+1 yılSaçmalama lütfen tüm erkekleri aynı kefeye koyamazsın bu bir ve erkeklerinde red ettikleri kızlar var onlarda kötü konuşuyorlar biz tüm kızları aynı kefeye koyuyormuyuz? ben istemiyorum Şu an kimseyi demişsin ben bunu diyen 10larca kız gördüm (arkadaşlarımdan) ve bunu demelerindeki nedenlerden yüzde 90 ı erkek ona göre yakışıklı değil yani ona göre yakışıklı olan biri teklif etse kabul edecektir ilk önce buna bir açıklık getirmek gerekli.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
ERKEKLER kendisini reddeden kız hakkında kötü konuşmaz Allah mesut etsin der yoluna gider. HA erkek grünümlü i*nelerden bahsediyorsan ona bişey diyemem. Masum insana kara çalmak erkekliğe yakışmaz çünkü
74 Yorumla
+1 yılAh güzel kızım...
Bu sorun içinde cevabını barındırıyor zaten.
Ama yine de cevap istiyorsan:
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der ...11 Yorumla
+1 yılKedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş o hesap cınımm :) Bu arada ciğer sen oluyosun :p
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk Milleti alamadığı birşeyi daima kötüler bunun en yakın örneği Alper Potuk Galatasarayla anlaşmıştı Galatasarayılılar Türkiyenin İniestasını aldık süper oyuncu diyorlardı ama Alper Son anda Fenere gitti bu sefer ya zaten çok kötü oyuncuydu iyiki almadık paragöz falan demeye başladılar aynı şeyi Fenerlilerde yaptı önceden Sneijder gelmez dediler süper oyuncu dediler adam geldi bu sefer onu kötülemeye başladılar
31 Yorumlabi kere erkekten erkeğe ve kızdan kıza değişir. insan gibi konuşup güzelce yapamıycağını söyleyip birer arkadaş gibi reddederse hiçbir şekilde kötü konuşacağını sanmam. kız reddederken kendi kendine havalara girip saçma sapan konuşursa o zaman kötü konuşabilir. kızın kötü davranmasını bazen erkek tetikler çünkü çok ısrar ediyodur kızda mecbur kalır kırıcı konuşmaya. kısaca erkekte ısrarcı olmamalı.
12 Yorumlae istediği şeyi elde edemio ondan. bide sen reddedince arkadaşları arasında alay konusu olmuştur. oda başkasını kötüleyerek siniri çıkarıo işte falan filan. ama bütün erkekler aynı diil tabi. yani bn öyle diilim :):) çünkü hep reddedildiğim içn alışkınım bea :):) bütün kızlarda havalı diilya :):)
12 YorumlaDoğru diye demiyorum
seni bir arı sokarsa onun cesedini bulup bir iğne batırdığında rahatlıyormuş insan
psikoloijle alakalı bir kitapta okumuştum bu örneği
arı üzerinde de denedim işe yarıyor
sanırım bu durum da benzerlik gösteriyor
Tabi şimdi karşı taraftan baktığında çok saçma10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRed edilmek bir erkeğe en çok koyan şeydir.Bence erkek tamamen haklı . Derslerine ağırlık vericen de dünyayı mı kurtarıcan ya ? Üniversitedeyim ve herkesin sevgilisi var bunlar nasıl yürütüyor bunu.Yani bu söylediklerin tamamen bahane . Zaten akılsız biri red eder ve red ettiği için o kafayla dersleri de iyi değildir hep bağlantılı zaten bunlar !
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan mı lan burda sanalda boş boş ötüyorsunuz şirin gözükmeye çalışıyorsunuz ama gerçek hayatta nasıl olduğunuzu iyi biliriz eğer güzelsen havalı olmaman imkansız çocuk öyle konuşmuş çünkü iyi ve saf niyetlerle sana konuşma cesareti bulmuş ve sen dersleri bahane sürerek red etmişsin , sanki derslerin hemen bitecekmiş gibi ömür boyu ders çalışıyoruz bu bahane olmamalı ! ?
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaşık olursan napcaksın ?
+1 yılsen dedi kodulara kulak verme.. boşver.. ulaşılamıyan üzüme koruk denir.. sen derslerine odaklan.. iyide yapıyorsun...
12 Yorumla- +1 yıl
:)
+1 yılİstediğini alamayınca tek çirkefleşen erkekler değil
https://www.youtube.com/watch?v=AqffruxdH2o
Hatta tüm canlılar böyle link10 Yorumla
+1 yılbaşlığa ;
kedi uzanamadığı ete bozuktu zaten der :)
erkek ulaşamadığı kıza , o,rospuydu zaten der :D
ulaşsa idi karım derdi :)215 Yorumla- +1 yıl
ama doğru :)
- +1 yıl
o zaman napıyoruz , ulaşamayanlarımın havlamaları çok ta fi fi diyoruz :D
- +1 yıl
senin harflerin satılık mı kardeş , para ile sattığın için mi az az koyuyosun harflerini :D bedavaya bu kadar kelime hesabı ;>)
- +1 yıl
duydun mu kalbim , hadi gel biz gidelim , bu da herkesi aynı çuvala basan kızlar dan :D biz daha A demeden , aha abaza bu der :D hadi kalbim gidek .
- +1 yıl
O kapıya çıkıyo ama nabeer :D
- +1 yıl
Kendi halin de bir çocuk , ağzı var dili yok garibimin :D naptı şimdi çocuk caz na na :>)
- +1 yıl
Şizofren mişim gibi davranma ya :) arızamıyım yani ben :D
Neyse neyse tamam :) varlığım varlığını rahatsız etsin istemem , tekrar görüşmek dileğiyle kendine cici bak .
Arkadaş Seni Sevmiyo Sevse Pes Etmez Öylesine Sevgili Yapmak İçin Seni İstemiş Sevse Kötü Şeyler Söylemez Arkadaşlarına Söylemez İçinde Saklar İçinde Ağlar Hüngür Hüngür Arkadaş Kısaca Sevmemiş Sevgili Yapmak İçin Seni Seçmiş Umursama O P*çi Sen Derslerine Ağırlık Vermeye Devam Et Uğraşma Onunla Muhatap Bile Olma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılama sen dünyanın en güzelisin zaten ama o aptal reddedilince acısını çıkartmak için kendini rahatlatmak için hakkında kötü konuşuyo umursama dediğim gibi sen seni sevenlerin en güzelisin zaten :)
16 Yorumla- +1 yıl
niye kaçtın dün :(
- +1 yıl
:((((( bende beni bıraktın kaçtın sandımmmm
- +1 yıl
hadi bakalımmmm
+1 yılSen reddetmeden önce de emin ol ki kötü konuşuyordu :) Reddedilmeyi kabul edememek değil sorun. "Madem benim hakkımda olumsuz şeyler diyordu peki niçin çıkma teklifi etti?" diye soracak olursan senden faydalanmak için tabii ki.
11 YorumlaŞimdiye kadar hiç reddedilmedim ama, sanırım bu karakterle alakalı bişey
erkekler böyle yapar nedendir diyemeyiz. Öyle değil mi11 Yorumla
+1 yılReddedilme duygusundan yapıyorlar,hazmedemiyorlar reddedilmeyi.
13 Yorumla- +1 yıl
boş ver konuşsun dursun kendince :)
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılgurur meselesi, senin , onu beğenmediğinden dolayı reddettiğini düşüncek
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini daha iyi göstermek için tabiki karşısındakini kötülemesi insanın doğasında olan şeydir.. Siz yinede aldırmayın o tip kötülemelere biraz sonra unutur.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoşver o ... yangısı derler halk dilinde cevap . verirsen muhatap olarak almış olursun
ben konuşmam değer verdiğim sevdiğim biri ise kesinlikle konuşmam kişiliğime aykırı
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bu devırde kızlar erkek buluyosa sanslı saysın kendını. heryer hatun devır terse dondu yavru
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. açıkcası ilk önce bir kıza bakarım burnu büyükse söverim dümdüz ama saf temiz erkek arkadaşı olan bir kızda ömür boyu bacım gözüyle bakarım
19 Yorumla
+1 yılasla kötü konuşmamalıdır eğer rededilse bile güzel hatırlanmak ister ona tek bir söz bile getirmez öyle arkadaşları arasında meze yapmaz saygı duyar duymalı seviyorsun sonuçta insan sevdiğine kıyamaz
10 Yorumlagurur yapar fazla grurda ne yapar biliyosunuz hahahha
21 Yorumla
+1 yılaşşağılanma pskolojiisi senide asagı cekmeye calısıyor
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kötü konusanın karakterının olgunlusu tartısmaya acıktır
Red edilmeyı egosal bı sorun halıne getırıp gururuna yedıremeyen ınsanlar genelde en acizce şiddete meyıl edıyor
Yazık...10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Sorunun içinde cevabın var aslında.
Çünkü sen onu reddettin. Gurur yaptı..10 YorumlaGururuna yediremez işte. Ama ben yapmam mesela. Eskiden yapardım sona bir arkadaşım uyardı bende cidden hak verdim. Gereksiz bir şey.
10 Yorumla
+1 yılGenelde kötü konuşulmaz, red yediysen daha çok kıymete biner hatta.
Bunun diğer versiyonu da 'uzanamadığı ciğere pis demiş' olur.10 Yorumla
+1 yılsenin hakkında kötü konuşmamış ki
seni çok yüksekte veya kendini çok alçakta hissediyor...
reddedilme sonrası senin ruh halin nasıl oluyor sen hiç yaşadın mı ?013 Yorumla- +1 yıl
kızgınlığı geçici
onun kendini suçlu hissetme
emin ol o da kabalık yapmıyor seni kötülemiyor. - +1 yıl
sen nerde okuyorsun neresi orası öyle ne güzel okulmuş internet pc telefon
cemil cümle teknolojik bir okul - +1 yıl
lise mi üniversite mi
- +1 yıl
HIMMM İYİMİŞ
- +1 yıl
KONUŞTUN MU ÇOCUKLA
NE DİYOR - +1 yıl
iyi hadi gözün aydın döktün içini rahatlamışsındır...
+1 yılbunun için söylenmiş bir ata sözü var "kedi uzanamadığı ciğere mundar der" :D
10 Yorumlakedi ciğer muhabbeti takma kafana sen iyimisin sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılgenelleme yapmayalım simdi de onu yapanlar da onun bunun cocugu oldugu içni yapıyor :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılister istemez o yargıya varacak.
21 Yorumla
+1 yılreddedilmeyi kabul edememiştir
11 Yorumla
+1 yılbana öyle biri yapsa çok üzülürüm ya:/((((
23 Yorumla- +1 yıl
sevdiğim bir kız beni reddedmesi çok üzer:)
kuyruk acisi. kedi ciger iliskisi
11 Yorumla
+1 yılayı ulaşamadığı ayvaya tuh nekadar ekşisin dermiş
11 YorumlaKedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş..
10 Yorumla
+1 yılgururlarına yediremezler çünki
11 Yorumlakimsenin onu reddetmesini istemedigi için
19 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler değil insan olmayanlar böyle yapar
11 Yorumla
+1 yılreddeden kız kaldı mı?
12 YorumlaKedi uzanamadığı ciğere pis dermiş o yuzden
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı. Genelleme yapmayalim lütfennnnn :-)
03 Yorumla
+1 yılGururuna yediremediği içindir...
05 Yorumla- +1 yıl
Doğru ama belkide bir emek sarf ettiyse ve bununda karşılığını alamadığı için yapar...
- +1 yıl
Yaa sen zaten doğru düşünüyorsun buna birşey diyemeyiz fakat işte erkeğin kendi iç dünyasında bu çok ağır bir duygudur yani redededilmek...
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar