Aşk İlişkileri Sorduğunuz sorulara alakasız cevaplar veren sevgilinize tepkiniz ne olurdu? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sorduğunuz sorulara farklı cevaplar veren birine karşı tavrınız ne olurdu? Güncellemeler+1 yıl Askkk Sorduğunuz sorulara alakasız cevaplar veren sevgilinize tepkiniz ne olurdu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bir mala anlatır gibi anlatırım sorumu. Anlamamakta ısrarcıysa daha doğrusu sorum işine gelmeyip cevap vermiyorsa gerçekten uğraşamam. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Tepkimi vakti gelince aynısını yaparak veririm 😂 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Iyi bir fikir😁 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Sorulara cevap gelmiyorsa ve sorulara soruyla cevaplıyorsa bunda bi halt vardır derim😂😂😂 öyle de oldu zaten ✌🏼 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Herhangi biriyse sormayı bırakırım. Sevgilimse amacını sorarım. Tabii burada benim ne gibi sorular sorduğum da önemli 💆 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl aptala anlatır gibi mi anlatmalıyım anlaman için derim 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Alakasız görüşten komple üye hesabını dondururum 😎 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Soruyu anlamadığını düşünürüm.. veya alaka göstermem. 0 0 Yorumla
Gide0n Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl evet ben de fok balıklarına çok üzülüyorum (bakalım tepkin ne olacak djdjsj) 0 0 Yorumla
yuhus Takip Et Xper 5 Yaş: 51 +1 yıl Anormal birdurum bende ona ayak uydurururum gül gibi geçinir gideriz ya 0 0 Yorumla
veraveraa Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Genelde işine gelmediği cevaplarda yapıyor. Bende inadına soruyorum kafasını şişirene kadar. 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Belki de soruyu anlamamıştır derim. :D 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öyle bir sal*akla işim olmaz 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Geriz*kalı derim kendini kurnaz zannetmesin 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sevgilim yok suskun cicegim 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aynı şekilde davranıyorum. 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Aynı cevabı arıyorsak neden soru soralım! 0 0 Yorumla
Alagash Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Uyarırım devam ederse kalbini kırarım 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Nasl kırarsn Yorumla Alagash +1 yıl Öfke patlamasıyla Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sevmem zevzekleri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bir mala anlatır gibi anlatırım sorumu. Anlamamakta ısrarcıysa daha doğrusu sorum işine gelmeyip cevap vermiyorsa gerçekten uğraşamam.
Tepkimi vakti gelince aynısını yaparak veririm 😂
Iyi bir fikir😁
Sorulara cevap gelmiyorsa ve sorulara soruyla cevaplıyorsa bunda bi halt vardır derim😂😂😂 öyle de oldu zaten ✌🏼
Herhangi biriyse sormayı bırakırım. Sevgilimse amacını sorarım. Tabii burada benim ne gibi sorular sorduğum da önemli 💆
aptala anlatır gibi mi anlatmalıyım anlaman için derim
Alakasız görüşten komple üye hesabını dondururum 😎
Soruyu anlamadığını düşünürüm.. veya alaka göstermem.
evet ben de fok balıklarına çok üzülüyorum (bakalım tepkin ne olacak djdjsj)
Anormal birdurum bende ona ayak uydurururum gül gibi geçinir gideriz ya
Genelde işine gelmediği cevaplarda yapıyor. Bende inadına soruyorum kafasını şişirene kadar.
Belki de soruyu anlamamıştır derim. :D
Aynen
Öyle bir sal*akla işim olmaz
Geriz*kalı derim kendini kurnaz zannetmesin
Sevgilim yok suskun cicegim
Aynı şekilde davranıyorum.
Aynı cevabı arıyorsak neden soru soralım!
Tepki veriyorum, beğenip geçiyorum.
Bişey yapmam bende alakasız cevaplar veririm
Uyarırım devam ederse kalbini kırarım
Nasl kırarsn
Öfke patlamasıyla
Sevgilim olmazdı artık
Sinirlenirim
Sevmem zevzekleri
Öperdim ama yok