EVLİ BİR ERKEKLE BERABERİM LÜTFEN AKIL?

çok iğrenç duruyor dışarıdan biliyorum ama inanın yaşamayanın anlayabileceği birşey değil. hayatımda ilk kez aşık oldum hemde kendimden 17 yaş büyük birine. şimdi siz kendinizi o kadının yerine koyun çocuklarının yüzüne nasıl bakıcaksız vs. diyeceksiniz. ama ben hergün kendimi
o kadının yerine koyuyorum. çıkılmaz bir hal evet. çocukları beni sıla ablaları olarak tanıyor. ve beni çok seviyorlar bende aynen o şekilde seviyorum. allah biliyor ya hiç bir karşılık beklemeden seviyorum o çocukları ve babalarını. onu ilk tanıdığımda dipteydi batmak üzereydi. ona aşık oldum.
o bana benim ona aşkımdan daha da fazla aşık. bir ilişkiye başladık dükkan açtık çevresindeki herkes benim kim olduğumu biliyor kimseden çekinmiyor. beni kimseden saklamıyor. daha sonra işler iyi gitmedi battı. ben yine yanında oldum şu an onu tanıdığımdan daha bitik bir halde. hiç bir şekilde para beklentim yok. bugüne kadar hiç bir şekilde bana para vermesine izin vermedim. evinin doğalgazı kesildi geçen gün kendi cebimdeki parayla ondan habersiz gidip ödedim. sırf çocukları için. o kadar karşılıksız seviyorum işte. geceler ızdırap geliyor bana. kimi zaman eve bile gitmiyor dükkanda kalıyor. sadece tek engeli karısının arkakasında durucak kimsesi yok hiç bir yakını. o yüzden bırakamıyor. zaten herkese karşı böyle yufka bir yüreği var. bana olan aşkını gözlerinden okuyorum ben. bana seni seviyorum derkenki sesinin tınısını yalnız ben bilirim. beni asla bırakmıyor daha önce ayrılmak istedim kesinlikle kabul etmedi. sizce herşeye rağmen yanlış mı yaptığım? lütfen bir akıl. kendi aklım bana yetmiyor artık.
EVLİ BİR ERKEKLE BERABERİM LÜTFEN AKIL?