Sizce agır mı tepki verdim. yeşiller benim yazım. hacer olayı bu ilişkiden önce olan birşey.

geçmişini herkes sorgulayamaz ama bu sevgilisinse ileride eşin olma potansiyelinde birisi ise geçmişini bilmelidir. Hacer dediğin kız kuzenin olsun, bu bir şey değiştirmez. Askerliğinde yanında olmuş anlıyorum ona bir vefa borcun var, yani en azından sen öyle hissediyorsun. Ama sevdiğim dediğin ileride eşin olacak bir kıza her neyin olursa olsun böyle davranmamalısın, sanane dememelisin. yaptığın aşırı kırıcı bir şey, seni kaybetmemek uğruna kız bir de özür dilemiş, özür dileyen sen olmalıydın.
okumussunvbelli yorumlari ama sanirim eksik okumussun. ben ona anlattim ama hala gündemde tutmasi beni cileden cikariyor. bu olmaliydi yani agirligimi koymaliydim. yoksabona taviz vermek durumundayim. hacer benim kuzenden öte her seyim.
Geçmişte yaşanan ve sonradan kızın karşısına çıkıp onu küçük düşürecek veya rahatsız edecek bir olay ise bunu ona önceden anlatman gerekirdi. Sen haksızsın demiyorum ama yine de sonradan sıkıntı çıkarak şeyleri paylaşmalısın ve madem geçmişte yaşandı ve geçmişte kalacak , bu durumu karşındaki kişiyi kırmadan açıklamalısın. Üstüne eğer seni yargılıyorsa , işte o zaman yapılır su an yaptığın konuşma. Seni yargilarsa kizarsin ki yargılamamış görünen kadarıyla
(Üstüne eğer seni yargiliyorsa) sözünden devam et istersen. önceden biliyordu. ama pisirip pisirip önüme koyuyor. sana bir soru. erkek arkadasinin gecmisinde bir Nisan gecmis. o kisiyi merak etmez miyidin en azindan neden nisani bozdun demez miydin. ben daha nisandan gectigi kisinin adini dahi sormadim. kurtulmussun gecmis olsun dedim gectim. ben ona böyle yaklasiyorken hala hakli mi o sence.
Attığın resimden yola çıkarak yorum yaptım ben. Ama eğer ki sürekli aynı şeyleri pişirip pişirip önüne koyursa dediğin gibi , ya güven sorunu vardır (ki güven sorunu illa ki beni aldatıyor mu acaba gibi dusuncelerle oluşmaz , bazen çok sevmekten ve geçmişinden bile kiskanmaktan olur ki bu ilerde çok sıkıntı çıkartır , aşırı kıskançlık hastalık gibidir onu öldürür, seni de onu seviyorsan çok fazla yıpratır ) ya da kızın kendine güven sorunu vardır (ki buda daha tehlikelidir , seni herşeyden daha fazla kiskanmasina sebep olur. Ki bir de sen insan içinde saygı gören ve sevilen biriysen )
Kimsenin karakterini ve sebeplerini bilmeden yargılayamam , belki arama küçük ve onu huzursuz edecek olaylar olmuştur ya da kafasında çelişki uyandıracak mesaj atmışsındır veyahut bisey demissindir , ondan bu kadar ustume geliyordur aynı konuda. Yani olaya basit yönden bakma , kızlar olarak çok ince dusunuruz , saçma sapan yerlere takılırız belli de olmaz yani
**belki arada **
Evet sizin beyninizi bir keşfedemedik biz erkekler. hacer akrabam benim. askerde mektuplastik ama sevgili bile olmadik. sadece sevgili gibi davranirdi bana. ve o mektuplar hatiradir atilir mi? Akrabam üstelik ve askerde bana destekti. o pskolojiyi anlayamazsin ama. hacer benim icin degerli. mektubuda okuyunca bu kiz sana asikmis dedi ve film koptu iste.
şu an senin onu sevdiğinden şüphe ediyor olabilir ozaman.. Yani kabul ediyorum bazen çok salak olabiliyoruz , bende olabiliyorum ordan biliyorum yani. Sevince bazılarımız sacmalama mod on oluyor ve ben olsam bende kıskanırdım sadece seninki gibi bir tepki vermezdim sonuçta geçmişte yaşanan birşey , sadece mektubun o zamandan beri saklanmış olması kafamı karıştırırdı ve acaba hala ona karşı bisey hissediyor mu diye düşünürdüm açıkçası. Bir kadının bu dediğin anıdır saklanır olayını kaldırması biraz güç. Hele birde o mektubu gönderen kizin size aşık olduğundan eminse , bu büyük kavgalar çıkarabilir bilemiyorum gerisi sizin ilişkinize bağlı bisey :))
Şok şok şok. dahasi da var. face de arkadasim ayni zamanda hacer. ve hala samimidir. ama ben mesafeliyim tabi. buna ne diyorsun?
Bu biraz açıkladı olayı evet ,, Sonuçta konuşuyorsun az çok vee o seninle hala samimi konuşuyor , bu demektir ki ne olursa olsun hala sana ilgisi veya hoşlantısı veya sevgisi var ne dersen işte vee buda demektir ki kız seni kiskanmaktan biraz da olsa haklı yani sen ne kadar mesafeli olsan bile
Sen cok iyi ve olgun bir insansin. ve inan seni bir kardesim gibi sevdim. keske oda senin gibi düşünse ya
Sadece biraz daha olgun dusunebilse sizin aranızda sorun kalmaz , bunun olması için de senin yapabileceğin bisey yok , ya kendiliğinden olacak ya da olmayacak açıkçası
Sağolasın tesekkur ederim 😊
ben tesekkür ederim. saglicakla kal. gecen güzel, sabahin aydin olsun kardeşimm.
Biraz ağır olmuş kardeş. Sevdiği ve tüm ilgiyi kendine istiyor. Kıskançlık yapıp triplenmesi ondan. Biraz da nazlı olur kız kısmısı. 😃 alış ve böyle sev. Kırma. O ne kadar naz yapsa da öyle kabul et ve sev.
Tepkini daha tatlı bir dille anlat. O da öğrenip böyle sevecektir seni inan bana.
İnşallah bir birinizi çok kırmadan barışır anlaşırsınız.
İnsallah sagolasin. edi ile büdü vardi bilirmisin önceden. dövüsselerde arkadastilar. bizde öyleyiz
Sen bu kızı sevmiyon knk diyim sana.
nereden vardın bu kanıya.
Bu dogru. ben seviyorum ama ondaki tutku. her an her zaman ask diyor. ulan mesidetim calisiyorum iste.
Gercektwn aşık olduğu ilk kisiyim. zaten bir ergenken hoslanmis birinden. bide nisandan gecmis ama ben hic sormadim hep o anlatti. daha Nisan bozdugu kisinin adini dahi bilmiyorum.
Çok hata yapti gecmiste. tanidigim insan degilmis. ama sevdim bende birakmadim onu ama sogukluk var tabi.
Peki. tsk. ederim. hersey icin
En mantıklı sen çıktın. kendine teşekkür. Etmelisin. yine de rica ederim.
Eyvallah sagolasin.
Cevap
5Cevap
Biraz abartmışsın ve geçmişte yaptığın amaçsızca davranışların her zaman peşinden gelir unutma. Bu herkeste böyledir ki emin ol o kızın da geçmişinde olsaydı sen de merak eder sorardın. Senin bu kaba davranışına rağmen o çok alttan almış ki onun yerinde ben olsaydım burnundan fitil fitil getirirdim. Bence git özür dile sinirlenip ani çıkış yaptım de gönlünü al kız kesinlikle hak etmemiş
Lütfen yorumlari bir okusan.
Madem öyle neden bana tutku ile aşık dersin. ve neden beni bu haretime bile özürdileyip ben ne dersem onu yapıyor dersin. sen şimdi eksiyi gördün. demek ki artilarim agir basiyor degil mi?
Bunu başında söyleseydin geçmişimi hicbor şekilde kurcalamaya diye ayrıca bir kıza böyle konuşmanin ağır gelmesi daha muhtemel
demedim mi saniyorsun. ve hatta kendisi nişandan geçti ve ben inan o kisinin adini dahi bilmiyorum. belki burnumun dibinde adam. hic sorgulamadim.
Bak nasil hak verdin. ben ona kiziyorum iste. ben ona yapmazken o bana yapiyor bunu.
e biraz akil ver o zaman neden sordum burada sebep bu iste ne yapmaliyim
Bıçak gibisin yemin ederim 😊
Peki nereye kadar gideriz biz sence
Hayat zaten bir yalan degil mi. biz onun icinde gercek olalim. neyse tesekkürler.
Ya tekme tokat dövülecek kızsın. Gidiyorum ben sorudan, vasat şey.
Ulan 😂
Kız seni tersliyor, sen özür diliyorsun sandım kardeş. Küsura bakma 😂
Özürdileyen o ben degil knk.
Sanane demen ağır olmuş başka şekilde anlatabilirdin
Baska nasil demeliydim. o simdi uyumaz haber bekler ve hala cevirimici Şu an
Sanırım seni geçmişinden kıskanmış. Hesap sormuş biraz.
Biraz yatıştırabilirdin. hayatım senden öncesi önemli değil artık sen varsın gibi mesela
Onlarida denedim ama her firsatta bunlari dile getiriyor. hacer akrabam ve askerde bana yazdigi mektuplar. taa onlari karistirmis evde de okumus
Bence seviyosan bir mesaj at Şu an senden mesaj bekliyodur.
Böyle boş kıskançlıklarına sinirlendim ağır konuştum de gerisi gelir zaten
o zamanda yüz vermis olcam. burnu sürtsün istiyorum.
O zaten demiş bak sabaha kadar burdayım diye. Senden mesaj bekler çevrimiçi misin diye bakıp duruyodur 😄 biz kızlar öyle yaparız 😄
At bence bekleme fazla :)
Başlığı sen seç o zaman. ama erkek gibi böyle. kibar feyzo gibi değil. biraz ağır abii takılırım ben.
Bak böyle abuk subuk konular yüzünden tartışmaya gerek yok. o mektupların bir önemi olmadığını sana söyledim de.
Çok sinirlendim ağır konuşmuş olabilirim ama gereksiz yere kıskançlık yapıyosun de
Sen psikiyatris felanmisin. hayir yani benim gibi bir ayıyı dize getiriyorsun da 😂😂
Hahah 😄 tatlı dil tekniği diyelim 😂😂
Ahh be kardeşimmm, sendeki dil onda da olsa ya.
Zamanla olur olur oda anlar yola gelir 😄
Allah seni sahibine bağışlasın. az daha geçsin zaman da ona ikimizin şarkısını tekrar atarak giriş yapayım diyorum. ama ilk şu üstümdeki kürk ü (ayı kürk ü) çıkarayımm 😂😂
Hahah 😂 😂 amin amin allah sizide birbirinize bağışlasın inşallah :)
amin sagolasin. nasilda hosuna gidiyor kendime ayi demem. insan bir estafurullah felan der yaa 😓😓
Yok canim samimi olman hoşuma gitti ayı demen değil 😄😄
Hmm sagol. bak kiymet bilmiyorlar iste. neseliyimdir genelde ve insani gülme krizine sokarim. ve partner girdi de. ama damarima basmicak kimse. bilirde tersim kötüdür.
Afedersin ama çok kabasiin o kız her kimse senden iyisini hakediyor.
Ona benden iyisi yok. en iyisi benim. bilip bilmeden savunmaya gecme.
evet ağır tepki verdin
ben olsam çok fena üzülürüm
Benim üzüldüğüm ne olacak peki kardes
Saçmalamışsın ! Beni ilgilendirmez ama.
Nerede peki?
@sevoDeyin bak bak bak. ben kötüyüm yani
Kimsenin hakkı yok Herkes kendine bakıcak önce !
O kendini görmüyor işte.
Yol veremem. seviyorum. ama o yazilar kizginlikla söylendi. Şu an olsa demezdim sanirim. o hayatin anlami benim icin. ama o hem tutkulu aşık hem kiskanç iste. burada takilip kaliyoruz. üstüme disi sinek konsa öldürür. ve yolda bir kiza sac bas daldigini bilirim bana bakti diye.
Ağır olmuş biraz be 😔
Burnu sürtsün ki bir daha yapmasın.
Aynen öyle kardeşim. o nisandan gecmis misal benden önce ama ben birak kimdi ne gecti aranizda diye sormayi, daha adini bile sormadim.
Hala haksiz miyim ben?
Sen insanin kafasini taslara vurdurursun yemin ederim.
Sen sacmalamissin kiz yapismis ikisiniz de olmamis
Su yorumlari bir okusan hak verceksinde
Arkadaşinmi kankanmi konusdgun sevgiliinmi? Ayrica svglin olsa bile agir konusmssn snane falan ii gceler falan onlari bana yazsan direk engellik adamsin hic cekilmezssn inan
sende olmasan ben bugün gülmezdim herhalde. minnettarim sana. hadi byy.
Hadi sna by ergensin uyku vaktin gecdi kndni bisey sanmsn ins kiz seni birakir amin.
Senin dualarin kabul olsaydi gökten kemik yagardi. o beni birakmaz. bu ilk kavgamiz degil. anladinn. hadi canim hadi kapat gözlerini...
ben sorarım cevap verıp vermeme hakkı ona kalmıs
Ben anlattim gecti bitti dedim ama hala gündemde tutmasi zoruma gidiyor
Ne afra tafralar abartmşın
Ne yapayim o dilden anliyor
hacer neyin oluyo ablanmı
Akrabam oluyor
kuzeninmi tam neyin
Evet kuzenim. ve o senin bacin derken bu kavgayi kardesime acip dertlestim o ondan bahsediyor. yazilarin bazilarini silip yayinladim bunu. olmasi gerekenler var yani
senden öncesinden sanane falan demişsin kuzeninle ilişkinmi vardı önceden
Bunlari meraktan mi soruyorsun sen?
cevap vermiceksen niye soru soruyon millete. hata kimde onu bulmaya çalışıyorum
Bana asik olan kuzenimdi. ve hala da facede arkadasim. ama iliski yasamadik. o sadece ilgisini belli etti o kadar.
sevgilinden önemli değilse engelle derim sevgilinin içinde hep şüphe olur
O benim en kiymetli kuzenim. ve babam icin bile haceri engellemem. sen kizsin ve askerlik psikolojisini bilmezsin. o kiz beni askerde hic yalniz birakmadi hep destek oldu. ve kardesim yerinde benim. ben demek ki onun bos anina denk geldim bana asik oldu. o mektuplar bana askerde yazdigi mektuplar. ve benim ona yazdiklarimi da o sakliyor hala. ve Şu an evli ve 1 cocuk annesi hacer. bu neyin kiskancligi hala anlamdaim ki. partnerimi ben hic sorgulamadim Nisan bozmus benden önce onu bile sormadim ve adini dahi bilmiyorum. gecmis olsun kurtulmussun dedim gectim. ama o hala mazide takili kaldi. simdi soruyorum sana hala haceri engelleyim mi?
yavrum tamamda bu kız sonuçta. kuzeninle karşılaşsa hala şüphe olur içinde. sen yinede kuzenin için sevdiğin kızı belkide eşin olacak kişiyi bu yüzden üzme derim. sevgilinin içini biraz rahatlat gönlünü al kırgın kırgın yatıyodur şimdi garibim :)
Cok samimisin sen, ve o Şu an kesin uyuyor. onu taniyorum. asla kalamaz o bu saatlere kadar. bu partnerim yokken kuzenim vardi.5 6 yasinda iken agaca dalar meyve calardik komsunun. ßen nasil istersin onca yili silmemi.
*benden
ne kuzenmiş ya çok seviyonki silmiyon kusura bakma ama e. b. e. n. i. n a. m. ı artık. tercihini yap. yok kuzenim böyle yok şöyle falan yok arkadaşım. yemişim kuzenini sevgilini seviyosan siliceksin bitti.
Bende sana son yazimi yazayim ve madem öyle anladigin dilden konusayim. e. b. e. m. i. n. a. m. i.. agzina yapissin hemde regl halde iken. afiyettt olsunn. byyy.
iki insanı aynı anda götüremezsin tatlım boğazında kalır hadi eyw
Sen kesin erkeksin. hemde pembeli harun abilerden.
hahahha
18 saat sonra gülmen garip. sabahtan beri 5 özür ve barışalım sms si aldım. sen hala takıldığın yerde kalmaya devam et.
olum belliki kıza birşey yapmışsın bırakamıyo işte çok seviyo beni diye geçin sen her kızın bir dayanma süresi var dikkat et hadi iyi günlr :*
Ona sevgi asiladim. yeter sanirim bu cevap. sanada iyi gnlr.
eminim öyledir :D
Eig yi sana vermeyi düşünmeye başladım biliyor musun.😊😊
sebeb :D
Aslinda ben, kedi gibi degilde cekişen bir kız istiyormuşum. haa yanlis anlama da. seni ostiyorum demiyorum karakter ve yapindan bahsediyorum. hosuma gitti böylesi. tamam sen ne dersen o degil de catir catir kavga eden bir yapi daha iyiymiş 😂😂. ara ara sorularima gel de cekişelim seninle.
top niye bana döndü :D banane la benim yavru bana yeter sen kendininkine bak aa ayy yetişin komşulayyy :D :D
Ne anladin sen yazdigimdan.
sen yazmadın bende anlamadım hadi bb
yaa ne sacmaliyorsun yaa. keske benimki de senin gibi cekisen kavga eden bir yapida olsaymis dedim ben. anladin mi simdi.
Aga kusura bakma da tam bir hay van sin ya dogru duzgun konusmamissin kizla azarlar gibi konusmussun ve alttan almis surekli seni , bu kizin kalkip kuzenini kiskanmasi gayet normal neyse kardes ya sen bu kizi haketmiyorsun bu acik ve net
O beni bir haketsinde ben onu haketmeyi düsünürüm.
O kız olsam seni terkederdim sen çok kabasın kız çok kafasız
Iyiki o sen degilsin... bak simdi kiymetini bildim onun. sagol yaa.
İnşallah o kızın gözü açılır en çok neye acıyorum biliyor musun bunca iyi insan yalnızken senin gibiler prim yapıp insanların üstüne basıyor ya... ne deyim
geleyim yanina da döv bari beni yaa... benim bu eksim, demek ki artilar agir basiyor ki bu kiz bana böyle tutku ile aşik. bide böyle düşün bakalim ne bulacaksin. Allah senin kocana sabir versin. adamida evlenme tekrar bosanma derken dünya masrafa sokarsin sen.
O kız sadece kör kafasında yarattığı bir sen varsın bir de gerçek sen aşk ne zaman biter biliyor musun? kafadaki kişiyle sevilen kişi birbirine uymadığında şu an o kafasında uydurma çabasında ama gün gelecek uymadığını anlayacak o seni terkedecek sen de ortada kalacaksın senin gibilerin sonu bu yaşamış biri olarak söylüyorum sana
Masallah sana yaa. hangi kitaptan okudun bunlari sen. yazari kimm. Allah bilir daha 18 bile degilsindir. kalmissin bana akil veriyorsun.4 senede uyduramadimi kafasinda sence beni.
24 yaşındayım bu benim tecrübem 4 senelik değil 10 senelik biten ilişkiler var onu geçtim 30 senelik biten evlilikler var ben o 4 seneye çok güvenmezdim
Ben herseye güveniyorum. o beni birakmazzzzz...
Ben yoksam o da yokkkk
Bu kadar da eminim bundan. cigerini biliyorum ben onun
Ve ona yaptigim bütün iyilikleri.
O nedenle birakmazzzzzz.
Valla sadece şunu söyleyip kendim adına muhabbeti kapatıyorum hiçbir şeyden bu kadar emin olma en güvendiğin yerden sınanırsın her zaman
Iyi geceler. muhabbetin zaten sarmadi. yine de sagol.
Saygı yok sevgi de olmaz bu iliskide kız daha iyilerine layık yazık üzüldüm kiza
Got teselli ver de rahatlasin bari.
*git
Mektup almayalı yıllar oldu. Bana mektup yazmak isteyen olursa burdayım :))
Ben yazarim ama geneli küfür icerikli olur. o nedenle isteme bence. g. zekali mahluk. benim sorumla ne alakasi var su cevabinin simdi. adam olun azicik adam. o kiz neden alttan aldi sence adam oldugum icin ve damarima bastiginin farkinda oldugu icin.
Yasin 35 ama hala burada kizlara sarkmayi bir vasif sayiyorsun. bece sen kendini gözden gecir
Simdiki yazdigin yazinin amlami ney peki. ben mi mektup yazayim sana bakkal rüstem mi ya da cami imami mi. daha yazdigini kavramaktan acizsin sen. engelledim ama hala nasil yazabiliyorsun bana hayret dogrusu.
abartmissin
vaktin varsa yorumlari oku. belki pisman olursun bunu yazdigina.
yorumlarda bolca ego gordum ve cogu benimle ayni fikirde. bazen hatamizi kabul etmek gerekir. sen ona sormadin diye o da sormasin kosuli yok. sana sorma dediyse soramaz eyv ama bunu demediyse bu durum seni hakli yapmaz
Bu saygidir saygi. bunu bile ögrenememisken sen o yazdiklarinin hic anlami yok.
gecmisi kirli olan gecmisinden kacar. benim mesela aciklayamayacagim tek sey yok.
Sen bir uyu hadi. pzr günleri sana yaramiyor demek ki.
Ailemin hakkı var
Peki
Kimsenin
Tesekkürler hak verdigin icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar