ortaokul yıllarından arkadaşım ile görüştüm kendisi evli. zaten benım de sevgılım var. güzel vakit geçirdik eğlendik. inanın onda da ben de de art niyet yok. dün ona yazdım ama iştedir diye düşündüm. karısı görmüş. kötü birşey değildi yazdığım sadece sen baya rahatsın yüzük takmıosun yazdım. bana mesaj atmıs karısı görmüş işler karışmış. sizce ne yapmalıyım ya? bunlar barışır dimi kendımı kotu hissediyorum. karısı ile ben konussam nasıl olur?
Cevabın nedir?
+1 yılO seninle bulusurak zaten hata yapmis. Evli bir erkegin arkadasi olsada baska bir kadinla bulusmasi dogru degildir. Bayan hakli bu durumda mesajida gördüyse sinir olmamasi anormel olurdu. Sen baska karisma derim. Arkadasin esiyle sorunu cözemese oldugu gibi anlatirsin. Yanliz aralarinda güven sorunu olucakdir. Haberi varmiydi bilmiyorum bulusucanizin.
01 Yorumla
Soran+1 yılyoktu haberi. ne dedi eşine bılmıyorum ama ben rahatım sorun olmaz dedi baana
En İyi Cevaplar
+1 yılya bacım evli adam, senin de sevgilin var napacan yüzüğünü flan benim kocam arkadaşça biriyle konuşsada ben kıskanırım sen kıskanmaz mısın. boşver erkekle kadın arkadaş olamaz ben etrafımda çok gördüm ne kadar kardeşim arkadaşım diyen varsa iş bir yerden sonra karışıyo git özür dile bidada görüşme adamla
03 Yorumla
Soran+1 yılgidip kadından mı özür dilemeliyim
- +1 yıl
yani biri benim eşime öyle yüzük falan filand dese ben yolarım saçını başını. özür dilerim yanlış anlaşıldım eşiniz arkadaşım olur falan dersen iş düzelir bida görüşmeyiz de vs.
- +1 yıl
ve ayrıca alttada bir arkadaş doğru demiş ne hakla özel vakit geçirirsin ki misafirliğe falan gitseydin evli bir erkekle niyet kötü olmasa bile öyle eğlenmek vakit geçirmek çok çok yanlış şeyler
+1 yılhep öyle olur masum gibi
ama sonra bu gibi şeylerin sonu hep yatakta biter heyecan
ya da böyle yarım kalır... :))
karısıyla ikisi çözer
sen uzak dur diycem ama içine ateş düşmüş birkere
sevgilinle beraber yemeğe git onlara ya da dışarı davet et
okuldan arkadaş diye tanıştır...014 Yorumla
Soran+1 yılya nasıl yemeğe gider onlara kız bana saldırsın :) hangı kız bunu kabul eder hemcınsım anlıyorum yanı
- +1 yıl
öyle değil sevgilim var demişsinya sen sevgilinle o eşiyle beraber yemeğe çıkın okul arkaşı olarak görsün sizi
Soran+1 yılsence bu olabılır mı o kız bunu kabul eder mi?
- +1 yıl
müdahil olabileceği birşey bilmemesi daha kötü olacağından olayın içinde olmayı kabul edecektir
bu sayede sürekli görüşebilirsiniz - +1 yıl
yani kibriti cebinde taşırsın ama sen istediğinde yakarsın hesabı...
- +1 yıl
bide sen bakir misin
- +1 yıl
muda benim merakım
farklı bir cevap için
Soran+1 yılbılmıyorum. cocuk arasın bakarım ona göre bir karar alırız. daha aramadı umarım sandıgımdan daha kötü değildir olay. soruna cevap ise evet
- +1 yıl
sen dediğim konu üzerinde düşün
yaş kaçtı
Soran+1 yıl26 yaşındayım
- +1 yıl
sevdiklerinizle beraber aynı ortamı paylaşmaya çalışın
sen onula konuş siz sevgilinizle onlara yemeğe gidin
okuldan falan sohbet edersiniz...
iyi olur
Soran+1 yılbu kadar kolay olur mu dersın
- +1 yıl
uzak kalırsan zaten yanlış anlamaya meyil vermiş olursun
- +1 yıl
daha ayrıntılı için özelden mesaj atabilirsin
Vay arkadaş çok fena durumlar sorma :D Bence en doğrusu senin konuşman ama, karşıdaki "KADIN" olduğu için bir şey anlatamazsın... Biz yıllardır konuşuyoruz bir boka yaramıyo :D
04 Yorumla
Soran+1 yıl:) doğru diosun
Soran+1 yılya çocukla konustum zaten mesajı gormemıs eşi neden bana mesajda gordu yazdı bılmıyorum ama gormemiş. sadece telefonu istemiş oda vermeyınce suphelenmıs. kendi aralarında biraz sıkıntı olmu. içim rahatladı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet demek istediğim şey sadece senin allah belanı versin. evli adama kötü niyetli ya da iyi niyetli ne diye mesaj atarsın? Sanane yani adamdan? Bide güzel vakit geçirmişmiş. Karşındaki herif bekarmıda güzel vakit geçiriyosunuz he? Büyük konuşmayayım diyorum ama benim kocam olacak, ortaokul arkadaşıyla güzel gün geçirmeyi bırak birbirlerinin telefonlarını alsınlar ağzına s*çarım. g*rizekalı karı
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmadem art niyetin yok karısından niye çekiniyosun?
Soran+1 yılbela okumak yerine küflü düşüncelerinizi temizleyin bence.
Cevap sahibi+1 yılKüflüymüş.. Başka diyecek bir şey bulamadın mı canım? Sizin gibiler yüzünden bu boşanmalar. Tekrar tekrar diyorum allah belanızı versin
Soran+1 yılGit içindeki pisligi başka yere kus
+1 yılAyyyy en sevmedıgım kız tipisin. Adamla ne hakla özel vakıt gecırıyosun görmek istiosan evıne gıtseydın mısafr olarak
617 Yorumla- +1 yıl
aynen sonuna kadar katılıyorum +1
Soran+1 yıladam benım arkadasım
- +1 yıl
Ayrıca seni ne alakadar edio adamın parmagu yuzugu. Senın nıyetın ıyı falan degıl. onlarında arası bı daha duzelmez sayende araya guvensızlık gırdı. Karısına cok uzuldum smdi:( sizin gbi kızların soyu bir bitmedi
- +1 yıl
erkele bayanın arkadaş olması zor entel entel çıkıp ay niye olmasın diyenler oluyo olmuyo arkadaşım bir yerden sonra iş karışır hem adam evli karısının rahatsız olucağıda belli
- +1 yıl
İstersen kız kardesı ol. Benim sevgılım bebeklık arkadasıyla bıle benden ızınsız görüsrmeyecegını cok iyi blir. Cunku evlılık dusunmek böle bısey. Arkadasıyım dıyosun daha karısı tanımıyo senı:) siz yıllar sonra görusmekle eskı ark sayılmazsınız. Bu veballe nası yasıcaksın bakalım
- +1 yıl
Aynen katılıyorum @mecnunsuzleyla karısı nasıl aglıyodur smdi yazık ya:(
Soran+1 yılsen benım nıyetımı benden ıyı mı bilceksın de cak cak konusuyorsun. niyetım kötü olsa amacıma ulastım derım burada akıl istemem sizden. içim rahat olurdu. @mecnunsuzleyla niye arkadas olmasınlar szin yuzunuzden erkekler boyle gizli işler yapıyor. entellik değil anlayıs canım o
- +1 yıl
ben yerinde olmak istemezdim adamda dallama belli l*n karın arken elin kadınıyla ne diye vakit geçiriyon öküz.
- +1 yıl
o zaman evlenince sende kocanı başka kadınlarla eğlendir vakit geçirt bakalım oluyo mu olmuyo. ben kocamı görüştürtmem arkadaş ayrıca yüzük sorusunda samimiyetinde yok madem arkadaşın neden evli olup olmadığını bilmiyosun ayrıca sevgilin kızmıyo mu seni bilmem bana öyle şeyler ters arkadaş falan olmaz bu hadislerde ayetlerde geçen bişey hepsinden önce. ben varken başka bir kadına ne gerek var neyse sen evlenince kocanı arkaşı diye eğlendir başka kadınlarla hatta onlarda yüzüğünü falan sorsunlar.
Soran+1 yılbende karısını anlıyorum. durumu düzeltmek lazım.
Soran+1 yıl@mecnunsuzleyla ikiniz de olayı iyice dramize ettiniz ya. ayrıca ben kocama guvenıosam gıdıp eglenebılır. ama siz sakın guvenmeyın kesın aldatırlar sizi. şimdiden anlamıssınız zaten aldatılcanızı kı ızın vermem dıosun. sizin kocalarınız guvenılır degıl sıktıgınız ıcın onları en ufak fırsatı bıle değerlendırır onlar. hep tetıkte olun ha...
- +1 yıl
allah akıl fikir versin esas sen olayı nereye çektin bizim mezhep geniş değil tatlım sen istediğinle gezdir dolaştır bana ters şeyler sen gibileri çok fazla ortamda elin evli erkeğiyle gitmiş zaman geçirmiş eğlenmiş bide adama yüzük sormuş hala niyet diyo ağzı başka hareketleri başka istersen altına yat bu bizi ilgilendirmez kocalara güvenmeme sebebi sen gibiler tatlım o kadar çoksunuz ki. adama yüzük sormuş yahu hala kendini savunma peşinde islamda hepsinin açıklaması var git oku kadınla erkek arkadaş olamaz ha ben müslüman değilim diyosanda senin bilceğin iş hz aişede efendimizi çok kıskanıyodu bu kötü bişey mi insan seviyosa kıskanır esas sen gibi düşünüp saldım çayıra mevlam gayıra dersen olan olur.
- +1 yıl
ayrıca yorumlara bakıyorum da bir kişide senin yaptığını onaylamamış hepimiz yalancıyız sen doğrucusun evet.
Soran+1 yılyalancı ya da dogru pesınde degılım ben sadece olayı nasıl duzeltırım derdındeyım siz hemen yakıstırma yaptınız. işte sizin anlama kapasitesi bu kadar. benim niyetim kötü olsa yüzük falan ilgilendrimez benı evlı oldugunu bılıyorum sonucta art nıyetım olsa yuzuge karsına cocuguna hiç bişeye takılmam yaparım istediğimi. senin gibiler derken biz adamları yoldan cıkarmıoruz ayrıca çıkmak isteyen adam her turlu cıkar ne kadar istesen de. senin gibiler diosun da sankı ben adamı zorla mı yanıma getirdım. kendısı eklıf etti. her şeyi hemcinslerinize mal etmeyın.
- +1 yıl
Ya sus be geniş mezhepli. Allah büyük bigün basına gelirse bu konusmaları hatırlayıp ne demek istedigimizi anlarsın! Bizim hayatımızdaki adamlar senin sevgilin gibi genis degil merak etme! Ama umarım basına gelmez ben senin bile o duruma dusmenı istemem. Ama sen adamı senelerce görmemissin simdi masumca arkadasım ayagı cekemezsin. Kücüklükten beri hic kopmamıs olsanız o zaman ona olan bu ilgini anlarım ama öyle degil adam canak tutmus sende dünden razı kusura bakma hadi bye
- +1 yıl
Senin beyin hic akıl edemio dimi :D aksam karısının yanında ve karısı seni tanımıo bunu bildigin halde mesaj atıyosun ve bu mesaj nbr bile degil. Adamın yüzügüyle ilgilenmen cok samimi gibi gösterir karısna. Sen bunu bilerek yaptım. Cok iyi plancısın. Ama iş boka sarınca hep bir acizlige sıgının sizin gibi kızlar igrencsiniz. Kaybol
Soran+1 yılkendi ağzınla kendini ele verıosun./Ama sen adamı senelerce görmemissin simdi masumca arkadasım ayagı cekemezsin// diyorsun birde benı tanımadan benım hakkımda yorum yapıosun. kişiye odaklanma arkadasım konuya odaklan. masum olmayan sey senın dusuncelerın ayrıca sen sokakta ıkı komsuyu gorsen konusurken bunların arasında kesın bısey var dıyen tıpsın baska ıhtımal vermezsın. çanak tutmak da ne demek varoş ağzından cıkanları anlamıyorum
Diğer konusunda 865 cevap paylaştı. karısıyla senin konuşman daha doğru olur eşine inanmayacaktır çunku sen durumu anlatırsan işler daha kolay olabilir ama kadından yiyeceğin hakarete veya küfürlere hazırlıklı olmalısın canım
01 Yorumla
Soran+1 yılonların arası düzelsin de gerisi önemli değil zaten ben kendımı bılıyorum
+1 yılohaa yanı bıldığın karısını senınle aldatmıs yok art nıyet yokmus yok bılmem ne evlı adama ne dıye mesaj atıyosun demekkı kasınmak ıstemıssın
17 Yorumla
Soran+1 yılaldatmak olmuyor arkadasım o. ne duygusallık var nede fiziki çekim. dışarda sandım. ayrıca çocuk da evden cıkınca bana mesaj attı. bende hala dısarıda sandım
- +1 yıl
ufff sızın gıbı kadınlar yuzunden hep bosanmalar olmuyor mu hareketlerınıze dıkkat edın o senın tanıdğın adam değil evlenmıs barklanmıs belkı karısı boyle bıseye asla ızın vermeyecek bırı.. senın yuzunden yuvası dağılırsa ne güzel senın yanına glır ıste
Soran+1 yılben burada üzülüyorum sen yuvası dağılır diyosun. benm yanıma gelmesı guzel birsey degıl
- +1 yıl
ayrıca senın sevgılınede sımdıden boynuzlar yakıstı
Soran+1 yılgüle güle kullansın o zman :)
- +1 yıl
ne mal bıu kızsın su sorunda bıle yalanlar var
Soran+1 yılneymıs onlar
+1 yılkötü yapmışsın bence neden rahatlık veya yüzük takmama olayına girdin ki?
19 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum. otururken aklıma geldi. bir de akşam farkettım yazdım. kesin karısı anladı görüştüğümüzü :(
- +1 yıl
ee yani illa ki sormuştur bu kim falan diye, kötü olmuş bence. hani rahatsın yüzük takmıyosun demek yerine napıyosun falan deseydin bir açıklaması olabilirdi en azından
Soran+1 yılen azından her ıhtımale karsı sadece adını yazsaydım da bılmıyorum kı ılk defa basıma gelıyor
- +1 yıl
bence görüşmen hata olmuş, o evliymiş, senin sevgilin varmış. ve görüşmeye devam etmek istediyse niyeti farklı olabilir söyliyim
Soran+1 yıladamın niyeti kötü olsa bunu ilk günden anlardım herhalde
- +1 yıl
bazıları belli etmeyebilir emin ol.
Soran+1 yılbilmiyorum. sadece hala genç oldugumuzu anladık. şu herseyden bıkmıslık var ya. işte onu asabılıyormusuz onu anladım
- +1 yıl
senin de hoşuna gitmiş onunla görüşüp konuşmak anladığım kadarıyla. ama evli biriymiş sonuçta dikkat etmen lazım.
Soran+1 yıleski arkadasım muhabbeti güzeldir. ama bunda kötü niyet yoktu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanane herkesin yüzüyünden çık hayatlarından daha fazla karıştırma belliki yeşillenmişsin yoksa niye mesaj atasınki
18 Yorumla
Soran+1 yılne yeşillencem ya. yüzük ile alakalı bir sey yazınca heemn o mu aklına gelıyor
Cevap sahibi+1 yılNiye mesaj atıyon sevgiline at ila birine biley atacaksan elin evli adamına seks and cıty mi burası
Soran+1 yılya tamam mesaj atmam yanlış olabılır. burada sizden araları düzelir mi daha kötü olur mu ne yapmam gerekır dıyorum. tavsiye istiyorum. siz saldırıya gecıyorsunuz. sanki adama cıplak resım attık seks and cıtye baglamıssın demek kı siz biri ile gorussenız niyetınız hep kötü olcak karsıdakı adama normal bakamıcaksınız
Cevap sahibi+1 yılEvli adamla ne buluşcam yukarda yazmışsın tekrar buluşcaz diye senin niyetin iyi olsa adamınki omaz uzatma çık hayatlarından
Soran+1 yılevet adam tekrar goruselım dedı cunku. biliyorum kötü niyeti yok. bu arada için rahat etsin çıkıcam hayatlarından
- +1 yıl
allhım ya ne şizofren bı kız çıktın sen hayatlarından cıkacakmıs dağıttın toplada öyle çık barı karaktersız senı
Soran+1 yılya sacma sacma konusuon ya. hayatlarında mıyım ben arkadasım bir kere gorustum onun sonucunda da b*ka sardı. bir halt yesem neyse. istediğini de. sizin gibiler zaten hep düz mantık konuya odaklan içeriğine değil.
Soran+1 yıliçeriğine bakmazsınız siz. başka ihtımal gelmıyor aklınıza cunku hepınızın beynınde kurt var kötü düşünce var.
bence sessiz kal.
evli adamlarada evlerine gittiğinde mesaj atma.
kendileri karı koca aralarında çözerler.02 Yorumla
Soran+1 yılnerden bileyim evde olduğunu en son dısarı cıktıgında mesaj atmıstı. eve giriyorum dese atmayız heralde ki kötü bir niyet ile yapmadım kı ben bunu
Sen sakın karışma evlilerin işine
Ama çocuk karış evet cevap ver diosa savunursun01 Yorumla
Soran+1 yılpatlıycam sıkıntıdan ya
ne yazdın ki işler karışmış?
12 Yorumla
Soran+1 yılsen yüzükte takmıodun aksam onu farkettım rahatsın yazdım. oda acıklama yapmıs. sonra evdeyım bana yazma benım ıcın onemlısın dıye. aradan 2 saat gecmıs mesaj atmıs hatun gordu diye. silmemiş galıba bılmıyorum cocuk henuz aramadı :(
+1 yılbaya rahatsın yuzun takmıyorsun demen yanlış olmuş
10 Yorumla
+1 yılSıkıntılı bir durum zor gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenle görüşürken karısı nerdeymiş ,
05 Yorumla
Soran+1 yılevdeydi
Cevap sahibi+1 yılhabersiz buluştuysa karısı haklı kızmakta tabiki geçer zamanla
Soran+1 yılhabersizdi.
Soran+1 yılama çocuk gercekten rahat ileri günler için söz alldı benden bulusmak için ama gercekten kötü düşünceler yok guvenılır bir tıp yanı kendısı
Cevap sahibi+1 yılmadem öyle bir dahaki buluşmaına eşinide getirsin tanışın sorun kalmaz.
+1 yılkonuş
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılAz irispi değilsin
21 Yorumla
Soran+1 yılhe yav heee heeee
+1 yılsiz varya sizzz
10 YorumlaNe isin olur evliyle
11 Yorumla
Soran+1 yılarkadasım dıyorum kaç yıllık hemde
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında