Sevgilim beni geçmişimle yargıladı? Bu ne kadar doğru geçmiş geçmişte kalmalı değil midir?
Kesinlikle değildir geçmişimiz geleceğimizi şekillendirir ölsek bile gelecek olanlar her zaman geçmişi anlatır büyük ihtimalle geçmişinde bazı haltlar yaptın o yüzden yargıladı ama bunu yargılayan kişinin yargılaması için senin yaptığın haltların hiç birini yapmaması gerekiyor ki bu yargılamayı yapabilsin mesela şey gibi misal örnek vereyim bakir erkeğin bakire olmayan bir kadını yargılaması çok normal bir davranış kişi karşıdakinin de kendisi gibi olmasını ister bu bilinçaltındaki ruh ikizi tanımını çağrıştırıyor yani çok normal geçmiş önemlidir her insanın geçmişi önemlidir ben olsam bede yargılarım
Yok ya
Anlamadım neye yok ya dediniz?
Sırf bu yüzden yargılayacaksa direkt ayrılsın genede yargılamak ona düşmez
değil :) iyiymiş bildiğin haltı ye sonra geçmiş de. saygı duyarım her yaşanılana insanların kararıdır. ama hayatıma alırken bütün olarak değerlendiririm.
Tamam
Sevişme durumu olmadı öyle değil
oyle biriyle bir hayat paylasilmaz zaten.. kimse istedigi hayati kendi secemiyor ve degistiremeyecegimiz seyler oluyor.. o seni boyle kabul etmiyorsa kendi sorunu sen seni her turlu sadece gelecegin ugruna seni gercekten seven birini bul. sadece kendini dusun.
İşte beklediğim cevap
EyvAllah
Git ona söyle bunu. Hem ne diye geçmiş konuşulur ki?
Zaten söyledim
Cevap
40Cevap
Aklıma hemen Orhan Gencebay dizeleri geldi ;
Sorma , Sorma mazimi sorma
Farz et yeniden doğmuşum seninle
Aşkın can verdi bana
Senden önce yaşamadım diye düşün
bana mazimi sorma ;)
çok zaman geçse de görüşümden yine de teşekkür ederim :)
@onubunubilmem
sevgilin geçmişte 10-20 kızla yatmış olsa sen bunu kabul edebilecekmisin? bazı şeyler kabul edilemez bu yüzden ne kadar geçmiş söylenmesede insanlar karşısındaki insanın geçmişini sorgular bir şekilde
Yoo ederim, benden önce olmuş bir şey benden sonra yapacakları beni bağlar
Kişinin geçmişi kendini bağlar
Gecmisim yüzünden geleceğim beni sorumlu tutamaz
Bende onu tutamam ayrıca
Kesinlikle
Hic kafana takma ve öyle birisi ile de uğraşma derim
Yaptığı terbiyesizlik başka bir şey değil.
Ne sen onu aldattin ne de bir şey yaptın.
Onu tanımadan önce başka bur hayatın vardı, onunla başka ve ondan sonra da belki baska bir hayatın olacak
Kimse geleceğin nasıl şekilleneceği hakkında bir şey diyemez
Zerre malum şeyime takmam. Bana ne benden once ne halt yediysen yedin. Beni benden sonraki süreç ilgilendirir
Kesinlikle!
Yargılayacaksa sevgili olmasaymış? Baştan çizgisini belli etmeliydi.
Heh işte ya bende bu fikirdeyim
Tabii kibde gecmis gecmiste kalmistir. Eger o kdar problem ediyorsa ayrilin sonucta
Bende aynı böyle düşünüyorum
mantıklı olanı o yanii
Geçmişi kurcaladıkça geleceğe yürüyemez çiftler.. Birlikteliğiniz sizin miladınız değilse başkasının takviminde yaşıyorsunuz demektir..
Kimse alın yazısını yargılayamaz çünkü herkes herkesin hayatına istediği vakitte karşılaşmış olmuyor, Fazla kurcalanmamalı. Karakter geçmişten daha önemlidir.
seni yargılaması geçmişindeki duruma bağlı eğer sorun değilse geçmişini neyine göre yargıladı bir söylermisin
Geçmiş önemlidir neler yaşadığın önemlidir herşeyi anlattıysan eksiksiz sorun yok bunları açıyorsa yine yediremesiği birşeyler vardır
geçmiş bir zaman sonra çoçuğun yüzüne vurucaksa kalmamalıdır
Yok yüzüne vurcak durum yok
Bazen olmaz hayat istediğini sunmaz sunsada uymaz ya zaman yanlıştır ya mekan belkide insan
Erkekler gecmiste ne yasadigina bagli demis. Kicimla bir kahkaha attim siz kendi gecmisinizi yargilasaniza once ne yasadiginiza bagli olarak :)
Deftere yazı yaz sonra silgi ile sil iz kalirmj kalır bu erkek içinde geçerli geçmişte ne ler yaşandığı çok önemli dir ama abuk sabuk muhabbetler hariç tabi çünkü geçmişte yasadiin önemli bir şeyler söylenir sırf bu yüzden sozlum den ayrildim ilk başta her şeyini şöyle dedim sonradan hiç bir şeyini duymak istemiyorum dedim ben anlattım ama o temizim dedi bu öğrendim önemli olaylarını bıraktım ayrildik
Ne yaşadığına bağlı. Çok etkileyecek şeyler yaşadıysan yargılar tabi.
Öyl tabi gerçekleri anlattıysan bişey gizlemediysen haklısın
Geçmişi düşünseydik geleceği görmezdik
Önyargılı biri deyilim önyargılı birini de sevmem
İnternet geçmişimi bu direkt silebilcen.. aslında o bile silinmiyo :D
Ahahaha sevdim bunu :D
Eğer sevgilinin gecmisi temizle yargılamakta haklıdır ama her boku yiyip gelir seni yargılarsa ona karışamam.
Geçmiştir insanı tamamlayan. Bu yüzden haklı adam!!
Yoo önceden o yoktu sorgulayamaz
Olsun olmasın, şu an hayatında ve saçma sapan bir şeyler yaşamışsan bu onu da etkiler.
Peh
Bende sevdıgım kısının gecmısıne bakarım. Gecmıs gelecegın aynasıdır derler.
Geçmişin geleceginde kalıcı izler bıraktıysa önemli olabilir
Bırakmadı basit şeyler benim durumum
bol fuckbuddy li ve duygusuz ilişkiler içeren bir geçmişse sorun olur tabii ki.
Geçmiş geçmişe kalmaz. Geçmişinde 10'dan fazla kadını taciz etmiş, bebek hırsızı bir adamla birlikte olur muydun? Geçmiş geçmişte kalmaz.
Ya öyle bişey değil onlar ayrı bunlarla gelme
Ciddi düşüneceğim kızın herseyini bilmek isterim tabi
Ne biçim sevgilisiniz siz ya?
Bir erkek asla kadını, özellikle de sevgilisini yargılayamaz.
konuya göre değişir yargılamak istemesi normaldir.
Normal değil anormal geçmişimde o yoktu
Nasıl bir geçmiş olduğuna bağlı.
Yediremiyoedur kaldıramıyordur olur oyle arada
Ben buyum alış buna takma demelisin.
Kaç kere dedim de işte
Ne yaşadığına bağlı simdi.
Banada yaptı aynısını ama sonradan özür diledi
Benden de diledi hatasını anlamış
Hayır geçmişi konuşurum ben
Geçmişi Sonuçta Seni ilgilendirir
Senden sadece bir tane var
cok da dogru degıl bence