Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven her türlü seviyor abla kusura bakma ama o adam sıkılmış soğumuş senden artık ilgisini çekmiyorsun emin ol çocuklarınız olmasa boşanma davasını vermeye dünden razı olurdu neyse adam değilmiş demekki bu konuyu uzun uzun konuşun yemeğe çıkın farklı şeyler yapın birlikte her gün farklı yemek yapmayı dene Güler yüzlü ol giyim tarzını değiştir saç modelini değiştir ilgisi artar sadece tavsiye veriyorum kendin bilirsin ama ,
51 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence kocan kendını salmış bunu sana soylerken 3 tane nur topu gıbı cocuk vermıssın ona yemegını evının temızlıgını eksık etmıyorsun o şimdı senı boyle kınadı ya bak ılerde yaz bır yere bu soyledıgı soze cok pışman olacak bence senden ozur bıle dıleyecek affedermısın bılmıyorum affetsende kalbınde yara kalacagı kesın sen uzulme emı boşver mutlu olmaya bak
34 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler☺
Cevap sahibi+1 yılrıca ederım
- +1 yıl
Üzgün ve kalbi kırılmış bir kadini eşine 3 de cocuk vermiş üstelik, demediğini birakmamiş bazilari yukarda..
Birtek siz güzel ve olumlu konuşmuşunuz, tebrikler.
Cevap sahibi+1 yıl@miss_sporty rıca ederım sagolun
+1 yılErkekler bakıma sandığınızdan da öte önem verir. Kıla tüye, yüzünün güler olmasına , ona çekici görünmene.. yanında gururla gezdireceği bir eş ister. İlk başta fazla kilondan kurtulmalısın, bakımını ihmal etme. Biliyorum 3 çocuktan sonra surat ifade kalmıyor ama gene de bakım merkezlerine git, sakin bir yüz işlemi yaptır. Kocanın yanında evinde güzel giyin.
00 Yorumla
+1 yılcanım temizlik iyidir ama titizlenme , çeşit çeşit yemeğide boşver 1 kaç çeşit saglıklı yemek yapımına yönel ,, diyet ve spora başla , kendine zaman ayır , süslen püslen hayatına bak ,, kocan için değil kendin için bunları yap.. erkeklere ne yapsan yaranamazsın nasılsa.. kocanın acımasız sözlerinede takılma...
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler cnim☺
- +1 yıl
valla canım ben yaşıma göre oldukça güzel bir bayanım , kocamı 5e böler ,10 a çarparım , o bile beni aldattı , aldattığı kadında inan çok çirkin bir kadındı. erkekler komşunun karısı komşuya kız görünürmüş o hesap evdekiler elinin altında gibi pek değeri olmuyor , kaybedince anlıyorlar, pek zeki değiller.. , zamanla akıllansada neler yaşatıyor hayat insana.. benim geçte olsa anladğım tek şey öncelikle kendinsin..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılBurada vereceğimiz yüzeysel birkaç tavsiye ile kocanın ilgisini kolay çekeceğini sanmam.
Öncelikle kocanın sana tavırlarının nedeni öğrenmen gerekiyor. Çocuklarının yaşı önemli. Sadece daha iyi bir fizik için spor yapabilirsin, dış görünüşünü, saçlarını vs değiştirebilirsin. Daha süslü olup eşini küçük ve tehlikesiz şekilde ufak kıskançlık oyunlarıyla çekebilirsin. Ama bunu da pek tavsiye etmem. Bilmem yapabilir misin?03 Yorumla
Soran+1 yılcanım cocuklarin okulu yemegi temizligi ev ütü bulasik yemek hepsi benim üstümde günün nasil gectiginin farkinda bile degilim nasil yapicam bilemiyorum ha bu arada cocuklarim kücük daha en büyügü 8 en kücügü 2 yasinda
- +1 yıl
Hımm. Yani evde diyet programı uygulayıp zayıflayabilirsin. Sabah akşam yürüyüş yapabilirsin. Bir de evde yapabileceğin bir iş edinip kendi paranı kazanıp daha güzel kıyafetler alabilirsin. Bu arada sanırım yaşını yanlış girmişsin. 10 yıllık evliymişsin ya.
Soran+1 yılevet yanliş girdim tesekkürler ☺
Karakter yoksunu biriyle evlisin.. tamam, kilo almış halini kötü bulabilir doğal birşey bu, löp löp göbeği kim ister ki? aynı şekilde sen de istemezsin.. Fakat bunun söylemesinin bir üslubu var. Sevmemiş seni hiç demek ki ya da hıyarın teki, konuşmasını bilmiyor.
her türlü senin gibi kadını hak etmiyor işte ayı.. Doğurmayın o kadar çocuk diyoruz, dinletemiyoruz.. napıcan şimdi? kaldın mı ortada al... oof of10 Yorumla
+1 yılkocanın ya koyayım ev işi yapıp sana yardım ediyo sanki kesin kendisi şüşko çirkin ayınnı tekidir hadi ordan et egoist bacım cocugunu git kendine yeni koca bul cocuklara baksn kendi kendine de ne demekmiş görsün çiçek agızlı
50 Yorumla
+1 yılEşine 3 çocuk doğurduğunu onları büyütme derdinden kendine zaman ayıramadığını izah et o da bunu biliyor tabii ama hatırlatmakta fayda var. Daha fazla baş başa zaman geçirin. Zayıflayamazsın hemen belki evet ama makyajdır bakımdır onları aksatma en azından. Moralini de yüksek tut güçlü ol eşini utandırıp eski selda ol :)
00 Yorumlagüzel yemekler yap. kocanla daha fazla ilgilen. eski selda ol yani. kilonuda ver düzenli yürüyüş yap. evde oaspal giyinme bakımını yap. erkekleri en çok kadından soğutan şey kadının evde paspal giyinmesidir. dışarda şık olabilirsin ama evdede öyle olman lazım :)
00 Yorumla24 yasinda olsan 14 yasinda mi evlendin kardesim... sencocuklarina analik yap kocaya is dsurme koca senibegenmesin ozaman isin ucundan oda tutsun sen spor salonlarina git ohhh yik isleri kadinin ustune sonra guzellik bekle bakalm kadin kendine ayirnaya vakti var mı
00 Yorumla
+1 yılSelda Hanım 3 Çocuk Yapmışın, Bırakta Kilo Alman Normal Olsun. Gün Geçtikçe Kendini Toparlarsın. Ayrıca O Kendine Baksın, Kesin Kıllı-Kel-Kilolu Bir Şeydir. Senin Adriana Lima Gibi Olmanı İstiyorsa Kendisi de David Beckham'a Dönsün.
31 Yorumla
Soran+1 yıl😀😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu kendini salmadan önce düşünecektin. Bir de ne yaptım diyor, bakımsızlaşmış kendini salmış camış gibi olmuşsun, daha ne yapacaksın?
Adamın gözüne de hitap etmen gerekiyor. Yemek yapmak, iyi anne olmak bir erkeği tatmin etmek için yeterli şeyler değil.120 Yorumla
Soran+1 yılneden hep ben ben ugrasiyorum bişeyler icin bn onu her haliyle severken onun bni böyle hirpalamasi neden?
- +1 yıl
Tuhhhh size yaa,,, bumudur, yani yardim isteyen, derdini paylasip yardim isteyen bir kadina, 3 cocugu olan bir anneye karsi tavriniz?
- +1 yıl
embesilsin o kadar gizli üye :)
Cevap sahibi+1 yılNe demek neden hep ben uğraşıyorum bir şeyler için? Ne yaptın ki?
Bir şeylerle uğraştığını mı sanıyorsun? Bu bir şeylerle uğraşmış halin mi?
Bir şeylerle uğraşmış halin buysa bir şeylerle uğraşmamış halini düşünemiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin yanında sürekli ona çekici gelen bir kadın görmeye ihtiyacı vardır. O adamın bu ihtiyacını karşılayamadığın için o da senden soğumuş. Karşılarsan sana tekrar ilgi gösterir, yoksa gözü dışarı kayar, daha kötü olur. Erkekleri cinsellikten mahrum bırakmamanız gerekir.
- +1 yıl
Camiş, benim bildiğim kadar manda ya denir.
Kadına camış dediniz yaa.
Cevap sahibi+1 yılO eksileyen gavatı merak ettim, nasıl erkeksin olm sen? Karı kız düşürmek için erkekliğinizi 2 paralık etmeyin lan.
Cevap sahibi+1 yıl@miss_sporty Sen de erkeğe embesil dedin :D
- +1 yıl
bir anneye ne igrnc hakartlr bunlr
Cevap sahibi+1 yıl@Marla-tyler Çocuk doğurmak size kutsallık ve dokunulmazlık vermiyor, istediğim gibi konuşurum. Çocuk doğurdunuz diye kendinizi salıp cinsellikten elinizi eteğinizi çekmeniz de gerekmiyor.
- +1 yıl
Ben söyleyeceğimi soyledim, ama ben degilim embesil diyen size.
"Tuhhhh size " dedim ben..
Cevap sahibi+1 yıl@miss_sporty Pardon, yanlış alıntı yapmışım, kusura bakma.
Cevap sahibi+1 yılBuradaki en mantıklı yorumu ben yaptım. Beni dikkate al sen, git bir an önce zayıfla ve kendine bakmaya başla, o zaman kocanın sana ilgisi artar.
- +1 yıl
Snn annende camis o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@Marla-tyler Ben "anneler camıştır" demedim, "anne olmuş camış gibi olmuşsun" da demedim, soruyu soranın anneliğine mi laf etmişim ben? Daha neye laf ettiğimi algılamaktan aciz bir beynin var.
- +1 yıl
Snin annende kilolu yalan mi yni? Tamam anne olmasna saygn yk ama karsnda bir insan var. Evlenecgn kdnda snradan kilo alsn da gorm seni. Pis trbiysz
Cevap sahibi+1 yıl@Marla-tyler Alfabemizde sesli harfler de var, onları da kullanmayı bir dene bence, daha iyi olur.
Kadının anneliğine değil evlendikten sonra kendini salıp kilolu olmasına laf ettim diyorum, sen hala anneliğine laf ettin diyorsun, neyse, anlama yeteneğin gelişmemiş, olur öyle.
Annem kilolu değil :D İlerlemiş yaşına rağmen gayet de bakımlı, kendine ve eşine saygısı olan biri.
Tamam, evleneceğim kadın kendini salıp kilo alsın, ben de boşarım onu :D- +1 yıl
Buyuk konus bakalm. Kadin 3 cocuk dogurmş. Kesn kocasida killi gobekli bişeydr. Sen sert bir dille kadini asagilamssn hoş bişey değil yaptigin demek istedm ama sen ısrarla anlamamaya devm ediosn
Cevap sahibi+1 yıl@Marla-tyler Madem yaptığın hoş değil demek istedin, "yaptığın hoş değil" demen yeterliydi, ben yine anlardım.
- +1 yıl
embesili ben erkeğe yaptım kadına değil
+1 yılcocuklarinin olmasi kendine bakmayacagin anlamini tasimiyor bence.
herseyi gec kilo konusunda oncelikle.
bogazini tut. az ye.
sacina basina ozen goster. iyi bir annesin bu guzel iyi bir ev hanimisin buda guzel . bakimli bir es ol bu daha guzel olur.
lutfen cocuklari bahane etmeyin
bizimde cocugumuz var az cok biliyoruz00 Yorumla
+1 yılAbla oncelikle tebrik ediyorum seni simdi asil konuya girelim esin olcak varlik sana tesekkur edip Allah a dua etcegi yerde belasini ariyo begenmemekde neymis sana ona 3 tane dunya guzeli evlat vermissin daha ney isdiyo dingil
30 Yorumla
+1 yılBacım benden sana tavsiye eğer beğenmiyorsa sen o adamı boşa bakalım o yaşlandıkca onun yüzüne kac kadın bakacak sen anasın sonucta evlatların sana yeterde artar bile.
43 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun size ve bu şekilde düşünen erkeklerine hepsine...
- +1 yıl
@miss_sporty bir hata yaptıysam özürdilerim
- +1 yıl
Nasıl anlamadım?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeverek mi evlendin.
10 yıl sonra bazı şeyler maratonlasiyr.. o evde farklı şeyleri sen yapcak çocuğun ve esinle renklendirekcrjsin bazen sadece eşini önemsediğini belli etdirmelisin seni onla ilgilendiğini fark etmeli. sadece onun için çocukların uyurken yahut birlikte zamn ayırmak için ona bunu söylemelisin kilo ile alakası yok belliki çocuklarla ilgilenmkden ihmal etmişsin esine ilgiyi ona kendini hatırlat00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bu kadar salmaman gerekiyordu yani çevremde 3-4çocugu olan var tığ gibi yani birazda genetik ama, yani o seni ilk halinle sevdi aldı onun gözünden bir düşün bende mesela istemem tamam iyi bir annesin güzel yemek se yemek ütüyse ütü vb.. Ama o yetmiyor birbiriniz ihtiyaçları var yani bu şekilde devm ederse ve bunu sana dile getirdiyse o adam kolaylıkla seni aldatır yani gerçek bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim annemde böyleydi babam hep ezikliyodu onu boşandılar sonra olan bize oldu. Kardeşlerimden yıllarca ayrı kaldım. Annem hükümet gibi kadındı ama kendine bakmıyodu işte. Ben annemle kalınca onu spora başlattım. Her sabah koşuya götürdüm. Cilt bakıma gittik günlerce. Kilo problemi gitti zayıfladıda çok güzel bir kadın oldu. Şimdi benden genç görünüyor. Onun için bir an önce değişime başlayın. Babam şimdi ağlıyor arkasından bak.
00 Yorumla3 tane cocuk dogurmussun tabikide kilo alacaksin. Hic degmez bosuna o adam icin aglama. Eger seni begenmiyorsa kapinin yolunu goster sana boyle davranmaya hakki yok. Bak ne guzel 3 tane cocuk dogurmussun evin isini goruyormussun, cesit cesit yemek yapiyormussun. Bosver hic degmez o adam icin degismeye bosa gitsin.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendini salmayabilirsin 🤔 Kocan onu diyosa ve senle ayrılmıyosa seni seviyo demektir. Buna üzülmek yerine kocanın sana yaptığı bu haklı eleştiriyi kendine motivasyon edinip spor yapıp azıcık bile olsa vücudunu toparlaman onu da seni de memnun edecektir. Ha bide kendisi de formunu kaybettiyse aynı eleştiriyi ona yönlendirebilirsin 😈
00 Yorumla Kazanamazsın.. Bu sözden sonra her zaman buna benzer şeyler duyacaksın. Kendini değil kocanı değiştirmeye çalış.. Dine yönelmesini sağla. O zaman kendine ait olana bağlı olmayı belki öğrenir.. Yoksa işin çok zor.
10 Yorumla
+1 yılbakimli ol güler yüzlü ol ona huzur ver. temizliği falan boşver ya kendine bak mutlu olmaya bak temizlik mutluluk getirmiyor onu yapip yapmadigin esin için önemli değil onun için önemli olan senin güzelliğin ve ona verdiğin huzurdur
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadınların bir hatası bu evlenince herkes kendini salıyor.. Aslında tam tersini yapmak lazım daha çok bakımlı olmak lazım. Sonuçta evleniyosun bu yüzden erkeği evine bağlamak önemli.. Bence bunun tek çözümü kendine bakım yapman
00 Yorumla
+1 yılselda hanimcim erkek mileti hep oyledir. bence siz kilo vermeye calissin bence bende dogumdan sonra 83kg oldum sonra ayni sizin gibi oldu esim oyle dedi bende sinirden kendim inat ettim diyete basladim ve kilom 62 lere dustum suslenip bende disari cikiyordum kiskancliktan catlamaya basladi guzel bayan oldugum icin zayiflayinca cok guzel oldum sizde boyle yapin. bence
11 Yorumla- +1 yıl
işte bu ya kadının güçlü olması ve kendi kıymetini bilmesi ne kadar da güzel @cananjahan
Onunla daha fazla ilgilenerek ve kendine bakarak bakimli olarak ve ona güler yüzlü olarak ve yatak iliskinizdede iyi olarak bence, yemek yaparak evi temizleyerek olmuyor bu isler tatlim.
05 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 896 cevap paylaştı. Maddi durumunuz nasıl? Ev işlerine yardımcı gündelikçi alabilirsin İstanbul'da günlüğü 150'ye geliyorlar mesela. Temizlikten kalan zamanı kendine ayırabilirsin
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılE kendimi saldım diyorsun. Salma. Kilo aldıysan kilo ver. Bakım yapmıyorsan bak biraz kendine. Güzel giyin.
03 Yorumla- +1 yıl
Bence bu kadar kendini feda etmek doğru değil değer bilmeyen birine ☺
Soran+1 yıl3 cocuk ev yemek ütü vs nasil ayirayim ben süslenmeye zaman?
- +1 yıl
E yarım saat de olsa ayır kendine.
Tekrar zayıfla ve yaşına göre süslen. Sonra sende dersin. Nerde o eski cevdet 😃
12 Yorumla
Soran+1 yılahaaha cevdet?
+1 yılCok bakimli ama beceriksiz bir kadin olsaydin kocan bu sefer o yonunu begenmeyecekti doyumsuz bir karaktere sahip sende bir sorun yok o cok egoist..
10 Yorumla
+1 yılspor yap kilo ver eskisinden dahada guzelleş bakım yaptır. sonrada sen kocani begenmiyomus gibi yap ama vazgeçme çalış az ye kilo ver güzellik merkezine git
00 Yorumla
+1 yılPardonda Cocugu kendine mi dogurdun
Bir zahmet o kadarda deforma ol yani ayrica kendiside 20 lik delilanli olarak mi kalmis allah askina yaa10 Yorumla
+1 yılGün boyu çeşit çeşit yemekler yapmak yerine sadece bir çeşit yemek yap arta kalan zamanlasa kendine bak spor ve diyetle kilo ver kendine kıyafetler vs al yüzüne maskeler yap yani tekrar kendine bak
00 Yorumlaoff kocana niye kendini begendiriyorsun ne hali varsa görsün begenmiyorsa sanki kendisi çok güzelde bu şeyleri takma eger seni seven her çirkinliginle seni sever bir insan dört dörtlük olamaz
00 Yorumla
+1 yılGenelde senin gibi kadınların aklı boşandıktan sonra başına geliyor adam elindeyken zayıfla kendine bak gittikten sonra değil
00 YorumlaSpora basla durumun iyise ya da annen yakinsa sana anne birak cocuklari kendine bak 3 ay icinde azmedersen eskisinden daha iyi olursun:)
00 Yorumlabencec spora başlamalısın. böyle bir sorunun kalmaz. hem spor keyifli birşeydir. eğer istersen evde de spor yapabilirsin.
00 YorumlaŞikayet etme, biraz az ye, kendine çeki düzen ver. Cevabı kendin vermişsin kendimi iyice saldım demişsin salma o zaman!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyazık ya halbuki bu adam yaşlanacağından haberi olmadan mı evlenmiş. daha kilo aldığında insan yerine koymayan yaşlanınca kapıdan içeri almaz
31 Yorumla- +1 yıl
Esaslı cevap... :)))
+1 yılHatun miktir et kocanı sen nasıl mutlusun ondan haber ver. Ne yani tabi ki vücudun deforme olacak alındığını belli et.
10 Yorumla
+1 yılSende nerdeee eski kocam deseydin ( buyuk ihtimal kel ya da gobekli bir kocan var) bakımli olmak sadece kadınlara özgü bir şey degil
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim kardesim
O salak kocanı takma 3 çocuktan sonra normal yani ama sen diyet yapmaya çalış evde spor yapabilirsin
10 Yorumla
+1 yılMahalledeki delikanlilari topla gece bir sevsinler derim. Boyle erkege adam denmez
00 YorumlaSadece fiziksel olarak mi begenmiyor acaba yoksa ilgi sevgi eksikligi de var mi?
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılTvde ebru şanlıyı izleyerek
Genç kalmanın formüllerini alabilirsin10 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılbayanlar gerçekten bu şeyleri takıntı yapıp bu kadar dehşetli mi hissediyor :(
04 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Bu kadar kotu mu hissediyorsunuz kendinizi
Soran+1 yıltabii
- +1 yıl
Gercekten ben acitasyon felan saniyorum. Duygusal anlamda her sozumuz sizi etkiliyorsa yazik size... Gercekten bakis acim degisti Şu an
+1 yılBoşver senin değerini bilmeyen bir eş için üzülme sevse değer verse seni her halinle sever seven eş üstelik 3 tane çocuk vermişsin sevgi evlilik bu kadar basit olmamali erkekler eşlerine değer vermeli ve yardımcı olmalı sevgilerini eksik etmemeli
00 YorumlaYek yol bakım. Güzel kıyafetler saçlar güzel kokular...
01 YorumlaYani kocana şunu söyld aaahh eski... Nerde şimdi ki nerde.
10 Yorumla
+1 yılZayıfla saçlarını değiştir makyaj yap eskisinden daha iyi ol ve seni istyince yüz verme o zaman hatasını anlar
00 Yorumla
+1 yılAğlıyıp zırlıcağına diyete başla, ona bu lafları tek tek yedir.
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 523 cevap paylaştı. Kendinizi değiştirin. Zayıflayın, güzelleşmeye çalışın selda hanım eski halinize gelirsiniz. Yaşınız önemli ama...
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 852 cevap paylaştı. Çocukları yaparken canım cicim bir sürü çocuğumuz olsun yaptıktan sonra kötü bu kadar kendini salmasaydın ne diyim bacım :D
00 Yorumla
+1 yılKocan ayıp etmiş fakat yinede ona güzel görünmeye çalış evde spor yap düzenli beslen kilo ver yeterli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende az ye biraz zayıfla kim tosun gibi kadın isterki
14 Yorumla
Soran+1 yıloda zayif degil ama ben onun yüzüne vurmuyorum
- +1 yıl
Gizli üye, tüm erkekler muthis yakisikli oyle mi?
Hicbiri kilo almayi, evlendikten sonra yillar gecince? Hepsi aynı eşleriyle ilk tanistiklari zaman ki gibi yakisikli bakımlı ve hos kaliyor ve hala esleri onlari begensin diye devamli bir gayret icindeler?
Ne kadar egoist siniz ya erkekler olarak, bir çoğunuz!!! - +1 yıl
Düzeltme - hiçbiri kilo almiyor, olucak. :/
Cevap sahibi+1 yıl@miss_sporty ben tüm erkekler yakışıklı diye bişey söylemedim sadece tavsiyede bulundum yarası olan gocunur
Gizli Üye(36-45)+1 yılzayiflayip eski haline donebilirsin.. adam. hakli ama ben olsam boşardim.. öyle evlenince salmayin kendinizi. biraz iyi bakin kendinize yaa
03 Yorumla- +1 yıl
Yuuhhhhh diyorum size... Baska bir soze gerek yok. 3 tane cocuk, evin isi ve kocayı memnun etmek icin cabalayan bir kadin...
Ve siz ona, 'ben olsam boşardım' diyorsunuz :((
Soran+1 yıl3 cocuk verdim ona tabi kilo alicam
Cevap sahibi+1 yılyaa kendine iyi bak kocan icin değil.. kendine iyi bakmak kendine saygı göstwrmektir.. kendisine saygisi olmayana kimse saygili olmaz.. sen kendine saygi duy bakimli ol.. kocan seni kraliçe yapar ;)
haftada 3x 60dk fitness yap az kilo ver basit bunlar
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 5,1b cevap paylaştı. sen saçını süpürge et adam gelsın bunu desin olacak iş mı
22 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde 3 çocuk annesi tanıdıklarım var ama fit hersey yemek yapmak değil ki bakımlı ol kocandada var sıkıntı ya vallahi
20 Yorumla
+1 yılZamanla oluyor böyle şeyler sen saygıyı sevgi eksik etme ona iyi davran umarım zaman düzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevıne mutfağına baktığın gibi kendınede bakmalısın. yatağını güzelleştırmelısın
20 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 24,4b cevap paylaştı. Seni sevmiyorsa maalesef ne yapsanda ilgisini kazanamazsin sevgi çok önemli
00 Yorumla10 yıllık ha 18-24 😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yıldogum tarihi bna ait degil kurarken önem vermedim
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAçık ve net kocanın mk.!. Adam değilmiş.
10 Yorumla
+1 yılKoca elden gidiyor seldaa.
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler