Selam...
Sevgilin, şu arkadaşından vazgeç derse vazgeçer misin?
Sevgilin, şu arkadaşından vazgeç derse vazgeçer misin?
nedenini öğrenirim belki benim göremediğim bişeyi o görüyodur sonuçta herzaman objektif bir gözle bakar geçerli nedeni varsa olabilir şahsen hayatımda arkadaş dediklerim sadece merhabam olanlardır dostum dediklerim ise herşeyimi bilenlerdir her merhabalaştığım dostum olmadığı için arkadaşından vazgeç derse sorun olmaz ama dostundan vazgeç derse dostumdan değilde ondan bir adım geri giderdim çünkü hayatımın kısıtlanması hoşuma gitmez
Tabikide hayırr ne hakla bana böyle birşey diyebiliyor. Birde bana ondan vazgeç dediği kişi en yakınımsa asla vazgeçmem. Bak sana bir şey yazıyım: Birgün sevgilim soracak: Ben mi Kardeşlerin mi? Kardeşlerim diyeceğim... Trip atıp gidecek,bilmiyorki zaten birgün gidecek beni her daim kardeşlerim teselli edecek!
o vazgeçilecek arkadaşa bağlı...Arkadaş vardır kardeşten yakın, arkadaş vardır selamdan uzak... Eğer bi sevdiğim varsa ve kardeşten yakın arkadaşım bana yaramaz demişse o kız arkadaş bana yaramaz...Eğer selamını bile zorlanarak aldığım dostsa danışacağım cevabı biliyorsun artık...
ne benim sevgilime karışan kişi arkadaşım, ne de arkadaşlarıma karışan kişi sevgilim olabilir... tıpkı evlenip de annen mi ben mi diyen dirdircıların işi gibi... saçmalığın önde gideni, biz kadınlara gidip de ayakkabı mı elbise mi diyor muyuz seçmesi için
helal be... çok güzel yorum... süpardi yane:
Cevap
7Cevap
nedenini sorarım eğer mantıklı bir açıklması varsa vazgeçerim ama sudan sebeplerden dolayı istiyorsa bunu vazgeçmem bugün bana bu konuda karışan biri ilerde başka konulardada karışır. taviz vermemek gerekir.
Sevgilim bir arkadaşımdan vaz geçmemi isterse "Ne o dağdan gelip, bağdakini mi kovuyorsun" cevabını alır benden. Bu arkadaşım çok sevmediğim birisi bile olsa değişen olmaz.
Teşekkürler :)
İkisi de belli bir noktadan sonra kalıcı değildir. Ama "bencil"ce ise o söylem sevgiliye elveda denir. Eğer doğru ise o arkadaşa...Çelişki varsa ikisinden de vazgeçilir...
sevgili dediğin -haddini bilmezse- geçicidir, dostluklar baki kalır... evet bir tanesi bir arkadaşımla görüşmeme engel olmak istedi, tercihimin arkadaşımdan yana olacağını anladığı anda da yan çizdi. yok öyle iki kuruşa üç köfte!
Sevgili ailemden sonra en çok önem verdiğim kişidir.Arkadaşlıklar hep bir gün sona eriyor zaten.Ama aşkı sevgiyi bulmuşken ondan vazgeçmem...
vazgeçilecek arkadaşlarımı onun ile tanıştırmam
tanıştırdıklarım da benim için çok değerli olanlardın
yardan geçerim onlardan geçmem
sevdiğim kadın benim için benim ile birlikte olmalı çevrem için değil
Kesinlikle vazgeçmem...Birisi tarafından yönetilebileceğim yaşları çoktan geçtim
hayatımda vazgeçmiyeceğim 3 arkadaşım var. onlar herkesten önemli benim için. ama onun dışında sanmıyorum diyecek kimse yok hem
belki duruma bağlı arkadaşım kötü bir kişiliğe sahipse geçebilirim
Sevgilimin bir lafıyla asla hareket etmem. O kim oluyor da benim hayatıma karışabiliyor.
he he der geçerim :) ama ikisinden de vaz geçmem haaa olduku gidiecek oldu yol veririm
O kızla baya yaşanmışlıklar varsa arada güçlü bir bağ oluşmuşsa sevgili önce gelir.
kesinlikle evet yaşadığım bi durum
ee sonra ne oldu:d
sevgilimle gayet mutluyum arkadasımla konuşmuyorum
Tam olarak ne sebepten istemişti böyle bir şeyi? Benim sevgilim arkadaşımın ona kötü davrandığını söylüyor bana. Hala onunla nasıl arkadaş olursun diyor.
evt geçerim..ondan kıymetli olamaz.
hayır sevgilim fikirlerime saygılı olmalı
zamanında gectim ama pişmanım
Gecmem tabiiki
evet
şartlara bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar