Güzel bir kızı görünce bakmıyorum ama kusurları olan kızı görünce hoşlanıyorum. Sorunlu muyum la ben
Kusurları derken , doğal haliyle çirkin olan.
Kusurları derken , doğal haliyle çirkin olan.
sende sorun var . birinden hoşlandıysan onu çirkin olarak görmemen gerekir bu konuda sorunun var gibi.
çirkinden hoşlanmış olamam mı yani
ben eğer birinden hoşlanıyorsam ne kadar çirkin olursa olsun herkes çirkin olduğunu düşünse bile benim gözümde güzeldir anlatmak istediğim bu . hoşlandığın kişi başkasının gözünde çirkin olabilir ama senin gözünde çirkin olması sorun bence.
ben çirkinlerden hoşlandığıma göre o benim gözümde çirkindir. eğer güzel görünseydi ondan hoşlanmazdım
ya beni anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun neyse sen kafana göre takıl.
sende beni anlamadın. ben güzel görseydim onu ondan hoşlanmazdım. yani sevdiğim kız bana güzel gelseydi soğurdum bu kadar basit. çirkin olsun <3
iyi . çirkin olsun senin olsun :)
Kendini pek beğenmeyip böyle kişilerin çirkinlikleri kendini iyi mi hissettiriyor.
doğrudur bende brad pit sayılmam ama böyle düşünmüyorum. yani egom için değil. normal hoşlanıyorum yani
Olabilir bazıları çekici oluyor.
Bence esas dış güzellik değil, iç güzellik. Kalpten seviyorsan hiç bir engel tanimazsın.
1. o senin çirkinliğin
2. doğal iyidir.
3. badanalı sevmem.
Cevap
3Cevap
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Biraz klişe ama çok doğru bir söz..
Sorun sende değil donda.
Don bana takerkene kimse yürüyüş yapmıyordu, iki tane ağaç için yürüyenler size sesleniyorum.
olay iki ağaç değil milleti dinlemeyen diktatör içindir. donunu başına geçireceğiz !1
Ben de eylemciyim ördişim:(
tamam öyleyse donları hazırla. molotof şişesinin içine koycağız akşldasdas
Öyle eylem mi olur emmolu, gitarçalıp hukumete şarkılarla küfretcez bir tek.
şiddeti kullanmak gerek yeğen. sembolleri yıkın , kamuyu yıkın. ama küçük esnaf candır ellemeyin onlara <3
tercih meselesi herkeste farklı
Yok neden sorun olsun.
bilmem herkes güzel istiyor
boşver mutluysan takıl gitsin
neden bni sordun
hiç
mükemmelsin devam
sorun yok mu
peki sen çirkin erkek ister miydin
peki
ne güzel işte.
bendensin :)))