... kız bunu bana yazdı Arkadaşlar napıcam lütfen yardım edin gerçekten çok üstüne gittim kızın çok seviyorum ben bu kızı kaybetmek istemiyorum yardım edin
Kız bana soğuk davranmaya başladığını hissettim ama herkese böyle davranıyomuş bu aralar kimseyle konuşmak istemiyomuş?
Kızı biraz fazla sıkmış olmalısın, belli ki kendice problemleri var. Sürekli noldu, nasılsın, ne yapıyosun tarzında soru sorma bir süre. En azından eski haline dönene kadar. İlla da konuşmak istiyorum diyorsan yanında olduğunu belirten şeyler yaz. Derinden etkileyecek şeyler. Sürekli soru sorarak sıkma demek istiyorum, aklı başka şeye kızmış olup sinirini senden çıkarabilir.
onla ne alakası war bilemedim tamm agrasif olurda bu kadar sert konusmasidami ondanmis olmuyosa kendin bilirsin kapi orda dio hemen bilemedim gercekten
Genel olarak dedim iste bende bir kendi haline brak belki kendi icinde baskilar yasiyo o yuzdende rahat degil bide sen bogma senden cikarmasin hincini anliyomusun
Konuşmak istemiyorsa konuşmayacaksın.. Kimseye zorla bişey yaptıramazsın.. Her an kaybetme korkusu ile de yaşayamazsın.. An gelir kapıyı çarpıp gitmek gerekir..
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yanlış anladınız şimdilik böyle ve beni seviyor biliyorum kimseyle konuşmak istemiyor ama şuanlık
Ben bu tarz şeyleri pek bilmiyorum. Anlamam zaten. Bana göre iki insan arasında sevgiye/aşka dair şeyler varsa herkesin kendi köşesi olmaz.. Ortak bir köşe olur..
herkes aynı olmaz, ama yazdığım gibi olan çok kişi var... Kızlar kaybetmekten aşırı aşırısı korkar, oğlanın elinde olduğuunu bilirse böyle bir şey yazar.. Veya kaybetmekten korkmadığı için yazar.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kız bana soğuk davranmaya başladığını hissettim ama herkese böyle davranıyomuş bu aralar kimseyle konuşmak istemiyomuş?
En İyi Cevaplar