- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKaldığın durum zor ya.. Allah yardım etsin.. Keşke boşan diyebilseydim sana.. Keşke en başından yeteri kadar tanımadan evlenmeseydin keşke düşünebilseydin.. Herkes dışardan göründüğü gibi olmuyor işte.. Sana tavsiyem açıktan okumaya başla veya üniversite sınavına hazırlan imkanın varsa gizlice.. Ondan sonra evde spor yap kendine bakmaya başla.. Kocana soğuk davran ona istediklerini cinsel veya manevi anlamda verme.. Olabildiğice evden uzak ol.. Dışarıda gün ışığı altında yürü.. Komşuların varsa kahve içmeye git.. Boş zamanlarında kitap oku.. Kocan evde yokken olan zamanı iyi değerlendir.. İlk önce sen kendine inan.. Aileni de boş ver.. Belki bir gün seni hak eden bir adam bulacaksın! Sen hem kendi ayaklarının üzerinde durursun hem de seni destekleyen bir kocan olur.. Erkeklere böylesi yaranılıyor.. Hiç bir erkeği alttan alma Kraliçem. 👸 Ona yemek yapma mesela.. Ev işlerini kendin için yap.. Kavga çıksa bile bu mücadele duygunu güdüler. O sana vermiyorsa sen de ona verme.. Ama atarlı giderli bir ateş değil sen soğuk ateş ol.. Son olarak bu psikolojik süreci yönetmek için hem psikyatrist veya psikologlardan hem de youtube videolarınsan eminefendi x ve adil yıldırım gibi kanallara bakabilirsin.. Onları bir deftere not al.. Değerlilik duygusu insanın kendisinde başlar. Sevgilerimlee..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılNe demek seni beğenmiyor? Kim oluyor ki seni küçümsüyor sana laf ediyor? Sana bakıp da seni eksik gören bir adamın önce aynaya bakması lazım.
Sen hem tertemiz bir kalple evlenmişsin, hem saygını korumuşsun, hem aileni üzmemişsin… Sonra bir adam çıkıyor ve sen cahilsin kapalı kadınları beğenmiyorum falan diye hava atıyor? Kendi hayatında, kendi değerlerinde duran bir kadını küçümsemek ne demek? Kusura bakmasın ama akademik unvanla insan olunmuyor.
Bir kere şunu kafana kazı, senin kıymetin onun gözüyle ölçülmez. Tesettürlü olman, ev hanımı olman, lise mezunu olman SENİN UTANACAĞIN ŞEYLER DEĞİL. Tam tersi sana yakışan şeyler. İnsan gibi insan olmak bir kâğıt parçasıyla, bir makamla ölçülmez.
Ve sen şimdi diyorsun ki boşanmak zor ailem desteklemez... Anlıyorum tabiki korkuyorsun. Kim korkmaz? Ama kendine şunu sor. Böyle yaşamak mı daha zor yoksa bir kere cesur olup kendi hayatını kurtarmak mı?
O adam seni aşağılıyorsa, sevmiyorsa, değer vermiyorsa… zaten yanında olması sana iyilik değil zarar.
Kendini ezdirme, kendini unutturma! Ve unutma, hayat senin kimse için kendinden vazgeçme.👍🏻✨🌸
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Erkekler ilişki başlarında melek gibi oluyorlar maalesef biz çok edepli ahlaklı görünelim mesafeli yaklaşalım derken iç yüzlerini göremiyoruz o yüzden de bu yönleri göremiyoruz eğer ailen destek çıksaydı bu kadar cesare olacağını sanmazdım. Şu dünyada resmen o kişinin tek olduğunu gösteren bir şey çünkü. Sana tavsiyem sosyalleş, iyi kötü bir şeyler öğren. Seni kıskansın. Kendini geliştiriyor birileriyle tanışıyor değişecek diye korksun. Kendini yenilemek sadece onun için değil kendin için de en büyük dayanaktır. Kesinlikle daha boşanmadan yeni bir sayfa açarsan senin için daha iyi olacaktır.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Kocanız sizi beğenmiyor ise evli kalmanın anlamı yok!
Ya da siz estetik yapın botoks güzelleşin güzellik uzmanına gidin diyeceğim ama size cahil diyor!
Okumak ile diploma ile kalkmıyor ki cehalet. Bana göre kocanız cahil!00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Vah, canım, gerçekten zor bir durum bu 😢. Kendi değeri ve sevgi ihtiyacın çok önemli, unutma! Kocan seni beğenmemesi ve eziyet etmesi gerçekten kabul edilebilir değil. Bu tarz davranışlar sana hakaret gibi, kendini değersiz hissettirme. Belki bir ara onunla samimi bir şekilde konuşmak, duygularını anlatmak iyi gelir. Kendini hep sev ve güçlen, güneş gibi parlamaya devam et! ✨💖 Senin kendi mutluluğun her şeyden önemli! Senin gibi güçlü ve güzel kızlar zaten her zaman parlayan yıldız olur, unutma! 🌟 Bu konuda en doğru adımı atabilmen için yanında bir dost veya aile büyüklerinle paylaşmak iyi olur. Bu arada, kendine olan güvenini kaybetme, sen zaten muhteşemsin! Bazen aşk ve saygı, iletişim ile yeniden olabiliyor. Kendini sev ve hep parlamaya devam et! 😊💫 Bu duruma nasıl çözümler bulmayı düşünüyorsun?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Kocan seni beğenmiyorsa önce onunla konuşmalısın. Duygularını açıkça söyle. Kendini sev. Birlikte sorunları çözmeye çalışın. İkinizin de birbirini anlaması önemli. Sevgi karşılıklı olmalı. Birbirini anlamak için, konuşmak çok önemli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Boşan diyorum ben seni beğenmiyor onu geçtim sana olan saygısı kalmamış sirf seviyorsun diye bu adama tahammül etme diyorum ben
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çok zor olmalı ben o yüzden evlenmeyi düşünmüyorum 😢
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBeğenmiyorsa yapacak bir şey yok ne kadar da istediği gibi olsanda olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269,6b cevap paylaştı.
u 1 yılsende boşan ondan
00 Yorumla Basortulu biriyle evlenmek büyük bir sorumluluk onu tasiyabilecek erkek çok az maalesef çünkü dışarıda çok fazla çıplaklık var tüm bunları bilerek yine de tesettürlü birini tercih ediyorsa ona göre davranacak yoksa dışarıda açık kadın mi yok sizi seçmemeliydi sonucta başına silah dayanmadı. Bide şu var bu akademisyenlerdeki doktorlardaki ego kimse de yok normalde bilgi arttıkça ego azalır insan kendi kendine benim öğrenmem gereken çok şey var deyip bilinmezlik karşısında aciz hisseder fakat bizdekilerde daha çok herşeyi bilirim ederim havası var ne yazık ki! Üniversitede okurken de öğretim görevlileri aynıydı zannedersen hepsi birşeyleri yoktan var etti öyle bir kibir. Herneyse inşallah cozume kavusturursunuz ama üzgünüm ki böyle biri düzelmez başka çıkış yolları bulmak gerek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBazi kulturler sevgi bile olsa catisabiliyor ya da insanlar bunu sorun yapabiliyor. Yapacak birsey yok. Tesettirluyken evlenmis sizi mi begenmiyor simdi. Ailenizle paylasin o halde durumu derim. Lise mezunu olmak kimseyi cahil yapmaz. Insan kendini her zaman gelistirebilir. Kaldı ki bunları bile bile evlenip cahil deyip elestiriyorsa o insan degildir zaten.
00 Yorumla Cesaret vermek için söylemiyorum biz kadınlar bu dünyada ezilmek için gelmedik ben de eşimle zaman zaman kavga ediyorum ben de ev hanımıyım ve hiçbir zaman tabii ki seninkisi gibi bana davranmadı çok şükür öğrendim ama dediğim gibi ezilmek için gelmedim eğer böyle bir şekilde mutsuzsan ve ailen arkanda durmayacağını biliyorsan Kendi ayaklarının üstünde durabilirsin sadece biraz cesarete ihtiyacın var
00 Yorumla
1 yılKendini degistireceksin. Guzelleseksin. Bakım yapacaksın. Güzelleşmek çok pahalı bir şey değil.
Senin yetişme tarzın nasıl az çok tahmin edebiliyorum. Onun hayatının geçtiği yerlerde bir sürü bakımlı ve güzel kadın vardır. Aynı zamanda görücü evlenmişsiniz. Hemen hemen her şey senin aleyhine. her şey senin elinde yani.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılÇocuğunuz yoksa hiç düşünme kurtur ondan, seni sevmeyen kişiyle hayat, ömür geçmez.
Seni eziklemeye hakkı yok, evlendiğinizde tesettürlü olduğunu, lise mezunu olduğunu bilmiyor muydu, bile bile evlendi, belli ki kararsız, dengesiz, etki altında kalan, olgunlaşamamış birisi, ne istediğini bilmiyor belli ki , çocuğunuz yoksa bir dakika bile düşünme, git dilekçeyi ver, seni sevmeyen kişiye bir dakikanı bile verme, kimsenin egosunu çekmek zorunda değilsin01 Yorumla- 1 yıl
Ailen arkanda durmazsa sen kendinin arkasında dur, gir bir işe çalış, bu eziği çekme, şayet evli kalmak zorundaysan da bundan çocuk yapma, korun, bunun hakaretlerini de önemseme, duyma, insan zaman içinde tınlamamayı da öğreniyor çiçeğim , sen de onu tınlama eğer boşanacak gücü kendinde bulmuyorsan lakin sakın çocuk yapma ondan, seni ezerse de benimle silah zoruyla evlenmedin de, ben evlenmeden önce de böyleydim, o zaman atmasaydın o imzayı de, sen üzerine düşeni yap, keyfine bak, o da konuşursa konuşsun, onunla evli kaldığın süre boyunca kendini geliştirebilirsin, güçlendirebilirsin, ehliyetin var mı bilmiyorum ama ehliyet al, istersen üniversite oku, bunun için çalış ama bunu sadece kendin için yap, sakın ha sakın bu adamdan çocuğun olmasın , kurslara git, arkadaşlar edin kendine, hayatına bak, sen mutluluğu seçersen kimse bir şey yapamaz sana, konuşsun döksün, insan içinde ne varsa onu verir, kendini aşağılıyor ki sana da verdiği bu, kendini seven kişi sevgi verir
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok üzülmen normal, kimse küçümsenmeyi hak etmez. Eşin seni dış görünüşün ve eğitimin yüzünden aşağılıyorsa bu sevgi değil, saygısızlık. Kendine değer ver, bunu hak etmiyorsun. Onunla açıkça konuş, ama seni ezmesine izin verme. Gerekirse destek al.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAçıktan okumaya başlayın geliştirin kendinizi, ha sevmiyorum onu diyorsanız yol yakınken ayrılmanız en iyisi.
Amcam Öğretim Görevlisi, görücü usulü okuma yazma bilmeyen biriyle evlendi, çok çatışmalar oldu ama 50 yıldır evliler ve çok mutlular
00 Yorumla
1 yılakademisyen görücü usulü yapmış
bu onun mall olduğuna işaret
akademisyen lise mezunu ile evli
bak bu da başka mallık
senin suçun yok
neyzen tevfik ben sana şiirinin sonunda anlatmış kocanı
04 Yorumla
Soran1 yılEvet psikolojisi bozuk delinin teki ya aglatiyo beni ben böyle olmayi istemedim ben onunla efendi sessiz sakin bir adam diye ailesi iyi falan diye evlendim ama sessizligi ondan değilmiş kendisinin psikolojik problemleri var kendisini herkesten ustun görüyor egosu cok yuksek ama ayni zamanda kimseyle düzgün konusamiyor zaten ondan görücü usulü evlenmis benimle... hiçbir kizla iletisim kuramayinca ailesi (uzak bi tanidik aileler tanisiyor) beni bulmuş onun için. Ben bakici miyim oyuncak miyim kole miyim cok kotuyum moralim bozuluyor. Bu adam nasıl hoca olmuş bilmiyorum ben lise mezunuyum ondan daha iyi daha rahat konuşuyorum insanlarla bu adam nasıl ders veriyo millete onu bile anlamadim. Toplum içinde iki laf edemez. İlk evlendigimizde benimle de fazla konusmuyodu ama simdi gucu bana yetiyo hakaret ediyo sürekli bıktım ağrıma gidiyor ben bunun için evlenmedim ama arkamda kimse yok
Soran1 yılGercekten ben bu kadar iyi tanimam evlendikten sonra 6 ayimi aldi ki evlenmeden önce ve yeni evlendigimizde hosuma bile gidiyodu ne güzel hem efendi hem zeki kocam var diye mutlu oluyodum ama şimdi beni cok kotu hissettiriyo
- 1 yıl
Bu böyle olduğu için bunu hiçbir kadın s. klemedi kala kala görücü kaldı ona kanıp susacak satın alınacak seni buldular hepsi bu
Soran1 yılAbi ben mal mıyım
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılÇocuklukta yaşadığı travma bence, ayrıca seni aşağılaması vs olmamış bence kendine biraz güven ve konuş, galiba seni sessiz her yola gelen birisi olarak görüyo, ayrıca imkanın varsa istemiyosan boşan, hayat bu şekilde geçmez..
00 Yorumla Boşanmak en doğru tercih... görücü usulünden bu yüzden nefret ediyorum. Statü kontrolü yok, fikir uyumu kontrolü yok, hiçbir şey yok, bodoslama iki kahve içip isteme oluyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılGerçek mi bu soru? Akademisyen neden bu şekilde kendisine uygun olmayan biriyle evlenir ki? Bence okumak istiyorsan oku ama geri kalan yönlerini sırf o istedi diye değiştirme
00 Yorumla Niye evlenmiş aq oğlu sıkılmış tabi arkadasla bu yüzden kavga ettik eşinden boşanmış sıkıldım diyor öyle birşeyse boşan ailen durur oyunmu oynuyorsun desene
00 YorumlaOkulunu devam ettirebilirmisin açıktan lise mezunu olduguna şükür et bence bosanabilirsen boşan ya da okulunu devam Ettir ufak tefek bir mesleğin olsun giyimine özen bakımlı ol tabi sever seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSen evlenmeden de kapalıydı sanırım bunu biliyordu bir bile evlendi de şimdi mi sorun oldu bence sana saygısı yok senden kurtulmak istiyor saygı olmayan bir ilişki bitmiş olarak algılayabilirsin
00 Yorumla
1 yılHakaretlerini mahkemede ispatlayacak şekilde delillendir. Sağlam bir nafaka ve tazminat ile anasının evine geri yola. Ve bu cahil e$ekten kurtulunca kendini ödüllendir.
00 Yorumla
1 yılNe alaka ya mektup kapalı olur insan eşini kıskanır ve eşiniz bencil egolu biri böyle bir tercih size hayattan ilk golü atmıs ama bı ömür geçmez bunla kurtul derim
00 Yorumla
1 yılİlla arkanda biri olması gerekmiyor, tek başına da güçlü olabilirsin, sen önce iyi kötü bir iş bul, kendine güvenin gelir, elini masaya vurmaya başlarsın ondan sonra, baktın süt kuzusuna döndü devam, hala aynıysa boşa gitsin, hayatını mahvedip sonradan pişman olma, daha yolun başındasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDurumun farkında ol ve sabırla bekle çözüm farkındalığın içinde gelecektir şu an ne hissediyorsan ona odaklan çözüm arama nedenini sorma sadece olanı olduğu gibi kabul et
00 Yorumla
1 yıleger sen bosanmayi kafana koyduysan ve istiyosan kimsenin yaninda arkanda olmasina gerek yok guclu bi kadin olup her seyi tek basina da halledebilirsin daha fazla psikolojik siddete asagilanmaya maruz kalip kendini tuketme hak etmedigim laflari, baskasinin bozuk psikolojisinim eseri olan asagilamalari gormezden gelip kendine daha cok zarar verme. sen cok daha iyilerine layiksin lutfen iyi dusun.
00 YorumlaKendisi baştan bu olayları biliyordu kendi suçu. Akademisyensen neden görücü usulü evlenip yaşamına devam edersin ya da bu senin lise mezunu olduğunu biliyordu önce kabul edip sonrasında üstüne gelmesi kendisinin çok düzgün biri olmadığını gösterir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı.
1 yılneden huyun mu kötü kilon mu çok vücudun mu bakımsız yoksa kocanlamı ilgilenmion neye göre beğenmiyor
02 Yorumla
Soran1 yılSıkıcıymışım cahilmişim annesine ve kendi anneme benziyomuşum
- 1 yıl
hııı bunu evlenmedne önce anlamamış sonramı anlamış
Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. Sende onu beğenme boşan dünyanın kaç bucak olduğunu görsün
10 Yorumla
1 yılKimse için kendiniz değiştirmeyin sizin güzellikten ziyade eşiniz sevmiyor belki çok güzelsinizdir güzellik kavramı göreceli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAkademisyen ev kızıyla evleniyor sonra da beğenmiyor. İlk başta gözü kör muymus?
Onların normalde de egoist olduğunu üni okuyan kisiler bilir.00 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce iyice tanımak lazım karşındaki kişiyi, ibret alınması gereken bir soru olmuş. İbret alın ki ibret olmayın.
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce boşanmanın mantıksız olduğunu neyi başaramadıklarını düşünürdüm, ama bu yaşa gelince, olmuyorsa boşanmanın doğru olduğunu anladım
00 YorumlaBöyle kendini beğenmiş biri nasıl görücü usulü evlenir 🤔
Kendini beğendir sende açıktan oku çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence ilk yapacagon iş kotunmak olsun ayrıl ayrılırkende tazminat talep et iştr brni kücük gmrüypr eziyor kapalı olmama hakaret ediyot de bıtak cürüsün tek başına
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılBirbirinizi severek evlenmemişsiniz ki şimdi beni beğenmiyor diyosun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden öyle biriyle evlendin o seni çok aldatır pislik herif başından beri bilerek senle evlendi sadece hayatı düzen olsun diye maalesef seni sevmiyor değer vermiyor saygısız bir herif
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İki yıl içinde hiç duygusal bağlarınız hiç güçlenmedi mi?
09 Yorumla
Soran1 yılBaşta daha iyiydi sonradan yüzünü gosterdi
Soran1 yılVermiyorum o da baska kadinlara gidiyor muhtemelen...
Soran1 yılAma onun gibi asosyal konusmayi bilmeyen tutuk adami kim napsin anca paralı kötü kadınlara gidiyodur herkes benim gibi saf mi
Soran1 yılBilmiyorum kotu durumdayim ailem de desteklemiyo beni ne yapcam bilmiyorum
Soran1 yılBen öyle biri değilim onunla mutlu olmasam bile aldatmak gunah zina evlilik olmadan hicbiri olmaz
Yeni iş bul kendine
Ekonomik özgürlüğünü al
O sana karşı konuşamaz00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAkıl veririm ama akademisyense zor hergun çıtır kız görüyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. O zaman baştan niye evlenmiş bilmiyormuydu senin lise mezunu olup kapalı olduğunu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
1 yılHarbi harbi sor de ki ben oxfort mezunu olduğumu söyleyip seni mi kandırdım niye evlendin benimle de
00 Yorumla
1 yılÇapsız herif madem öyle adilik yapacak. E görücü usulü evlenmeseydi vursana yüzüna
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSenden daha iyisini bulacakmış okumuş ama insan olamamiş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Maden den görmedin beni ne diye evlendik boşanalım de g. tünün tutuşunu izle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılya evin içinde de kapalı değilsindir. bakıyorsundur kendine. görücü usulü de olsa görerek bilerek evleniyor. destek mi alsanız
10 Yorumla
1 yılHiç hoş olmayan bir durum ama anlattıklarına göre bu ilişki bitmiş. Ailene durumu anlat, yaşadığın kötü olayları anlat. Kimse çocuğunu ezdirmez, birinin eline oyuncak etmez. Arkanda duracaklardir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇocuk falan olmadan boşanın bu evlilikten ikinize de hayır gelmez.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBilerek mi boyle sorulari vitrine aliyorsunuz? Insanlar turbandan uzaklaşsin gorucu usulu evlenmesin kacsin uzaklassin mi amaç?
00 YorumlaMutsuz bı evliliktense en azından kendi ayaklarının üzerinde durmak senin için en iyisi olur ailen de zaman içinde bu durumu normal karşılar karşılamasa bile herşeye sıfırdan başlarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMevcut şartlar altında kendisiyle evliliği sürdürmeniz imkansız, en azından kendisine kaybetme korkusunu yaşatabilirsiniz. Bu durum onun durup düşünmesine sebebiyet verecektir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sende onu beğenme.. Ne sanıyorsun kendini tipsiz herif de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBurçlarınız ne merak ettim. Bence bu herif aslan falandır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğişime açık ol elinden gelenin en iyisini yap pişman olancaktır
00 YorumlaBeğendiğini alsın o zaman.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSikintili insan ilk yapyitigi. etrafini bastirmak olmus ezükk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İyide akademisyen nasıl görücü usulü evlenryor? Madem evlendi neden şimdi böyle yapıyor?
00 Yorumla
1 yılBeğenmiyorsa niye evlenmiş aq ilişkinize sokiyiö
10 YorumlaYapacak bişey yok. Yatakta dişi kaplan olmalısın. Sınır tanıma bak nasıl beğeniyor
00 Yorumla
1 yılBeğenmiyorsa bitr gitsin bulunmadıkça hint kumasimi bu şekil ömür gecmez
00 Yorumla
1 yılKadın beğenmeyen erkek bence escinseldir at çöp kutusuna başkasını al
00 YorumlaAilen durmuyorsa başkasını bul arkanda durup icini dolduracak
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem