Sevgilimle gidişatımız nasıl sizce daha çok yeniyiz?

Aynı lisede okumuştuk o benden 3 yaş büyük biliyordum onu da o çok hatırlamıyor aradan 10 sene geçmiş kendisi 29 yaşında polis şu an. İnstadan hikayelerime ara ara yanıt veriyordu, konuşmak için ama sadece hikayelere yanıt vererek konuşma başlatıyordu 7 8 kere bu durum oldu en sonunda başladık biz konuşmaya ilk başlarda böyle tanımaya yönelikti sonra yavaş yavaş iltifatlara falan derken ailesi de evlenmesini istiyor seninle evlenmek istiyorum dedi yani ona yönelik konuşmaya başladı her şeyimiz uyuyor cevremiz aile yapımız aynı bölgede yaşıyoruz şimdi 3 ayın sonunda sevgili olduk. Böyle seni seviyorum falanlar diyoruz birbirimize hani instadan güzel şeyler paylaşıyor bayramdan sonrada buluşucaz yüz yüzede telde çok konuşmuyoruz arada böyle ses kayıtlarıyla falan o bu yaz evlenelim diyordu ilk başlarda bana emrivaki yapar gibi seneye doğu görwvi olduğu sonra sen ne zaman istersen demeye başladı takip ettiği kızlar vardı bazılarını çıkarmış birde twitterdan birini takip ediyordu aynı zamanda instadan da sonra beni ordan da ekleyeceği zaman çıkardı sonra ekledi off kafam biraz karışık açıkçası bana aşık olmaya başladımı diye düşünüyorum hergün konuşuyoruz foto paylaşıyoruz sürekli,
Sevgilimle gidişatımız nasıl sizce daha çok yeniyiz?