Sevgilim kendisini kuş zannediyor acil yardım?

Ya benim bir muhabbet kuşum var ismi maviş. Onu koşturabilmek için aylarımı harcadım ama sonunda başardım. Babacık falan diyor öpücük diyor. Ama ben ne zaman maviş ile ilgilensem hep sevgilimin kaçamak bakışlarını yaklaşıyordum. Zamanla iyice sapıttı kız sen mavişi benden çok seviyorsun falan demeye başladı. Zar zor ikna ettim aşkım o kuş dedim ya salak mısın dedim o kuş. Sonra sonra bu iyice mavişi kıskanmaya başladı. Psikoloğa falan gittik sorun çıkmadı. Ama artık kahvaltı yaparken durduk yere babacık babacık falan diyor bana. Öpücük öpücük diyerek gelip bileğime ağzını vuruyor. Mavişi öldürmesin kıskançlıktan diye kuşun kafesine kilit taktım. Sevgilim ertesi gün gelmiş, ben onun yemlerini yiyorum diye kilit taktın dimi diyor. Oha dedim yani yok artık dedim. Arkadaşlar ben artık tahammül edemiyorum kız iyice yoldan çıktı. Elimi kumandaya uzatıyorum elime oturuyor. Uzanıyorum başıma oturuyor. Romantik bir iki saat geçirelim diyorum, en duygusal anda suratını buruşturup babacık babacık diyor tüm hevesim kaçıyor. Buna ne yapmak lazım kendisini iyice kuş sanıyor. Ortalığa sıçmaya başlarsa diye hazırladım kendimi ama, uçmayı denerse bunu ailesine açıklayamam. Rica ediyorum bana bir yol gösterin artık sabrım kalmadı. Grip olunca beni veterinere götür diyor ya çıldıracam lütfen yardım :/
Sevgilim kendisini kuş zannediyor acil yardım?