Kız arkadaşım beni çirkin buluyor?

Uzun süredir ilişkim var ilişikimin başlarında kendimi yakışıklı buluyordum yanlış anlaşılmasın egolu birisi değilim kendimi beğeniyordum aynaya filen bakarken yakışıklı buluyordum kendimi, sevgilime her zaman fotoğraf atıyordum istediği gibi direk atıyordum nedense bilmiyorum değiştim gibi geliyor şu an kendimi inanılmaz çirkin buluyorum, aynaya bakasım gelmiyor anlımda birsürü sivilce var moralim bozuluyor depresyona girdim bildiğiniz sevgilim fotoğraf istediğinde çenemi çekip atabiliyorum sadece görüntülü konuşamıyoruz ve tartışıyoruz bu yüzden, sevgilimlede paylaşmak istedim bu konuyu kendimi çirkin buluyorum eskisiki gibi bulmuyorum kendimi vs diyorum, sürekli konuyı açıyorum fakat o bir cevap vermiyor konuyu değiştiriyor sonra ciddi bir şekşlde soruyorum dedim beni çirkin buluyomusun içten söyle fşlen gibisinden sordum oda '' bulmuyorum '' dedi. Çirkin olduğu mu söylemek istemiyor, Açıkcası moralim bozulmasın diye söylediğini düşünüyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum ve takıntılı birisiyim kendimle barışıkta değilim sürekli üzülüyorum lütfen bir akıl verirmisiniz bana neler yapayım takmayın vs demeyin çok denedim ister istemez takıyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
Çevremdeki herkes yakışlısın diyor ama bana öyle gelmiyor birde sevgilim beni yakışıklı bulmadıkyan sonra bir önemi yok çevremdekilerin
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlara kesinlikle bir şey söylemiyorum ben yanlış anlaşılmasın. Sevgiliminde bir suçu yok masum. sevgilimide çok seviyorum onunda beni çok sevdiğini biliyorum hissediyorum fakat ben takıntılı birisi olduğum için bukadar üzülüyorum :(
Kız arkadaşım beni çirkin buluyor?