Sorunun kendisinde olduğunu söyleyip ayrılan sevgiliye verilecek cevaplar?
Sen benden daha iyilerine layıksın da var unutmamak gerek :D
Sen benden daha iyilerine layıksın da var unutmamak gerek :D
Gülümseyerek,:)Biliyorum tabikide sende olduğunu, hiç üzerime alınmadım zaten.
Bende göremediklerini görüyordum,ama insanın kendini bilmesi kadar güzel bir şey yok, elde tutulur başka birşeyin olmadığından,en azından bu yönünü takdir ettim şimdi..
Ve daha dün diyordumki kendi kendime,bu kaos ne zaman bitecek acaba,bak bir teşekkür daha borçlandım sana gider ayak:)
Şu an yanında birden sevinemiyorum,yanından ayrıldıktan sonraya saklıyorum, beni bunaltsada o boşa geçen zaman kayıpları,birşeyler paylaştık,çoşamam yanında:)
Kendine yinede iyi bak,üzülme sakın herkesin bir alıcısı vardır,ne çıkarsa bahtıma programlarına falan katıl,birşeyler uydururlar sana:)
Aslında sorun sensin, daralttın beni, yürü git hadi, bahşişte masanın üzerinde mi deseydi?
Savaşta bir cephede kaybettiniz diyelim, bari bir cephede kazanın. Tartışmada üstteyken bitirin.
kaçamak sözcüktür, kestirip atmaktır, karşıdakini önemsememektir, ilişkiyi önemsememektir, en büyük yalandır sorun sende değil bende.
peki bu sorun ne? diye sorarlar adama ama dimi.
- ...
-o zaman sorun bende mi?
-hayır, hayır sen çok iyi bir insansın, arkadaş olarak çok iyisin ama istemiyorum işte dedim ya tüm sorun bende.
-püfff
allah kimseye sorunlu bir sevgili vermesin...
not:Asla eskimeyen yalanlardan biridir:)
--Aslında tek sorun sana ayna olmaya çalışmamdı sanırım buda ters tepti çünkü aynada sadece kendini gördün bu yüzden kaldıramadın gerçek yüzleşmeleri.
--Ben kendi değerimi biliyorum zaten bana bilmediğim bir şeyi söyle!...beni herkes kaldıramaz gerçekleri yalanlar kaldıramaz.
--Zamanımı daha fazla almayacağın için mutluyum senin gibi basit insanların benim yanımda değeri ve yeri olamaz.
Cevap
19Cevap
evet haklisin cok daha iyilerine layikmisim sorun sende degil bende ki bukadar acele davranmisim bir yenisini hayatima sokmakta.. kusura bakma, hadi ben kactim :))
tsk :D
bu çeşit ayrılıkları genelde biz erkekler yaparız "ben sana uygun biri değilim" gibi ama bnu gerzekalı bazı kızlar kendine bir övgü zanneder birz daha geniş düşünseler gerçek düşünceyi görebilrler
ahaha övgü zannederler ha. Bu çok büyük bi hakaret bize karşı O.o
Hmm.. Bir yorumda bulunmak istemiyorum :D
aslında tam olarak bu lafın altındaki olay şu "senden daha iyi hatun buldum işte ayıp olmasın bi fakir tesellisiyle uğurlayalım" gibisinden , bu lafın üstüne uludağın zirvesinden gelen 1 bardak soğuk su içilir
Eğer imkanın yoksa tedavi olmanda yardımcı olmak isterim.
Ama dediğin gibi daha fazla uzatmanın anlamı yok bende hastalıklı biriyle beraber olamayacağımın farkındayım şuan der yavaş yavaş ilerlerim..
Bu tip cümleler genelde aldatma ya da başkasına yönelme sonrasında ortaya çıkar. Cesaret gösterip sana gerçeği söyleyemez ve böle şekilden şekle girer. Sana paçayı kurtarma fırsatı verdiği için teşekkür bile edebilirsin.
çaktırmadan buraya bak
link
Güldüm :D
Hayır sorun sende değil bende, çünkü büyütecim yok de. O anlar.
Ben maymunlari çok severim ondan ilgimi cekmistin ;))
Ayrılırken 'sen daha iyilerine layıksın.' diyen sevgili... Bi b*k olmadığını kabullendin yani :D
Evet haklısın. Senin kadar eziğini arasam bulamam :D
"Sorunlu insanlar ile sevgili olmak gibi kötü bir huyum var biliyorum" denir .
sen daha ıyılerıne layıksın dıyen bır sevgılım olmustu sunu demıstım:kım mesela kımı onerıyosun
ne çok ortak yanımız var giderken kapıyı kapatmayı unutma :))
demek düşük seviyede senin gibi insanla birlikte olmakla hata yapmışım demek...
o çabuk kurtulmak için öyle demiştir...boşver gitsin...
kendine haksızlık etme senin gibisini bulduysam sorun bende olmalı
seni sorunlarınla başbaşa bırakıyorum o halde hayatta sana başarılar diceksin:)
he anam he.(dış ses)
gaçhayım.(iç ses)
daş yok mu daş?(daha da iç ses)
bana layık olanı bul öyle gitt:)))
bende öyle düşünüyodum
Klasik laflar istemiyorum kibarcası
hmmm evet cok haklisin :)))
madem sorun sende benı ne dıye oyalıyorsun manyak
hayır bende sende değil
sorunlarını çöz de gel derim
kaçmak çözüm değil, sorunun köklerine inmek
Tabiki sende gerizekali.