ben evli bir bayanım 1 aylık kocamı çok seviyorum , ya şimdi kocam yakışıklı bariz ortada arkadaşım (çok yakın arkadaşım) geçen ben senin kocana bayılıyorum ya dedi güldü bende kibar bir insanım yani sadece tebessüm ettim , arkadaşımı da seviyorum ama kocama böyle yakın davranır gibi yani geçen herkes tokalaşırken pınar gitti kocama sarıldı yanağından öptü, bende kıskandım ama (birde o gün pınar baya makyaj yapmış dekolteli bir elbise giymişti) fazla şüpheci olmak istemiyorum ama kıskanıyorum baya,.. kocama bişey diyemiyorum da asabi biri sen bana güvenmiyormusun! der. Pınar ın kocama bakışları falan deli oluyorum bazen yakın arkadaşım gidip kocama asılma da diyemiyorum, bir sabah gitmiş (evler yakın) börek yapmış ben duştaydım kocam almış böreği , bide ballandıra ballandıra anlatıyor pınar sana yemek yapmayı öğretsin dedi, hımm dedim güldüm sadece aslında kırıldım. Ne yapabilirim biri canımdan çok sevdiğim eşim biri de yakın arkadaşım? Birde pınar neden kocama yakın davranıyor, yani aklıma kötü şeyler oluşmasını istemiyorum bu konuda çaresiz kaldım..
Güncellemeler
+1 yıl
Karar verdim pınar la arama sınır koyucam, kocamla hiç konuşmayayım. Pınar benim için bitmiştir :( Teşekkürler bir nevi önümü açtınız :)
Esine anlat durumu kibarca çünkü siz inşallah uzun yillar evli kalicaksiniz ama sen ya da o böyle sorunları icinize atip konuşmayıp biriktirirseniz birgün cok büyük bir kavga cikar esinin sende seninde esinde yanlış bulduğunuz davranışları oturun yüzyuze konusun sevgili olsaniz ayril derdim ama evlilik bambaska paylaşmazsaniz hayat cekilmez eşini al karşına anlat derdini o da sana anlayisli davranır ikinizde mutlu olursunuz eşine guveninde tazelenir konus bence en doğal hakkın kızarsada biz evliyiz bir yola girdik ve herseyimizi paylaşmalıyiz dersin bence ama yinede sen bilirsin tatlim 😇😇
Abla ben hepsini okudum. Eşine sakın mevzuyu anlatma, öküzün aklına karpuz kabuğu düşürmek olur. Ona hiç umursamıyormuş, pınarın davranışları gayet normalmiş gibi davran.
Pınara da gelince bir yakın arkadaş, yakın arkadaşını bu tarz bir şeyle üzmez. Özen gösterir. Uzak dur, gidişini kes. O gelince de surat as daha gelmesin evinize zaman girince dışarda falan buluşursunuz ikibiz
şimdi durum baya fena bir durum kocanı açık ve nazik bir dille uyarmanı tavsiye ediyorum ve arkadaşını da aynı şekilde uyar yoksa sen göz yumdukça o pınar başka pınar o koca başka koca olma yolunda baya büyük adımlar atabilir benden demesi neler gördüm duydum tavsiyedir ikisini de açık ve nazik bir dille uyar :D :D :D
Bir aylık çiftin evinde sabah sabah börek getirmek ne demek ya. Bunun üç sonucu var, pınar aranıza girer huzurunuz biter, pınarda size katılır üçüncü olur, ya da sen pınarı bırakırsın evliliğin kurtulur. Ne olursa olsun ikinci seçenek olmasın dikkat et
Bırak şimdi iyi düşünme zamanı değil. Yol yakınken o Pınar'ı çıkar hayatından derim ben eşine göz koymuş gibi görünüyor. Sen Pınar'ın eşi olsa gidip sarılıp öpebilir miydin bence bu şekilde davranmazdın, gidip sarılmak öpmek nedir ya. Sakın o kızı bir daha sokma evine !
açıklama bölümü en güzel olan soruydu devrik bir cümle imla hatası yoktu helal olsun ben kocan veya arkadaşın pınar hakkında birşey söyleyemeyeceğim ama yazını soluksuz okudum örnek yazı olmuş
yahu siz salakkmisiniz boyle insanlari evinizr sokuyorsunuz arkaadasmis sanki babanin oglu bu kadar saflik olamaz brnim arkadasim oyle yapacak onun o saclarini apartmana vilada yaparim
Bence o pinar bariz yollu haberin olsun yuvan yikilir o azmis kasari yok et hayatindan... Kizan zamanindamisin pinar de yol ver ama bu lafi de o kasara boylelerine gecmisimden oturu asiri gicigim ya.
Valla onu bunu bilmem de ya sen safsin ya salaksin kızım kocan elinden gider valla kes konuşmayı o pinarla tam bir kasar arkadaşın var yolarım ben arkadas falan dinlemem olmaz olsun öylesi
En İyi Cevaplar