam tamam anladm :)
- +1 yıl
ohh iyi o zaman, rahatladım. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkiloluyum sevgilim fitness hocası evlenmeyi düşünüyor ben zayıflamadan olmaz diyorum kilomla alakalı konuştuğumda dalga geçiyor ona göre normal mişim sevgilimin boyu 180 benim 159 boyum var 69 kiloyum ((((
00 Yorumla
+1 yılözgüvenleri senden daha iyi,insanları aşağılamıyorlar,egoları tavan yapmamış.
bu kadar takıntı yaparsan her şeyi kurup gideceksin zaten.30 Yorumla
+1 yılçok takıntılısınız ... daha önemli konulara yoğunlaşın bence
20 YorumlaKilolu bir insan istemem tabi,hiç kimse kendini kandırmasın,dış güzellik büyük derece de önemlidir bu hayatta ve kilo dış güzelliği ciddi anlamda bozar.
00 Yorumlakilolu bir kızla evlenmem büyükde konusmak istemiyorum o yüzden bellide olmaz ama boyuna göre o kilo fazla
03 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum fazla :) ben 50 kilo olmadan evlenmem merak etme :)
- +1 yıl
Ben 1.76 boy ve 78 kiloyum ve baya da yakışıklıyım ve senin gibi takıntılı bir kız arkadaşım var ve takıntı yapması normal çünkü 1.70 boyunda ve 90 kilo ve biz orda burda gezerken millet bize tuhaf tuhaf bakıyor o da senin gibi 50 kilo olcam diyor bakalım inşallah olur 😂😂😂😂😂 çünkü insanların tuhaf bakışlarından sıkıldım artık
+1 yılsevgilisi ben seni her halinle seviyorum demiştir..
10 Yorumla
+1 yılKilolu kızların yüzleri neden hep güzeldir anlamam amk.
10 Yorumla
+1 yılkiloluysa kilolu .ne olmus yani ? evlenmeye hakki yok mu -.-
20 Yorumla
+1 yılsana ne? .
10 Yorumla
+1 yılDis gorunuste onemli tabiki ama o kisinin ozu daha onemli, kusursuz olmak imkansizdir zaten..
10 Yorumlaben çıtı pıtı isterim kilolu göbekli dekolte verse bakmam :D
05 Yorumla
Soran+1 yılahaha al iste biraz moral vermislerdi rahatlamıstım saol yani :D
Soran+1 yılahaha bunu okurken bile hala yiyorum :D
Soran+1 yılbye :D
+1 yılKadınlarda kilo işini hiç sevmiyorum. Hastalık varsa o ayrı bir durum. Ona lafımız yok. Sabah akşam evde oturup kilo alanları çok itici buluyorum. Onunla seks yapmayı hayal edemiyorum. 😕😕
20 Yorumlaher davulun bir tokmaği var boşver benim hoşuma gidiyor çat çut :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekte kiloluysa tamamda zayıf olunca bende şaşırıyorum
00 Yorumla
+1 yılSen özgüvensiz bir yıkık olduğun için onlarda öyle olmak zorunda değil :)
00 Yorumla
+1 yılsen bu kafayla evlenemezsin.
17 Yorumla
Soran+1 yılahaha aynen :D
- +1 yıl
inşallah 90 kilo olurusn ahshahaha :D
Soran+1 yılay sus beddua etme allah korusun :D
- +1 yıl
sen 58 kilo oldunmu tamam dır:)
Soran+1 yıl50 olcam :)
- +1 yıl
yarasın :D
Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. turşun sirkeli olsun :)
01 Yorumla
+1 yılKendine güven önemli şey
10 Yorumlayeminle sitenin en saçma sorusuna adaysın:)
14 Yorumla
Soran+1 yılahaha :D
Soran+1 yılnapim ben takıntılıyım kilo konusunda :)
+1 yılben de takıyorum neden çünkü işsizim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhemen is bul o zmn :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılşişmanlar da sevebilir
310 Yorumla
Soran+1 yılsen sisman bir kızla evlenir miydin?
Cevap sahibi+1 yılsevdikten sonra niye olmasın ? milletin aaa kilolu gelinle evleniyor demesini mi kafama takacam
Soran+1 yılhmm :)
Cevap sahibi+1 yılmilletin dediğine bakacak olursam zayıfa da çiroz derler,burnu da şöyleymiş kaşı da böyleymiş derler de derler :)
Soran+1 yılsevdikten sonra gerisinin onemi yok ama herkes farklı iste ben mesela sevgilim bu halde kabul etse bile evlenmeye asla cesaret edemem :)
Cevap sahibi+1 yılBunlar hep gerdek gecesi sendromu işte :)))
Cevap sahibi+1 yılmerak etme her türlü beğenir seni seven. o göbekten bile tahrik sebebi çıkartır :))
Soran+1 yılahaha :D hadi bakalım oyle olsun :D
Cevap sahibi+1 yılöyle zaten emin ol :)
Kuzenini kislandigin besbelli
20 Yorumlaetli budlu sevenler vardır..
20 Yorumla
+1 yılkilosuz olanlar nasıl evleniyor?
10 Yorumla
+1 yılerkekler kilolu sever
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLöp löp et. Oyş...
11 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı