Erkek Arkadaşımı Kızdırdım ve Kırdım

Merhabalar, 2 yıldır güzel giden bir ilişkim var.. Her şey yolunda gidiyordu düne kadar.. Dün bir kız arkadaşımla buluştum bir kahve içelim dedik.. 7 gibi buluştuk 9 a kadar beraberdik laf lafı açınca zamanın nasıl geçtiğini anlayamamışız.. Erkek arkadaşımda bana ilişkimin başından beri ne yaparsan yap ama beni habersiz bırakma diyip durur bunun sebebıde yıllar once yasadıgı aılesıyle ılgılı bır olay.. neyse bende sürekli haber veririm ona merak etmesin diye. Dünde işten cıkınca söyledim cıktım gidiyorum dıye sonra arkadasımla bulustum laf lafı actı actı telefonu normalde masaya koyarım duyayım dıye ama dün cantamdaydı farklı bırı aradı duydum sonra erkek arkadasımda arasa duyarım dıye dusundum sohbete devam ettim.saat 9 olmuş cok sasırdım ve tele baktım ki 9 cevapsiz aramave 3 mesaj atmış sevgilim. aradım guzele bır dılle anlatım durumu sesı cok kotu gelıyordu ıyımısın dedım sence ıyımıyımm nerdesn dıye sertce bagrınmaya basladı bende arkadasıma yansıtmamaya calıstım ustune alınmasın dıye kız. neyse kızda arkadan benım yuzumden oldu cenem dustu falan dedı benımkıde yok ya takılın bakın keyfınıze vs dedı kalkıyoruz hayatm dedım kapattı suratima. sonra otobuse bındım sevgılıme mesaj attım bındım ben otobuse merak etme dıye. benı aradı ben sana demedım mı bın kere o telefon dısardayken duyulacak acılcak dıye falan bagrındı kapattı. ınıncede aradım cok kotu bı aglamakli sesle elım ayagım tıtrıo kapat dedı kapattım. eve gıdınce ozur ıcerıklı mesaj falan attm yazmadı bsey falan sabahda bıdaha olmayacak falan dedım olmasın benm ne hıssetıgımı ne durumda oldugumu bıelemezsn dedı cok kırgınım her zaman yaptıgın seyı yapmak cokmu zor dedı bsakada bısı demedı. nsıl gonlunu alabılırım ? bir jest mı yapsam şebeklık mı ne yapmalıyım
Erkek Arkadaşımı Kızdırdım ve Kırdım