Öğğ😷 en sevmediğim ilişki. Yerinde olsam direkt soğurdum. "Seni seviyorum" demem sarılırım sıkı sıkı. Ya da laf arasında seviyom seni ya derim. Yeri geldiğinde napıyon manit der haydar abiye bağlarım. Ama bu tarz konuşmalara girmem girdirtmem abi ajakskdk öptüm yavru diyecek mucuukss aşkıma demiyecek. Doğru dursun çarparım ağzına bir tane 😄
ben sevgilimin benimle ülkeyi kurtaracak fikirler hakkında konuşmasını isterim ! ne bu böyle,5 yaşındaki aşıkların konuşması gibi dans edilmeden yapılan devrim, devrim niteliği taşımaz gibi bir replik varken aşkım sen kapat, hayır sen kapat, hayır sen gibi ucu bucağı gözükmeyen muhabbetler uzak olsun allah aşkına.
Öyle deme bende böyleydim. Çünkü umudumu yitirmiştim insanlıktan ama bir anda karşıma dünyanın en masum bebeği çıktı. Tabi sonra gitti ama hala konuşuruz ve 4 yıldır hala seviyorum.
Değişmeyenler elbette vardır. Genelleme yapmak yanlış lakin ne kadar inanmak istesemde banada samimi gelmiyor. Bende sürekli tecrübe edindiğim için çok iyi biliyorum. Kaldı ki mesleğimden dolayı çok sık yaşıyorum bu durumları :D O yüzden bu kadar samimi olanla artık ben bitiriyorum :-)
Ayyy daha ilk 2 ay bole gecerr 2. aydan sonra kavga gurultu cikarcilik basa gelir normal normal ama ben sana diyim bir insanin sinirliykenki yuzu gercek yuzudur kim ne derse desin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ergen bulmuşsun ya da ergen olmamış daha 😂😂👍 tepe tepe kullan
En İyi Cevaplar