Eşim Ve Yakın Arkadaşım?

ben evli bir bayanım 1 aylık kocamı çok seviyorum , ya şimdi kocam yakışıklı bariz ortada arkadaşım (çok yakın arkadaşım) geçen ben senin kocana bayılıyorum ya dedi güldü bende kibar bir insanım yani sadece tebessüm ettim , arkadaşımı da seviyorum ama kocama böyle yakın davranır gibi yani geçen herkes tokalaşırken pınar gitti kocama sarıldı yanağından öptü, bende kıskandım ama (birde o gün pınar baya makyaj yapmış dekolteli bir elbise giymişti) fazla şüpheci olmak istemiyorum ama kıskanıyorum baya,.. kocama bişey diyemiyorum da asabi biri sen bana güvenmiyormusun! der. Pınar ın kocama bakışları falan deli oluyorum bazen yakın arkadaşım gidip kocama asılma da diyemiyorum, bir sabah gitmiş (evler yakın) börek yapmış ben duştaydım kocam almış böreği , bide ballandıra ballandıra anlatıyor pınar sana yemek yapmayı öğretsin dedi, hımm dedim güldüm sadece aslında kırıldım. Ne yapabilirim biri canımdan çok sevdiğim eşim biri de yakın arkadaşım? Birde pınar neden kocama yakın davranıyor, yani aklıma kötü şeyler oluşmasını istemiyorum bu konuda çaresiz kaldım..
Eşim Ve Yakın Arkadaşım..?

Güncellemeler
+1 yıl
Karar verdim pınar la arama sınır koyucam, kocamla hiç konuşmayayım. Pınar benim için bitmiştir :( Teşekkürler bir nevi önümü açtınız :)
Eşim Ve Yakın Arkadaşım?