Ben Türk'üm de sen belli ki değilsiniz Türkçesi konuşamadığına göre. Yazdığın cümlenin bir anlamı var mı Allah aşkına? Git Türkçe öğren burada yaşıyorsan ecnebi.
Ben Türk'üm de sen belli ki değilsin Türkçe konuşamadığına göre. Yazdığın cümlenin bir anlamı var mı Allah aşkına? Git Türkçe öğren burada yaşıyorsan ecnebi.
Çok sevdiğim biri eğer beni tanıyosa bana böyle bi soru soramaz ben karı kız peşinde koşan bi tip değilim gereksiz trip ve kapris çekemem hayatımdaki kişiden ilgimi sevgimi de esirgemem ama bunların kıymetini bilmeyip bana böyle saçma sorular soruyorsa yol veririm umrumda bile olmaz
Yaptığım her hatanın bir açıklaması vardır insan gibi özrümü dilerim ilgiye boğarım tekrarı olmayacağına söz veririm ve konu kapanır yine de bana bu soruyu soramaz, oldu da sordu diyelim saçma sapan sorular sorma der yine konuyu kapatırım o cevabı kesinlikle vermem.
Sevgisinden şüphe ediyorsan güven problemleriniz varsa böyle bir soru sorma gereği duymuşsun demek ki. Ben o soruyu sordurmayacak kadar güven verebilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu soruyu soracak düzeyde düşük zekalı tipin benim yakınlarıma girebilme şansı mı var lan
Sen kimsin ki
Bu soruyu soramayacağın seviyede olan erkek
Benim bkumu mu tercih edersin eski sevgilini mi
Düşme ahmet tuzak ha ahmettt
Neden
Senin b*kun desen bu kezde diyecek ki sen zaten beni kalbim için sevmezsin kimim ki ben. d
Niye öyle desin
Kesin türksün sen
İllaki sana anlatana kadar doğu ekspress treni gibi uzattıkça uzatıcaz
Ben Türk'üm de sen belli ki değilsiniz Türkçesi konuşamadığına göre. Yazdığın cümlenin bir anlamı var mı Allah aşkına? Git Türkçe öğren burada yaşıyorsan ecnebi.
Ben Türk'üm de sen belli ki değilsin Türkçe konuşamadığına göre. Yazdığın cümlenin bir anlamı var mı Allah aşkına? Git Türkçe öğren burada yaşıyorsan ecnebi.
Sen belli ki değilsiniz dediğin an ben okeyim zaten. d
Onun klavye hatası olduğunu anlamayacak kadar ne yaşadın 😅 2. Mesajı sırf şu saçma sapan lafı etme diye yazdım.
Peki hayatım sen haklısın, sen şöylesin, sen böylesin
Yan yana başbaşayken mi
Başkasının yanında soracak değil ya bunu 😅
Yatırım açar yalar dilimi sokar aldın mı cevabını derim
Bu ne alaka olm
Oral sevmiyor musun
Sana bokunla mutluluklar der ayrılırım
Aynen kesin öyle yaparsın 😂
Ciddiyim bu arada
Çok sevdiğin birine öyle yapamazsın
Çok sevdiğim biri eğer beni tanıyosa bana böyle bi soru soramaz ben karı kız peşinde koşan bi tip değilim gereksiz trip ve kapris çekemem hayatımdaki kişiden ilgimi sevgimi de esirgemem ama bunların kıymetini bilmeyip bana böyle saçma sorular soruyorsa yol veririm umrumda bile olmaz
Diyelim ki hata yaptın (yapmam deme sakın), mahcupsun. Böyle bir soru geldi. Gene mi ayrılırsın?
Yaptığım her hatanın bir açıklaması vardır insan gibi özrümü dilerim ilgiye boğarım tekrarı olmayacağına söz veririm ve konu kapanır yine de bana bu soruyu soramaz, oldu da sordu diyelim saçma sapan sorular sorma der yine konuyu kapatırım o cevabı kesinlikle vermem.
Benim erkek arkadaşım o cevabı verdi neyse ki
Sevgisinden şüphe ediyorsan güven problemleriniz varsa böyle bir soru sorma gereği duymuşsun demek ki. Ben o soruyu sordurmayacak kadar güven verebilirim
Beni sevdiğini biliyorum ama güvenmiyorum bazı konularda. Daha önce kalbimi çok kırdı ve böyle bir soruyu hak etti.
Kalbini kırıp güvenini sarstıysa geri kazanmayıda bilecek
Zeka seviyen bu kadar mı? Sen de olmazsın
Sordurtanlar da kabahat
Ona diyorum.
Onu sevgiliye rağmen ilişkiye devam eden varya. Ondan hiç bir şey olmaz hayatta bence
Öyle bir soru soran da ne biliyim
Ben sordum
Saçma npym bokunu. Sen benim bkumu mu eski sevgilini dese
O da eğer seçmek zorunda kalırsam senin bkunu seçerim dedi. Yemin ettirdim, yemin de etti.
Vy enayi
Ne alaka? Eski sevgilim mi deseydi? Yazık sana.