Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Maral Büyüksaraç Yeni sevgilisi Mehmet Aslan'ı Terketti?

Arkadaşlar ben Maral Büyüksaraç 'ı küçüklüğünden beri tanıyorum aslında sinirli böyle anlaşılması zor bir tip ama ailesi çok nazlı yetiştirdi, okuduğu okulda kızın sevmediği her öğrenci okuldan atılıyordu her neyse ben 2007 den bu yana Boyner giyimde çalışıyorum. Maral'da ayse yle elifle sıkı fıkı arkadaş her gün mağazada Fink atıyordu istediği kişiyi işten atıp istediğini bırakıyordu büyüdükçe daha sinir bozucu bir kız oldu gazetelerde tvlerde çıkmaya başladı sonra gördüm ki oyuncu olmuş ben ilk gördüğüm de 12 ,13 yaşındaydı. Dedesi yaşında nurettin hasman la gördüm ilk adam sayesinde gazetelerde göründü sonra cagatay Ulusoy cem yılmaz falan çıta gittikce büyüdü

Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Maral Büyüksaraç Yeni sevgilisi Mehmet Aslan'ı Terketti?
şimdi Mehmet Aslanla aşk yaşıyordu onunla aşk yaşarken is adamı mehmet germiyanlıgille teknede yatmış kalkmış mehmet aslan da duyunca birde adamı terketmis ya anlamadigim bunca yakışıklı hoş adamlar daha 17 yaşında olmayan bir kıza nasıl bu kadar rövaj sağlıyorlar. Cevremde böyle anlattığım da kiskaniyorsun dediler Hayır ufacık bir kızı niye kıskanayım

Güncellemeler
+1 yıl
Maral Büyüksaraç ve Mehmet Aslan Ayrılığı