Erkekler, karşınızdaki kadının saf ve masum olduğunu nasıl anlarsınız? Not: Hani erkekler kendi aralarında masum la kız ona öyle kötü şeyler düşünüp yaklaşılmaz diyorlar ya nasıl karar veriyorsunuz ona?

Ona her kaş göz yapana, güzel söz söyleyene tav olup, yatağa düşmüşse, saftır. Yani takıldığı oğlanların sayısı, saflık derecesiyle doğru orantıdadır. Onlar hakkında kötü şeyler düşünmene gerek yoktur, zira kendi iradesiyle değil, zeka noksanlığıyla gerçekleştirmiştir bunları. Kötü şeyler düşünerek yaklaşacağın kadın, dokunulmamış yani zeki olan kadındır..
anlayamazsın yani nasıl olursa olsun tavır bakış mimik vs vs anlamanın mümkünü yok yani hiç ummadığın kişiler çok farklı olabiliyor zaten anlamak demek bana göre tamamen önyargılı olmamız ve belli kalıp davranışları üzerinden çıkarımda bulunmamızdan kaynaklanıyor ama bu kalıp davranışları her insan isterse yapabilir
Arkadaşımın sınıfında bir erkek bir kız Kaş'larını almıyorsa ortası hariç masumdur demiş 🙄
Bu zaman da saf kadin/erkek diye birsey yoktur maalesef.
Cevap
45Cevap
Her kadının içinde bir seytan yatar
sadece platonik olarak hoşlandıkları ve elde edemedikleri kızlar için kendilerini kandırarak motive etmek için söylerler ama aklı başında herkes bunların palavra olduğunu bilir. elde eden erkek saf masum demez daha fazla yok mu der buda hayatın içinden gerçekler :D masum kız değil elde edilemeyince kız masum olduğu için red ettiğini düşünerek kendini motive etmeye çalışan erkek var.
Hal ve hareketlerinden çekingenliğinden utangaçlığından hanım hanımcıklığından belli eder kendini saf ve masum kızlarımız <3 :)
zaman ile diyebilirm hemen pat diye bleli olmaz ilk intibaya kana biliyoruz zaman ile belli olıur
Masum kız veya erkek değil masum insan vardır anlarsın zaten
Eğer sanal bir ortamda değilsek, çok fazla insanı gözlemlediğim için insanları anlamada iyiyimdir, hareketlerine bakarak masum olup olmadığını söyleyebilirim.
Konuşmasından oturup kalkmasına kadar suzeriz oyle karar veririz zaten bir ortam icine girdimi kendini belli eder...
Yanlış bir hareket yaptımı olmaz yani minnak , mesela bir espri yaparsin basar kahkahayi bütün dikkatler üzerine cekilir , bazisida küçük bir gulumseme atar senin duyacağın sekilde türlü sebepler var yani daha 😊
😄😄 ya hatun dedigin oturmasini kalkmasini bilecek , bir ortam içinde dikkat cekmeyecek yolda yururken butun gözler ustumuzde olmayacak rahatsiz oluruz biz, giyinise onem veririz mesela cok acik giyinse bize ters cok kapali olsa o sıkıntı yapıyor orta halli olacak efendi naif guler yuzlu istiyoruz ama yerine gore olgun istiyoruz istiyoruzda istiyoruz ama yok yani oyle bir hatun
Tamam ozaman 😊
Anlayamadigimiz icin bu haldeyiz ya
@adetabirleydi çal keke çaal :D
Konuşmasından. Yarım saat muhabbet etsek bütün özelliklerini sıralarım
Kadınlar saf ve masum?
Öleceğimi bilsem inanmam!
genel mantık;aşık olunduğunda onu el üstünde tutmaktan geçiyor efenim
Ben hiç anlayamıyorum. Anlayan hemcinslerime imreniyorum gerçekten:)
His belki ya da o güne kadar olan gözlemlerim sayesinde olabilir. Ama yanılgı payımız bazen oluyor. Tipe baksan masum ama yemediği halt olmayabiliyor.
saf masum kız yok bütün karılar aynı tek fark süt dilimleri daha dürüst
Müneccim miyiz la biz nasıl anlsyalıö kavun değil ki koklasak
gel evime evcilik oynıyalım dedigimde geliyorsa saf oldugunun göstergesi :)
boyu küçükse şeytandır :)
özellikle minnnak sa varya :))
Bakislari bile ele verir sozleri anlatisi
Anlamıyorlar, anlamış gibi yapıyorlar
Hiç öyle bir karar almadım 😂😂
Mesela bu soruyu sorandan korkarım ben
Gözler bana herşeyi anlatır
anlayamazsın onu yaşamadan hayatına girmeden.
Konuşması hareketleri ve bakışları
Poposu yere yakin değilse korkulmaz
Atalarımıza hakaret bu !!
Susarsam kanım kurusun !! Sonuna kadar bacaksizlarla mücadeleye devam hucuuum
Ya ama :(
Gitmiyorum napcan ban mi atican !!
Angara kafası işte nolcak 😃
Pasif hareketli biriyse belli eder.
Ben anlarım vakıt geçırmem yeterlı.
Belli eder saf kiz kendini acik acik
Kadın seviyorsa saf olarak görürler onlar
çok kolay bir bakarım her şey ortadadır
Ürkek ve utangaç olması 😄
Bu devirde hangimiz temiz
Hiçbir kadın masum değildir, masum gibi görünür.
bir bakışta
Gözlerinden :)
erkek içgüdüsü :D
gözlerinden
anlayamazsınız :D
Surat konusma
Anlayamazlar
Bakışlarından
Her kadın masumdur
hal hareketınden
5 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar