Hemşireye aşık oldum nasıl açılmalıyım?

Ya ben evde odadan odaya geçerken ayağım takıldı düştüm, baş parmağın iç tarafı sandalyeye sürtünce mıncık gibi yarıldı. Apar topar kendimi hastaneye kaldırdım. Narkoz yok dediler. Ben de tamam olur hafif mazojistim zaten hehehe dedim ama kimse gülmedi.

Sonra hemşire gelip elimi aldı, daha iğneyi batırmadan o eğilince biciklerini gördüm ve pantolonu ıslattım. Bu ıslaklık ne sapık dedi şamar attı. bir daha at dedim, sensin at dedi. O zaman dıgıdık dıgıdık mı dedim? Getir elini şapşik yhaaa dedi güldü.

Ben orda ona aşık oldum arkadaşlar ertesi gün diğer elimi de aynı şekilde yaraladım sırf onu tekrar görmek için. Kendimi yine apar topar hastaneye kaldırdım ama nöbetçi bu sefer teletabi kılıklı bir adamdı. Hemşire yok mu dedim, hayırdır homofobik misin dedi. Hayır ya öyle meraktan sordum hehehe dedim. Neyse iğne yaptı adam dikiş attı, çıkarken dur salak napıyosun ağzınla açamazsın o kapıyı söyle ben açayım dedi. Geldi kapıyı açtı sağ olsun. Şimdi iki elim de sargıda ve ben bunu burnumla yazdım 2 saat sürdü gözlerim şaşı oldu. O hemşireyi tekrar görebilmek için neremi sakatlasam diye düşünüyorum arkadaşlar dua edin de yarın o nöbetçi olsun çünkü 1 haftaya kadar kafayı yararım ben öyle aşık oldum. Sizce nasıl açılmalıyım ya?
Hemşireye aşık oldum nasıl açılmalıyım?