Evlenmeye karar verdim görücü usulü nerde bulunur siparişlemi gelir ?
:P :P
:P :P
Görücü usulü evlenmek için önce görülmelisin.
Kime görüleceksin Görücü lere.
Görücüler görü alıp satan kişilerdir.
Bu durumda Görü sen oluyorsun.
Her gün taktakıştır çık dışarı görü görü dolaş.
Yaş 25 -30 olduğuna göre görücü usulü aranan eş 30-35 olacak. Bunların görücüsü 50-70 yaş arası teyzelerdir.
Bunlardan en çok nerelerde bulunur ?
1- Parklarda
2- Günlerde
3- Öbürgünlerde
4- Apartman önlerinde
5- Bakkalda
6- Çakkalda
7- Hamamda
diye düşünüyorum.
buradan bir tane seç işte,
benim başvuru kodum: 0001254521
hahahhah
kazananı sms ile bidirin lütfen, yedek talihliyi de unutma şansımız 2ye kaalansın ahaha
annen veya eş dost bak filancanın oğlu varmış mastır yapmış düzgün çocuk,evi var,arabası var yakışıklı.çokta terbiyeliymiş.bir görüşsen beğenirsin diyecekler sen de ya bilmemki diceksin sonra görüşçeksin bakalım dedikleri doğrumu ve kafana uyuyormu.sonrsı söz ,nişan,düğün:)))
senin dediğin GIRGIRİYE filminde oluyor ::)))
koca popolu üç göbekli 15 çocuk doğurmuş komşu teyzeler var buluyorlar onlar falancanın ''alamanyada okumuş yakışıklı efendi namazlı niyazlı yüzü gözü yerinde'' oğlanları:D:D:D:D:D adashdkasjdnsabfsıbfıds
Cevap
38Cevap
görücü usülü olayı şöyle aslında alike yakını ahpap dost eş komşu vs vs aracılığıyla bir talip bulursun beğeni olursa karşılıklı kız istenir söz takılır evlenilir vs vs özet olarak bu şekilde şuanda olan adam akıllı kafa dengi bir hatun bulamaz isem bende bu yolla evelnicem büyük ihtimal :D
Anaya itina ile sipariş verilir
Ana eski usul yöntemlerle mahalleye bu bildiriyi dağıtır
Sonra talipler kimseden habersiz postalar a-mail (anne mail)'de toplanır
En sonunda seçenekler b-filtre (baba filtre) ile elenir
Sonuçta isteme , acı gayfe ve kızı gidip almak kalır :D
Soru 573927 hadi bakalım buluşun görüşün
:):):):)
annenle takıl hanım hanım ol annenın arkdaşlarıyla muhabbet zaten birileri senın gözünün içine bakıyosa aha bılkı bırılerı taafından sinyal yanıyo birilerinin oğlu va r:))
:)) iyi taktik haaa
adini yaz bosluk birak 2222 ye mesaj at zengin koca cebine gelsin :)
hahahha
haa evet internetten sipariş veriyosun kapına kadar getiriyorlar :D .istediğin gibi esmer sarışın kumral hepsi var :D hem kargo da dahil ;) :p :p :D :D :D
günlere gidersen bir kaç sefer birde orada fotografları çıkaracaksın unutacaksın felan kesin çıkar yani
annene söylersin o da yaşlı teyzelere söyler yaşlı teyzeler de oğlanı olan teyzelere seni över uygun görürlerse arayıp senin kızı görmeye gelicez derler :D filmlerden dizilerden anladığım kadarı bu :) evlenirsen filmlerdeki gibi evlencen kız :D
Sen bulmıcan onlar seni bulacak :))
Bol bol hamamlara düğünlere kına gecelerine git salın ortada :))
Resmindeki sensen merak etme kor bir adam bile senle evlenir. Onun yerine baskasi gorur seni ;)
adsdadda : )
Bulamamış da kendim yapayım bari demiş...
merhaba ekle konuşalım anlaşırsak size anlatıklarım samimi ğelirse dürüst bulursak sizi ğörmeye ğelirim orda da hala dürüst bulursan anlaşabiliriz gercekten ciddiyim
anneciğine anlat bunu :))
ya da teyzene, halana, bakkala, çakkala...
Risk almayı, Heyecanı, farklılığı sevenler genelde tercih ediyor sanırm..
Ama harbi Risk abi, Eşin iyi çıkarsa mutlu, çıkmazsa Filozof oluyosun..
seni görücü usulü kabul etmezler ondan eminiz görücü usulu denen yöntemde aileyakınları dostlar bütün karılar toplanı ve kızları incelemeye alır ymek temizlik edep ahlak vs vs vs .
Anneye, komşu ve akrabalara söylüyorsun onlar sana buluyor :D
yaşın kaç kilon kaç boyun saçın gözün güzelmisin çirkin mi hele bir söle bakam
Bana markette talip çıkmıştı kızın annesi annemden istemişti beni... Bende buradan size talip çıkayım, gerçi görmediğimiz için görücü usulü olmaz ama, usulen annemler gelsin...:))))
:))) ablam alışverişe devam ediyordu annem de marketin önünde koltukta oturuyordu. Anneme sen otur ben arabayı alayım geleyim ablamda çıkar o zamana kadar dedim. Kadı o arada annemle ilgili alakadar eli yüzü düzgün görünce, başlamış anlatmaya üniversiteyi yeni bitirdi kızım var, bu akşam bir çaya gelin tanışsınlar, ben oğlunu çok beğendim çok yakışıklı vs.vs. Ben arabayı aldım geldim malum İstanbul trafik yoğun, annem daha oturuyor teyze anlatıyor...
Sen daha geçen gün yurtdışında bir sevgilinden bahsediyordun ne oldu ayrıldınız mı:):):)
O ben değilim karıştırdın heralde :D
Resimdeki sen olsan deneyebilirdim deneyerek öğrenmek iidir ;)
Anana söyle seni hamama götürsün
komşu teyzelerin oğulları vardır... :))
annelerimiz sayesinde tabi etrafndaki teyzelere söyle bulsunlar sana :D
ailenin bilimum dedikoducu teyzeleri vardır her ailede vardır bu sen onlara bir çıtlat akşamına görücü kapında :D
Benden en az 5 yaş büyüksün yoksa gelirdim :P
Vardır öyle çöpçatan teyzeler.
hey genc cek ordan bir esmer yangın olsun as pişmiş:))) böle olur alo 19999 ara alo sipariş hattı:)
Seni oğlan beğenir ailesini yollar böyle böyle gider ışte;)
cocugun annesi seni gorur begenir sonra isler ilerler ben malatyadan gorucu usulu evlendim cok mutluyum esimi cooookkkk seviiyooorummm
annen gider bizim kız var sizin oğlanla baş edelim der
ekle beni arkadaş olarak ğörüşelim gercekten ciddiyim
görücü usulü tavsiye etmem, tanıştırma usulü olabilir ama sadece bir defa görmekle o iş olmaz
Kredi karti kabul etmiyorlar ama :P
sana zaten görücü gelmez ..
:(
vahiyle gelir, anne babanın kafasına birden
devreye analarımız girer :D
Alo görücü hattını ara kelebeem, gelip görsünler.
anam seni beğenmiş istemeye gelcez
amele pazarı kaynıyor gör begen al
bu devirde görücü üsülümü olurmuş ya
yemek sepetinden bak işte:<P
yok kız grcü usulu evlenme :)
Açık adres ver gelirler onlar.
adres ver gelelim öl de ölelim apula O.o
ben alayım seni.deaaa
3 yıl sonrada bosanırsın
kısır günlerine git
izdivaçç iyi :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?