Çok güvendiğim arkadaşım sevgilimle beni ayırmış olabilir mi?

Erkek arkadaşımın fazla umursamaz ve ilgisiz biriydi. Bu durumu hiç kabullenemedim çünkü ona çok aşıktım. Sürekli ilk adımı ben atıyordum ilk mesaj hep benden geliyordu mesela. Günlerce aramasam onun beni aramayacağını biliyordum ve bu gerçekle yüzleşmemek için hep ben arıyordum. Hata yaptığında bile hiç geri adım atmazdı. Tuhaf olan bana aşık olduğunu ve onu böyle kabul etmem gerektiğini söylemesiydi. Hayatında başka kızlarında olduğundan şüpheleniyordum bu durumda bariz belliydi. En son çok güvendiğim ortak arkadaşımız sürekli başka kızlarla takıldığını onlara benim aksime çok sıcakkanlı davrandığını ve onun artık beni üzmesini istemediğini söyledi. Bende bunu hazmedemedim ve artık beni sevmediğini iyice anlayıp ondan ayrıldım. İntikam için sevgilime onun hayatında başka biri olduğundan haberim yokmuş gibi davranıp ona değil başka birine aşık olduğumu söyledim. Şimdi onun yakınlaştığı kızın bana ondan ayrılmamı söyleyen ortak arkadaşımın yakın arkadaşı olduğunu ögrendim. Sevgilim beni aldatmamış olabilir mi ama onunlaykende beni hiç sevmiyor gibi davranıyordu.. Daha kötüsü ortak arkadaşımız yakın arkadaşını sevgilime ayarlamak için beni kandırmış olabilir mi?
Çok güvendiğim arkadaşım sevgilimle beni ayırmış olabilir mi?