Evet öğle saatlerinde el ele yürürken birden altına kaçırdı, utandırmamak için hiç tepki vermedim yardımcı olmaya çalıştım.
Onu doktora gitmeye ikna edemedim nasıl ikna edebilirim?
Onu doktora gitmeye ikna edemedim nasıl ikna edebilirim?
Doktora değilde hafif bir tebesüm atıp normaldir diyebilirdin yaratık değil sonuçta her kezin başına gelmiş bir olay müsait olmasın ya da senden çekinmiş lavaboya gitmemişte olabilir ruh halini bilmiyosun çünkü ama sanırım el ele tutuştuğunuza göre çok samimi ve uzun süreli bir ilişkiniz olduğunu gösterir aman bilmiyorum ne seni nede onu tanıyorum bu 2 cümleylede yorum yapmak saçma olur bence
küçükmü büyükmü ?
küçük
çok tutmuş
üstelemiyorum zaten
Doktora gitmeye utanır o şimdi. Erkek ya.
Hijyenden dolayı oluşan bir rahatsızlık olabilir.
Onun için canım, idrar kaçıranlara yönelik sağlıklıped var. Ondan al, kullandır. Geçer. Sıkıntı yapma. Ama hijyen önemli!
İlk kez olmuşsa olabilir. Hemen doktora taşınmaya gerek yok.
ilk kez oldu, çok tuttmuş sıkışmış öyle dedi
ya biliyorum insanlık hali, açıkcası bende geçen sene yapmıştım
Cevap
19Cevap
Seni gerçekten tebrik ediyorum, böyle bir şeyi başka bir kız yapmaz ya da gelen konuşmayayım yaşadığım şehirdekiler yapmaz.
erkek arkadaşın böyle bir durumda kendini terketmeyen bir sevgilisi olduğu için çok şanslı. :)
ikna etmeye gelince ona sağlık sorunu olduğunu falan söyle benim bir akrabam vardı o da böyleydi doktora gittik düzeldi diyebilirsin :) gaz ver :)
eğer sıkışıp da altına kaçırmak ise sorun değil amaa hiç sıkışma hissi olmadan altına kaçırdıysa doktora gitmesi lazım. bir de heyecan yapmış olabilir mi? aşırı heyecanda da tutamamış olabilir.
çok tutmuş sıkışmış baya kaçırdıktan sonra öyle dedi
öyle dışarıda sokağa tuvaletini yapmasındansa altına yapmasını tercih ederim.
yok canım kimseye anlatmam zaten, dalgada geçmemki
evet erkeklerde altına sçmak az görülen bişey olsada olabiliyo bir doktora gitmeli bence
kakasını değiş çişini kaçırdı
anlayışlı davranman en öenmli noktadır. sakın onu kırma. eğer böyle bir durumu varsa ve doktora gitmek istemiyorsa. bez bağlamayı teklif et.
ne bezi ya
bir kere altına kaçıran hemen altına bezmi bağlanır sende abarttın
ee olsun sonuçta bir kere olmuş bişey bu. Eğer bir kere altına kaçıranın altına bez bağlasalardı dünyada herkesin altı bezli olurdu.
ya işte komple tüm çişini yaptı
ya benim fark ettiğimi anlamaz olurmu hiç ya yürürken durduk altına işedi gözlerimin önünde. çok sıkışmıştım baya tuttum dedi. Etrafta pek kimse yoktu zaten hemen arabaya gittik oradan eve geçtik
ne bilim gitmemiş işte
bişey düşünmüyorum ne düşünüyüm bir daha olursa senin dediğini yaparım artık :D
konuştuk tabi
evet konuştuk çok sıkıştığı için tutamadığını söyledi.
Bişey olmaz takma kafana dedim bir daha olursa doktora beraber gideriz dedim. O da doktora gerek yok dedi
bilmiyom sormadım neden istemediğini utanıyodur herhalde
sorun değil zaten ilk defa olan bişey.
Aşk karşılıklı anlayış gerektirir insanlık hali herkesin başına gelebilir. Böyle bir sebepten insan sevdiğinden vazegeçerse tam bir gerizekalıdır. Gerekirse bir ömür altına bez bağlarım. sorun etmem. Benimde başıma gelmiyeceği ne malum
Teşekkürler. Artık öyle bir durum olursa senden marka öğrenirim
sen kesin kullanıyosundur :)
iyiymiş sonra kullanmadın mı ?
beni ya manyakmısın ben ne diye kullanıyım. Sen niye kullandın nadiren merak ettim ?
şuan bağlımı yoksa :D
hangi marka ?
onlar olmazki sana
ne kadar da büyük olsa sana olmaz biliyorum ben kuzenlerimin altını çok değiştiriyorum
bir tanesi var 6 yaşında hala altına bez bağlıyoruz. En büyük boy prima 6 numra bağlıyor o bile zor oluyor ona
ya diyorum ya bebek bezlerinin en büyüğü 6 numara ondan sonrakiler hasta bezi seninkilerde hasta bezidir kesin. Kuzenim ne desin pis altını bize değiştirtiyor işte
off ya bırak işte hasta bezi sanki bilmiyoruz neyin ne olduğunu neyse tartışmak istemiyorum.
kuzenim 6 yaşında kendisi bağlamıyor
hayır kuzenim kız ney hangi renk ?
primanın 6 numarasını bağlıyorz altına. gecede gündüzde bağlıyoruz.
yok kilolu değil primadan memnunuz gerek yok diğerlerine
ya sen cidden ne için bez kullanıyosun ?
niye ihtiyacın oluyor
niye ama çıkca yazar mısın?
bırak o çocuğu kızım altına sıçan adamdan sevgili mi olur, habersizce terk et, izini kaybettir, yeni aşklara yelken aç.
prostat olmasın ya da cok sıkısmstr artık tutamıyordur
Aşırı sıkıştıysa normal birşeydir herkesin başına gelebilir.
Olabilir
nasıl yani
hm
bence sokağa yapmaktansa altına yapmak daha iyi,
olsun çeksin ne yapalım insanlık hali
ahlaki açıdan uygun bulmuyorum
Herkesin başına gelebilir bir kereliğine. Yalnız öyle durumda neredeyse bütün kızlar soğur o erkekten ama sana helal olsun :)
bi kere kaçırdı diye niye doktora gitsin, insanlık hali.
tabiki insanlık hali ama ne bilim belki bir sağlık sorunu vardır diye söyledim
çok tuttu ise kaçırabilir akıl hastası mı ki doktora gitsin
Akıl hastalığı ne alaka ki ?
Sen altına kaçırdın, sevgilin kaçırmış gibi anlatıyorsun değil mi?
yok be ben yapmadım
bassaydın tokadı eşek kadar olmuş daha altına işiyor !1!
belki rahatsızlandı nerden biliyosunki
prostad sorunu var ilerlemeden acil doktor gitmeli...
ilerde cinsel yaşamıda etkiler
ay yazık ya ne rezillik :D doktora gitmeye gerek yok bence çok tuttuysa kaçırmıştır :D :D çocuk gibi yaa çok komik şırrrrrrrrrrrr diyee :D
ikna etmen gerek cddi bir sorun olabilir çocuğu da kırma tabi
Madem doktora gitmemekte ısrarlı altına bez bağla
daha neler :) ama sevimli olabilir :D
derken ?
belki ishal olmuştur önemli irşey yoktur
çiş yaptı kaka değil
töbe töbee terk et bırak yaşı kaç 14 15 mi
İnsanlık hali hastadır belki.. Geçmiş olsun..
teşekkürler
nerden buluyorsunuz böyle tipleri
amkk sesli güldüm :D:D:D:D:D
İnsanlık hali sonuçta. Altına bez bağlasın.
niye herkes altına bez bağlasın diyor ya
: zor
heycana gelmiş
tuhaf kısaymış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar