Eğer sevgilin seninle birlikte olup senin yapını, kişiliğini değiştirmeye çalışıp seni kendisini isteği bir kişiliğe bürümeye çalışıyorsa bence o adamdan uzaklaş. Bir erkek eğer bir kızla çıkıyorsa onun kişiliğini kabullenip bu yola başvurmalıdır.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ada'mı görğnce fena etkileyen seks Arzu'su oluşturan ama yaptığının farkında olmayan kaşar olmayan kız Bu evet fena örnek değil
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet sevgilim senle aynı şeyi anlatmaya çalışıyor peki bu istek niye mesela Seksi bisey istoyosa niye direk yırtık böyle girisken birini çekici bulmuyor da bu tip bişey istiyor yani bilinç altında ne yatıyor ciddi merak ediyorum. ? Biraz açıklarsan?
Yapmacık gülüşlu işte anlatmaya calostiklari bu degil sexpalitesi yok. zaten olsa böyle giyinmezdi insan biraz da karakterini kiyafet secimine yansıtır Kezban gibi üstelik kıyafet etek mi ne belli değil altına saçma bir çorap sıradan siyah kazak o tip bir kız böyle kıyafet tercih etmez zaten daha kadınsı giyinor. bunu anlamak için baya ugrastim bir kaç resim daha var onları da atarsam daha iyi anlarsın bu kızdan bahsetmiyolar ben sokakta bunun gibi hep görüyorum yani
https://i.hizliresim.com/XdPjr0.png bak bu kız gibi işte daha çıtır bir görüntüleri oluyor ve sexpalite yüksek Genelde zayıf kızlar oluyor çünkü daha narin kadinsi algılıyor erkek bilinç alti
Zaten kesin olarak istiyoruz denemez ortama bakiyoruz herkes acilip sacilip bir hallere giriyor bu fotografta ki gibi hatunlarda cok nadir gozuktugunden dikkat cekiyor
Detaya yazdım boyfriendim ve erkeklerin saçma sapan takıntılari yüzünden :D Ya Seksi begeniyosan direk Seksi birini iste masum istiyosan direk masum birini ikisi bir arada nedir gerçekten bilincaltiniz çok değişik
Cok acik olursa haz vermez merak uyandirmaz. kapali olursa merak edicek bisi goremezsin risklidir. bu kivaminda ama yuzifadesi olarakta gulumsemesiyle istek uyandirici olmasi sart
En İyi Cevaplar