fikrinizi alayım özellikle erkeklerden ve ilişkisi olan kızlar sizden

6 yıllık bir sevgilim var, son 3 senesi çok boktandı ilişkimizin. en son çok yakın olduğu kuzeni sen x'si çok sıkıyorsun artık sana yalan söylüyor dedi. benim bu lafı başkasından duymam o kadar zoruma gitti ki. şimdi takmıyorum, ilk hafta öldüm tabi çok zordu benim için bunalımın zirvesindeydim şimdi 1 ay oldu pek takmıyorum. bir haftadır çok özledim seni vs. diyor ben de diyorum her neyse, dün gece gezmeye çıkmış yine aradı ben şuradayım vs. vs. seni özledim. ne kadar gıcık oldum lan güzel kardeşim o kadar özlediysen beni de çağır zaten ortak arkadaşlarımızla buluşmuşsun. neyse hee iyi tamam falan dedim. en son tekrar aradı bu sefer car car car bir kız sesi telefonun yanında, çok sinirli biriyim tamam hadi sonra konuşuruz dedim kapadım. eskiden olsa o kız kim ne işin var falan filan problem yaratırdım (inanın sebeplerim var durduk yere olan bir şey değil) şimdi takmıyorum canımı sıkan bir sey varsa sonra konuşuruz bye bye diyorum. o peşimden koşup köpek oluyor :/ bunu söylemek istemezdim ama hakediyor...
Bence erkekler biraz kıskanç olmalı kadınlar ise kıskanmayı biraz bırakırsa olayın çözüleceğini düşünüyorum
İnsanların bir birini kesinlikle rahat bırakması gerekiyor. Bir şey yapacak olanı bağlasanızda yapar ama bazen önünüzdeki o kadar ipleri sıkıyor ki bu da ilişkinin sonu oluyor
aynen öyle. ama yorumlara bakarsan erkeklerimizin çoğu beni hapset tut izle yoksa hemen aldatırım seni mantığında.
Tecrübeye bağlı birşey erkek malsa kadın boşta bıraksa anca git gel biliyorsa bişeyler zaten yönlendirir
Cevap
30Cevap
Bu konuda cok genelleeme yapamiyorum herkesin yapisi farkli. Benimkisi kiskanilmaktan hic hoslanmaz hatta baya alinir buyuk kavga cikar o yuzden ben kendimi buyuk olcude frenledim ikimizde daha huzurluyuz. Tabi karsimdakinin durust olmasi da onemli yalan yok hic bir yamugunu yakalamadim simdiye kadar.
nezamandır berabersiniz. bizim ilişkimizde aynı sizdeki gibi oldu
1 yila yaklasti uzak mesafe o yuzden dogal olarak kislancligin nirvanasiydim fakat dedigim gibi ciddi kavgalar ettik ben dayanamam dedi ayrilmaya kalkti baslarda defalarca sozler verdim falan baya degistim yani benim icinde iyi oldu kendimi cok üzüyordum. Benimkinin kiz ortami falan yok 2-3 erkek arkadasi var samimi onlarda evli o yuzden hic sorun olmadi cok sukur
İki taraf da sınırlarını bilmeli, karşısındakinin de özel hayatı olduğunu unutmadan hareket etmelidir. Sevgili yapınca arkadaşlardan kopup sadece kendini sevgiline adarsan inan çok yanlış bir şey yapmış olursun. Arkadaş ilişkilerinizi aşk ilişkinize karıştırmayın, birbirinize müsaade edin bu konuda. İkinizin de farklı meşgaleleri ve ortamları olsun, ama yeri geldiğinde ortak bir paydada buluşabilin. Benim için kusursuz ilişki formülü bu 😊 Sadece kadın erkeği rahat bırakmalı dersen olmaz. İki taraf da birbirini rahat bırakmalı
Sadece kadınlar için geçerli değil bu. İnsanların birbirlerini fazla kısıtlaması, sürekli kendisine bağlı olmasını bekleyip yersiz kıskanması ilişkileri yıpratıyor.
Kadın değil de erkek kadını rahat biraksa daha güzel olur zira erkekler genelde kiskanclik yapip onla bunla konusma der
Evet erkek icin daha rahat olur. Ama iliski uzun sürmez kiz bikar.
Erkekler hem rahat birakilmak ister hemde ilgi göstermeyince hic beni arayip sormuyon der. Yüz vermicen bunlara.
Kadin erkegi rahat birakirsa erkek rahat olur yani kacar gider erkegi dizginlemek lazim iliski guzel olucaksa iki kiside birbirini dinlemeli fedakarlik etmeli diye dusunuyorum
Kadın erkeği, erkekte kadını mümkün mertebe rahat bırakmalı kimse kimsenin kölesi değil.
erkeğin kafa yapısına bağlı olarak değişir bu erkek düzgün karakterli biriyse serbest bırakmasında sorun yok
Adamına bağlı. Koç ve Yay erkeklerini darlamamalı kadınlar. Yoksa zarar verici olabilirler.
valla genişse iki taraf herkes birbirini bırakmalı
sorunun cevabı oldumu
olmadı
o iş fantaziye gider bence herkes serbest olursa
Insana bağli bazi insanlari kisitlarsan kaçar bazilarida kiskanilmak ister kişiye bağli yani
Erkekler kus gibidir cok sikarsan ölür fazla aacarsan kacarlar ortayi tuturmak onemli
ben bana kısıtlama uygulanmasından dolayı hoşlanıyorum
Evet tam kadiinin istediği tarzda bir ilişki oluyor
Bugune kadar sizi oyle kandirdilar... erkek var erkek var.. bazi erkekler dusman basina rahat birakinca dunyalarini sasiriyorlar
idaeli ne yakın olacak ne uzak ne sıkacak nede bırakacak
Çok sıkmakta iyi değil çok salıvermekte dozunu biliyosan işin rahat.
İki tarafta birbirini fazla bunaltmamali.
Eminmisin 😈
soruyorum
Simdiii hemcinsimin boynundaki yukarı cozmek namına evet diyesim var fakat kusal vazifesi gen aktarımı üzerine kurulmus bikinc altıyla yadayan bir cinsitinde üzerinde gölge olmanda fayda olduğu kanısındayım 😆
Bence iki taraf da kararında yapmali bunu
yok karşılıklı özveri gerekir
hı hı kuman olur falan baya renkli bir hayatınız olur.
karakterin kadın zincirini çözünce direk bozuluyormu? karakter varsa aldatmaz karakter yoksa istersen hapset gene aldatır birşekilde
sen unutma bu sözlerini rahat bırak sonra gel bana anlat bunları.
rahatlıktan kastım FAZLA SIKMAMAK. rahatlık deyince ne anlıyorsunuz. ayrıca sevgilimi zaten rahat bırakıyorum. işinde gücünde.2buçuk yıldır beraberiz. sınırlarını ne yapması gerektiğini biliyor. önceden çok sıkardım aşırı kıskançtım çok kavga ederdik ama şu an sıkmadığım için gayet huzurluyuz
Ne yaparsan yap banane.
kıskandın dimi :D byy
çoook sorma.
Yinede çok rahat bırakmayın kızlar 😀
Kişiye bağlı bir durum bu
Biraz doğru.
Bırakmaa
Kız bırakırsa erkek kandırır
yani bizim sürekli gözetim altındamı tutmamız gerek sizi
o neden
rahatlıktan kastım FAZLA SIKMAMAK. rahatlık deyince ne anlıyorsunuz. ayrıca sevgilimi zaten rahat bırakıyorum. işinde gücünde.2buçuk yıldır beraberiz. sınırlarını ne yapması gerektiğini biliyor. önceden çok sıkardım aşırı kıskançtım çok kavga ederdik ama şu an sıkmadığım için gayet huzurluyuz
basitlik ile ne alakası var ya. ne cahil insanlarsınız. SEVMEK o insanı boğmak değildir. aksine nefes aldırmaktır. huzur vermek mutlu etmektir. biz birbirmize bunu son haddine kadar yapıyoruz. bir adam haftanın 6 günü çalışıyorsa ve tek boş günü olan pazarı yıllardır sadece bana ayırıyorsa, borçları varken bile gidip bana altın kolye alıyorsa hastayım diye üzülüp gidip marketten sevdiğim yiyecekleri alıp apartmanın içine bırakıyorsa bu adam seviyordur beni. ve bak ben onu rahat ve özgür bıraktığım halde böyle. çünkü ben onu mutlu ediyorum ve aşığız. MAŞALLAH
Evet çok cahiliz kandırıldığında sen o kelimenin tam sana yakıştığını anlarsın sana bir şey demiyorum kolay gelsin sadece :D Borçları varken kolye zaten altın olur belirttiğin için diyorum almak mı gitsin borcunu temizlesin önce sevginin ölçüsüne bak :D Sen maneviyata maddiyata önem veriyorsun basit olduğun için önüne atılan kemiğe eyvallah diyorsun avunuyorsun :D
sen şu an sözlerinle hasedlenip kısnanıyorsun neden biliyormusun ya hiç sevmedin ya da sevilmedin. üzüldüm. benim maddi durumum yerinde maddiyatla işim yok. eme erkekleri tanıdığım için konuşuyorum kuzenlerim abimden. bir erkek değer vermediği kadını 2 şeyi harcamaz. zamanını ve parasını. bu böyledir. bende maddi çok hediyeler aldım sevgilime. ve manevi anlamdada ailem gibi. ailesiyle tanıştırdı mesela. ki 28 yaşında çocuk değil. evlilik çağında. evlilik için tek beklediğimiz ne biliyomusun. benim şu an son sınıfta olduğum üniversitem. şükürki bukadar mutluyken Maşallah demek yerine ordan burdan yakalıp o erkek sevmiyo seni, aldatır seni iması yapıyorsun. bukadar haset olma. aldatma konusuna gelince yapacak adam her türlü yapar. yaparsa beni kaybeder. yapmazsa işte böyle mutlu oluruz.
ben güzek güzel anlatıyorum şükür iyiyiz diyorum. sen kandırılınca görürsün diyorsun. insanoğluna güven olmaz ben bunun farkındaym zaten. ben 22 yaşımdaym. bak 34 yaşındasn ben kardeşin sayılırım güzel yorumlr yapıcağın fikir vereceğin yere iğneleyici cümleler. neyse genede sağol
Güzel yorum dediğin senin hoşuna giden yorum değildir bunu belirteyim ayrıca ben yalaka değilim neyse onu söylerim benim bildiğimden başka bir şey dedirtemezsin eğer ben burda olursam olmazsamda beni unutma dediklerimi hatırla yani bu konuda ben seni rahatlatamam gerçekler bunlar senin dediiğin düşük ihtimal hersey yolunda gitse bile sen bu kafayla hala basit kalacaksın kendini düzelt bence
tövbe estağfurlah. ozaman sana soruyorum basitlikten kastın nedir ve raht bırakmaktan ne anlıyorsun? çünkü yanlış anladığın kesin
Erkek rahat birakilmaz.
kesinlikle oyle zaten
İki taraf da bir birini sıkmazsa iyi olur
Erkek de kadını rahat bırakmalı.
Kesinlikle 👍🏽
Ole ama dozunda
Kesinlikle...
Daha güzel olmaz
daha ıyı olur
Hayır kız erkeği kısıtlamalı.
Herşeyin çoğu zarar
Aynen öyle