Muhafazakar bir adam evlilik dışı beraber olur mu?

23 yaşındayım. Turizmciyim. Üvey babamın turizm şirketinde çalışıyorum. Geçen hafta şirkete bir adam geldi ithal ürün aldığımız fabrikanın sahibiymiş. Adam 35 li yaşlardaydı. Benimde üzerimde mini etek crop topuklu ayakkabı vardı. Adamı çalışma odama buyur ettim iş hakkında konuştuk. Kahve söyliyimmi size dedim. O da yok sağolun dedi. Biraz kendimiz hakkında konuşmaya başladık. Parmağında yüzük yoktu ben normalde rahat bir kadinim ciddi ilişkim çok olmadı ama bu adamdan gerçekten etkilendim adamla tahsil hakkında konuştuk zamanında imamhatip lisesinden mezun olduğunu söyledi. Bende şaşırdım. Nerelisiniz diye sordum aslen arnavutmuş. Sonra bana bir soru sordu hanımefendi yanlış anlamazsanız niyetim sizi yargılamak değil ama bu kadar çok erkeğin içinde bu dekolteyle rahatsız olmuyor musunuz diye sordu bende amacım birilerini t*hrik etmek değil sadece ruhum nasıl isterse öyle dedim. Anladığım kadarıyla baya muhafazakar bir adam sonra eve gidince Instagramdan istek attım geri takip yapmış beni stalklamis anladığım kadarıyla sayfamda çok acik bikinili fotoğraflarım var sonra birine cevap yazmış dm den bunu kaldırın bence yazıp gülme işareti koymuş. Sonra bende ruhum nasıl isterse diyip gülme işareti koydum şu an konuşma evresindeyiz baya yazıştık çok heyecanlıyım bu adamla ciddi düşünmek istiyorum şu an benimle ilgili ne düşünüyordur eğer amacı takılıp geçmekte hayal kırıklığına uğrarım ama muhafazakar bir tip sonuçta öyle düşünmez değil mi?
Muhafazakar bir adam evlilik dışı beraber olur mu?