Vücut ölçülerim için sevgilimin dedikleri? Herkese +1 yardım?

Arkadaşlar ben balık etli bir kızım. 60 kiloyum. Boyum da 167. Göbeğim hiç yok dümdüz. Belim de çok ince. Göğüslerim dolgun baya. Dikkat çekecek kadar büyük. Kalçam da büyük ama yuvarlak. Yani geniş kalçalardan değil. Bembeyaz tenliyim ve sarışınım. Çok dikkat çekiyorum istemeden de olsa. Sevgilim kısa giyindiğimde biraz laf eder ama uzatmaz, hiç kıskanç biri değil. Tombiş der arada bana, zayıflayım mı derim. Yok ben balıketli seviyorum diyo. Neyse işte dün buluştuk. Biraz dar giyinmiştim. Üstüm de kısaydı, yani kalçam ve göğsüm biraz belli oluyo. Normalde öyle giydiğimde hiçbişey demezdi. Dün beni gördüğünde yine bişey demedi. Sadece bana koca g*tlüm dedi. Bugün de beni aradı. Millet bakıyo giydiklerine dikkat et dedi. Arkdaşlarım o kız sevgilin miydi diye sordular dedi. Ama ben laf ettirmedim dedi. Arkdaşlar şimdiye kadar laf etmeyip şimdi etmesi neden sizce, acaba bana zayıfla mı demeye çalışıyo gizliden. Kırılmayım diye böyle mi diyo. Bide koca g*tlüm niye dedi ki yani zayıflamamı mı istiyo yoksa sevdiği için mi der bilemedim. Napayım nolur düzgün fikirler verin..
Vücut ölçülerim için sevgilimin dedikleri? Herkese +1 yardım?