Çok aşıksınız ama bi şekilde ayrılmak zorunda kaldınız , Elinizde tutmak için her türlü şeyi yapar tehdit e küfür e mi başvurursunuz.
Yoksa istenmediğiniz yerde kalmayıp gider misiniz?
Yoksa istenmediğiniz yerde kalmayıp gider misiniz?
Kimse İçin Karakterimden Ödün Verip Küfretmem De Tehdite Başvuracak Kadar Alçalmam Da. İstenmediğim Yerde Durmam. Çünkü Bilirim Ki Biri Birini Üzer Ve Değerini Bilmezse Onun Değerini Anlamadan Ölmeyecektir.
Aynen öyle
ayrılmak zorunda kaldım ayrıldım hiçte geri peşinden gitmedim seviyodum çünkü seven üstelemez ya şimdi şey diyecekler seven başkasıyla olmasına nasıl göz yumar öyle değil mesele seviyosan onunda mutluluğunu düşüneceksin beraber mutlu değilseniz mutlu olacağı gibi düşüneceksin bilmiyom düşüncelerim
Ah keşke herkes bunu anlayabilecek seviye de olsa
Seven düşünür işte bebiş saplantıysa durum farklı
Bence saplantı fakat ben bunu ona söylediğimde bağırıp çağırıp benimle düzgün konuş diyor. Sen aşktan ne anlarsın diyor fakat bu aşk değil
Elde etsin seni isteği bitebilir ama tabi kabul etmez kendisi fark edecek bebiş yoksa vazgeçmez öyle
Cevap
7Cevap
Aşık olmakla, karaktersiz olmak aynı şey değil. Birisi kötü zamanlarda tehdit, küfüre başvuruyorsa ancak iyi ki ayrıldım denilebilir öyle birisinden.
Kimse vazgeçilmez değildir çekerim giderim vazgeçerim
Baska çare kamadiysa gitmek lazim seven yari yolda birakmaz zaten kacanda kovalanır
Karşı taraf aşık mı? Değilse gitsin istenmediğim yer de durmam şantaj da bana göre değil
Karşı taraf çok aşık ve kaybetmemek için elinden geleni yapıyor.
aamsızlık başıma vurdu
İstenmedigim yerde kalmam
Gitmek isteyene her zaman yolu gösterdim.
Bilemem karmaşık durum
ne dememi istersin
Bırakır giderim.
Özgür yapidayim ve insanları da özgür bırakmam gerekir
Özgürlük değil aslında istenilen eğer bi ilişki 2 tarafa da zarar veriyosa en doğrusu gitmektir
İki tarafa zarar verir derken? Eğer ikimiz de seviyorsak onuda alır kaçarım giderim🙂
Neden sevilmedim
Giderim
2. sini yapardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?