Görücü usulü evlenip de, aşık olanı duydunuz mu hiç?

evet duydum
hiç duymadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Görücü usulü evlenecek kadar düşmüş birisi aşık olsa ne olur olmasa ne olur. Asıl önemli olan aşık olduğunu seçmek. Başkasının sana seçtiğine mecburen aşık olmayı aşık olmaktan saymıyorum. Daha kendine eş seçmekten aciz insanın aşık olmakla ne işi olabilir ki?
Siz gorucu usulune tamamen yanlis anliyosunuz sonucu da insanlar gorucu usulunde zorla evlendirilmiyorlar iki tarafin rizasi ilen olan bisi istisnalar haric iki teraf evet diyip evleniyor ve asikta olan var
Soranlara görücü usulü tanıştım aşık olarak evleniyorum diyorum, mesele görücü usulünde değil, bu şekilde doğru kişiyle tanışmış olmanda ;)
Siz gorucu usulunu niye dogrusunu bilmiyonuzki. Gorucu usulunde hemen evlenilmez
Cevap
21Cevap
Evlendikten sonra hayatinda baska birinin olamayacagini anlayip evli oldugu kisiye karsi hisler baslar
Kendi bulduklarinizda sonuc hep husran bu sitedekilerin sevgililerini heralde anneleri bulmadi ama bence gorucu usulu evlenenler evlerine eslerine daha sadik ve aşıklar
evet çok gördüm kumru gibiler hepside. Çünkü merak ediyorlar birbirilerini tanıyıncaya kadar çocukları oluyor derken bakmışsın aradan 5 yıl geçmiş :D
Evet duydum :) Çok özel bir evlilikti bence. Sevgili olarak olabilecek bir evlilik değildi belki de görücü usulünü hala özel yapan da bu.
Duydum ben pek sıcak bakmasam da bir den fazla örneğe şahit oldum
Gorurucu usulu kotu birsey degildir aslinda daha iyidir zamanla asik olmak vardir zamanla tanimak vardir evliligin uzun surmesi demektir
evt olabilir yıllarca cıkıp ayrılanda var bu işler bende sans ve kısmet ısı
Annemle babam aşıkmı bilmem ama 30senedir beraberler hiç kavga ettiklerini görmedim
Kız kardesım evlendı. Masallah nazar degmesın harıka bı evlılıgı var
Evet benim ablalarim ve cevremde ki bir çok evlilik
bende görücüusulu evlenmek istiyorum aşk daha cok oluyor
evet ben gorucu usulu evlendım ılk goruşte aşık oldum hala oyleyım
Yes bazıları da facia 😂
Nerden evlendim ben bununla diyorlar 😄
Olabilir neden olmasın?
Sevgi olmadan aşk olmaz zaten😎
sevmesini biliyosa sende biliyosan niye olması
Evet yakınım da var hemde çok mutlular
Geçmişteki evliliklerin %90'ı öyledir.
evet duydum