Benim gibi olan var mılütfen dürüst cevaplarınızı ve yardımlarınıızı esirgemeyin

arkadaşlar benim gibi olan var mı? Ben bundan bir kaç ay önce geceleri gözümü kapatmaya korkan bir insandım rüyalarımda hep 3 harfli görüyordum annemle yatmama rağmen gördüm hatta bağırarak ter içinde uyandım ? Ben geçensenede ve bu senede üniye hazırlandımm 2 puanla kaybettim hep şansım düşük :( bu rüyalar neden anlıyamadım bundan 2 gün önce fala baktırdım kız çokk tuhaf ben ölesine baktırdım ama kız geçmişi çok iyi hissediyor hayatıma kimlerin girdiğlni ne hata yaptığımı filan bende kötü enerjilerin olduğunu dedi hatta biri size büyü yapmış dedi geçmişinizde etkisi sende dedi annen imanı güçlü dedi çook etkilendimm allaha şilrk koşmak istemiyorum ama bu rüyalar anormal ben bilinç altı diye düşünüyorum nebillm korku filmlerinden diye bazen boğulcakmış gibi oluyorum namaz kılmaya başladım ama namaz kılarken kalbim sıkışıyor daralıyorum ne yapmam lazım ama Şu an görmüyorum rahat uyuyorum çok şükür?
Benim gibi olan var mılütfen dürüst cevaplarınızı ve yardımlarınıızı esirgemeyin