Uzaktaki mi çekici gelir, onu seven dokunan görmek isteyeni değil de ulaşamadığını mı sever?
Her Erkek farklıdır.. Her kadın gibi.. Lakin ilişkide fazla samimiyet ve şaklabanlık
Heyecan Romantizmi ve başka kızların ya da Erkeklere hediye edilmesine vesiledir.. Herzaman Kadın nekadar erkeğin sevgisini görsede.. Yokluğunu belli ederek varlığının değerini zaman zaman yinelemek zorundadır.. böylece İlişki daha ateşli bir hal alacaktır..
Kavuşamadığını unutur ne sevmesi bu kadar saf duygular beslemeyin
aynen öyle.
kavusamadıklarını, bırakıp gideni, sevmeyeni, değer vermeyeni severler
Uzak ya da yakın farketmez bence erkek ona değer vermeyeni hor göreni sever
Cevap
28Cevap
Zaten aşklar , kavuşamamaktır :)
Evet Kalbimi kazanmak istiyorsan Biriyle evlen çocukların olsun ve uzaklara git ozaman çok severim 😎😂😂
Ben istisnayım kimse böyle düşünmez genelleyip aklına kazıma bunları😊
Herkes ister mesela sanatçı hayranlık duyduğu biri olabilir bu o kişinin hayatını etkilediği zaman sorun çıkar seni de vardır illaki hep Burak ozçivşt kıvanç tipinde erkek arıyorsunuz ulaşsmadığınıza yakın birini istiyorsunuz 😎😂
erkeklere ne dicenizi şaştınız taş yağcak basınıza hep günahımızı alıyorsunuz:)
Her aşk , onu elde edene kadardır. Aşka inanan elde edemediğinden uzaktır. ;)
Biter. Devam etsede bazı şeyler biter ya da azalır. Aşka inanmıyorum o yüzden. Buna aşırı derece beğeni ve kendine yakın görme diyorum. Zamanla sevgiye dönüştürebilirsin ve saygıyı kaybetmezsende iyi bir arkadaş olabilirsin. Cinselliği kattığımızda da adı eş oluyor zaten. Budur.
alakası yok dokunmadıktan kokusunu içine çekmedikten sonra napaıyım öyle sevgiliyi
sevgili olursun aradaki mesafe uzak olur güvenirsin oda bir süre gider.. ama bakışarak arzulayarak çok az sürer bence
İnsanoğlu ulaşamadığının delisi ulaştığının nankörüdür. Malesef bu ilke hiç bir zaman değişmeyecek. Kadın ve erkek için geçerlidir bu. Ulaştığının değeri her zaman düşer taki kaybedene kadar...
Ulaşamadığı gizemlidir; ama ulaşamadığımı için sevmez. Neden? Tek taraflı yaşanacak olan sevgi ve aşk insanı mutlu etmez. Görmek, dokunmak, görmek isteyeni sever.
Yok öyle bişey. Seviyorsan yanında da seversin uzaktada.
Evet, tıpkı kızlar gibi erkek de ulaşamadığını sever.
Tum hayatımız insanlığın ulaşamadıkları sevdası üzerine kurulu değil mi zaten?
Benim görüşüm çoğu erkek aptal onu seven kişiyi gözü görmez uzaktaki ona çekici gelir.
Erkek bir kişiyi sever ömründe ya karısı olur ya kara sevdası.
hiç alakası yok..
sadece kanıtlanmamış bir tez bu..
Ulaşmak için canımı verirdim de ulaşamadığıma deliler gibi aşığım.
Zor elde eldilen şeyler değerli olur
Yoo ben nefret ederim genelde?
Bence yakınındakini sever
Aksine yattıgını sever
Zor olan kıymet bilendir...
Zor candır ...
Erkekler değil herkes için geçerli bu durum :D
evet aynen öyle. hem erkek hem kadın için geçerli
Evt severler bayılırlar
Hayır sana yeterki sadık olsun
Ulaşamadığımı sevemem
Bilmem hiç düşünmedim
Evet
bence tam tersi dokunduğunu sever :)
Dokundugunu gördugunu napsınkı zaten almış adam :)
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
hersyden bıraz
Dur uma bağlı
Kavuşamadığını
alakasi sifir
Kişiye göre değişir.
Galiba :(
Vereni sever 🙈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar