Normalde kapalı giyinen bir kızım boş giyinirimfalan. Bir kere yanlışlıkla ona foto atarken açık şortlu bir fotomu attım çok farklı geldi fıstık gibisin falan Dedi. Bu arada farklı şehirlerdeyiz. Bende sil deşdm bana güvenmiyor musun falan Dedi bakıp silerim Dedi. Şimdi yine isterse bu benden askılı şortlu foto atayım mı daha mı çok bana karşı ilgisi artar yoksa ne basit kız lan bu der soğur mu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak nedir mesele biliyor musun. Bir erkek kendi annesine kız kardeşine aynı hareket yapıldığında deliye döneceği şeyi sevdiği eşi olacak kadına da yapmaz yapamaz bu ayrımı iyi yapın. atma sakın hatta bunun için sana trip atar kızarsa ki bana güvenmiyor musun kelimesi en aşağılayıcı kelimedir güvenmiyorum de. sen eşi misin nişanlısı mı kendinizi basite kaçırmayın. erkekler bunu çok iyi bilir. bana şimdi atan yarın başkasına da atar düşüncesine kapılırlar. cinsellik evlendiğinde eşinle eğlenceli ve güzeldir. bu elbette benim kişisel fikrim.
14 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmiyorum desem kıyamet kopar heralde o Zaman ayrıl ayrıl başlar
Cevap sahibi+1 yılya ne kadar delikanlı adamlar var dışarıda be güzelim niye böylelerini bulursunuz. adamın günahını da almak istemiyorum dememiş bir şey daha ama eğer tekrar isterse diyorum ardına bakmamak onlar için kolaysa senin içinde kolay olsun ayrıl ayrıl yapacak adamdan eş de olmaz baba da zaten sana bu kelimeyi kullandırmamalı bir insan
Soran+1 yılSen bir görsen ya kavga edince neler diyo suçunu temize çıkarıp beni suçlu yapıyo anında güvenmiyorsun inanmıyorsun bana yalancı diyosun falan neler neler üste çıkıyo yani neden üste çıkıyom diyom ben zaten üstteyim diyo
Cevap sahibi+1 yılben psikoloji bitirdim. bu konularda çok danışanım oldu. hepsine söylediğim tek şey vardı. kendinize değer verin. çünkü sen kendine değer verdikçe karşında ki insan seni küçümseyemeyecek
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlilik için soğur, sevgililik için daha açık fotolar adına ilgisini artırır, sonra ayrılınca şantaj var tabii.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir erkek açık saçık resmini gördüğünde sevgisi değil şehveti artar. Sen neyi istediğine karar ver yanlış anlama beni sen onun sevgisinimi yoksa sehvetinimi istiyorsun buna sen karar ver
18 Yorumla
Soran+1 yılSevgisininistiyorum ilgisini istiyorum
Cevap sahibi+1 yılben söylemem gerekeni söyledim seçim senin o zaman
Soran+1 yılZor bir karar atmadan başka kızlara bakar soğur atsan basit kız dersoğır
Cevap sahibi+1 yılaçık saçık resim atmadı diye bir erkek sevgilisinden uzaklaşıyorsa zaten sevmiyordur. çocukça şeyler bunlar. gerçekten çekinerek yazıyorum yanlış anlama beni, cinsel ilişkiye girebilirsin belki ama resmine bakıp mastürbasyon yapmasına neden müsaade ediyorsun. bunlar sanal ortamların getirdiği sanal ilişkiler. Onu çok düşünüyorsan buluşup bir şeyler yaşayabilirisin ama resim atmadın diye senden soğuması gerçekten çocukça bir hareket olur.
Soran+1 yılDoğru evet
Cevap sahibi+1 yılsöylediklerimden dolayı kırıldınsa özür dilerim
Soran+1 yılYo kırılmadım doğru söylüyorsun
Cevap sahibi+1 yılO halde hoşçakal, kendine iyi bak
+1 yılDerdimizi...
Neyse... Flört hayatınızdaki sarkastik eylemlerle mutluluklar diliyorum.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
35Cevap
+1 yılAyril. ayrica erkeklerin meshur cümlesidir "bana güvenmiyormusun" lafi. hadi ordan, ne güvencez! Evlenene kadar güven müven yok bunlara
26 Yorumla
Soran+1 yılNeden ayrılayım
- +1 yıl
@Zignarut edepsizlesme! O kisiyle evlenecegi ne malum, bana güvenmiyosun diye diye böyle oyuna getiriyosunuz kizlari. yarin birgün kizdan sogmayacagi ne malum. terbiyesiz
- +1 yıl
Ağzımdan kötü bir söz çıkmamasına rağmen ne terbiyesizliğim kaldı ne de edepsizliğim. Size zamanında birileri kötü şeyler yaşatmış olabilir ya da olmayabilir ama size hiçbir şekilde bütün erkekleri aynı kefeye koyma hakkını vermez.
Söylediğiniz söz ortada , evlenene kadar güven yok. Nasıl evlenecek güvenmeden?
Yarın ölmeyeceğimiz de belli değil ama yaşıyoruz değil mi? Kimseye güvenmeyen psikopat insanlara çevirmeyin kızları. Kimseyi tanımadan yargılamasın sizin gibilerin sözleri ile. - +1 yıl
@Zignarut ilaclarini almayi unutmussunuzu aciklar misin? Ayrica yukarida yazdigin yorum zaten konuyla ilgili düsünceni acikliyor. empati yapip kardesin veya ablan sayet var ise aynisini yaptiginda hic bir rahatsizlik duymuyorsan hic bir sözüm yok
- +1 yıl
Ayrica ayni kefeye koymaktan ziyade tedbir diyelim. tedbirli olmakta her daim fayda vardir.. iyi aksamlar
İlgisi artar tabiki. Senden uzakta hasret adam , en azından bu şekilde tatmin olur nefsini köreltir ;)
Yolla gitsin.05 Yorumla
Soran+1 yılAma soğur diyolar arkadaşlarına atar diyolar korkuttular
Soran+1 yılGüveniyorum ama erkek sonuçta
- +1 yıl
Erkek sonuçta derken?
Erkeklerin hepsini aynı kefeye koymayın , yaptığınız yargısız infaz! Etrafa bakarak belkide masum birinin günahına giriyorsun? Bu açıdan düşünmeyi denedin mi?
Erkek sonuçta diye bir söz nasıl olabilir? O zaman senin bu sözüne karşılık "kadın sonuçta" desem ne anlamlar çıkarırsın? Dokunmaz mı? Ne kadınlar var ve seni onlarla aynı kefeye koyayım hoşuna gider mi?
Yapmayın , güvenmiyorsanız ayrılın. Nasıl bir hale gelmiş ilişkiler? Güven olmadan sevgi bağı kurmaya çalışan insanlar gelmiş burada yorum yapıyor.
Soran+1 yılYa haklısın sana bişe demiyorum ben ama içimde bir kararsızlık var ben onu çok seviyorum yani baya ama onun yaptığı bazı haraketler sevmiyo gibi ayrıl o Zaman diyorum ayrılmıyoda amacınne bilmiyorum belki böyle ilgisini çekerim biraz bir kereliğine mahsus olmak şartıyla diyorum ama işte ya
Bu şekilde ilgi kazanmak acizce geliyor. Yapma derim.
14 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim ya
Soran+1 yılBiraz yapıcıyım dinliyorum onu kaybetmemek için
+1 yılÖnce ilgisi artar sonra merak kalmaz soğur. Sadece sendemi bacak meme var?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kaşar kategorisine komustur amac değişmiştir ciddi düşünmenin yerini kullanma calısmaları almıstır
11 Yorumla
Soran+1 yılİstemedi ki ben kendim diyorum askılı şortlu mu atsam diye farklı şehirlerdeyiz ilgisi başka kızlara kayar diye korkuyorum
Canın nasıl istiyorsa onu yap :) Sevgilinin ne tür pozlardan hoşlandığını bizler bilemeyiz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Daha sonra o foto internette bir yerlerde karşına çıkarsa ne edecen. Sana şantaj yaparsa ne edecen. Akıllı ol foto gönderme kimseye.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya güveniyorum öyle bişe olmaz
+1 yılsana karsı ilgisi artar ve yine fotograf ister :)
125 Yorumla
Soran+1 yılSonrada soğur demi
- +1 yıl
yok sogumaz ta ki o fotograf ısrarla isteyip sen atmazsan anca o zaman vucudunu begendiyse soguması imkansız gibi birsey
Soran+1 yılBilmiyorum bide o var ya beğenmezse. Hep atmam sonuçta bir kere olur o ayda yolda bir olur
- +1 yıl
ne zaman foto atıp atmayacagın senin bilecegin iş sen konusmana bak o şeylere girme hiç
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl@Panti attım bir tane öyle çokta şey yapmadı yani normal bişe gibi hatta Dedi ben böyle yapınca senden soğumam aksine Mutlu oluyorum bana atıyosun sonuçta sevdiğine bana karşı yaptığın şeyler için soğumam senden falan Dedi sonrada taş gibisin taş Dedi
Soran+1 yıl@Panti sence dedikleri doğru mudur asla soğumam falan filan görünce mi öyle Dedi etkilendiği için yoksa harbiden öyle mi düşünüyordur
Soran+1 yıl@Panti E tabiki yani bundan sonra yok öyle kolay kolay artık iyice heveslensin beklesin sabırsızlansın😂😂😂 bide Dedi sen çöl yumuşaksındırda bende bilmem ki dedim gelince kontrol ederim Dedi bende ben ettim öyle gerek yok dedim Nasıl gerek yok var diyo salak bende elimden bakarsın o Zaman dedim oda elden belli olmaz Dedi bende oha dedim 😂😂😂😂 ama şaka olarak konuştuk tabiki yoksa ellemeye kalkarsa bir başarın tokadı biliyo 😇😇
Soran+1 yıl@Panti ben 21 o 23😇 Yok ya kalkmaz o zaten farklı şehirlerdeyiz ne Zaman buluşacağız muamma yani artık kaç ay sonra olur bilmem ondada beni kaybetmek istemiyosa sarılmaktan öteye geçmez 😂😂
Soran+1 yıl@Panti ikizler
Soran+1 yıl@Panti oda balık
Soran+1 yıl@Panti olur 😂 Ya ama sanki simdi soğuk konusuyo gibi noldu diyorum ne alaka yok bişe diyo ama hissediyorum
Soran+1 yıl@Panti aynen öyle 😂😂
- +1 yıl
Naptın kuzum sogudumj
- Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı.
+1 yılneden sogusun dısarda millete bakıcagına sana baksın
016 Yorumla
Soran+1 yılAma çöpü kişi soğur diyo ya soğursa o Zaman boku yerim
- +1 yıl
ya burdakileri ne ciddiye alıyon gotunun deligini bilmiyor cogu. ona bakarsan cogu seven insan sevismez sevdigine kıyamaz diye bir klişe cıkardı tamamen yalan bişey. asıl seven insan sevdigi kişiyle sevismek ister baskasınımı isticek tabiki sevdigi kadına dokunmak ister. o yuzden her söylenene inanma
Soran+1 yılİşte ya bende korkuyorum silmezse falan diye tamam şort askılı çıplak değil sonuçta ama işte
- +1 yıl
ya şort askılıdan nolcak? bikini ya da mayoyla denize girmiyomusun? şort askılı onlardan daha kapalı usturuplu öyle düşün
Soran+1 yılGirmiyorum işte ben hep bol pantlon uzun kollu hatta Boğaz'ı bile kapalı giyinen biriyim
- +1 yıl
hayatında hic denize girmedinmi?
Soran+1 yılBikini mayo giymiyorum ben kısa kollu uzun mayolar oluyoya öyle
- +1 yıl
bilemiyoruım o zaman seninki biraz fazlaymış
Soran+1 yılYani o yüzden diyorum işte
- +1 yıl
ne diyim sen bilirsin icine siniyosa at yani bişey olmaz ama atamıyosan zorlama
Soran+1 yılAtmamaya karar verdim burda yazılanları okuduktan sonra kimisi arkadaşına atar diyo kimisi soğur diyo kimisi güvenme şantaj yapar diyo
- +1 yıl
yani nasıl birisi oldugunu bilemem. hicbi erkek sevgilisinin fotosunu arkadasına atmaz. ama kalleş birisiyse şantaj yapabilir. acıkcası bana atılan fotoları ben saklarım yaklasık 50 kızın falan cıplak ya da sexy fotoları vardır ama benden baskası görmemiştir özel bana özeldir sevgilimde olsa arkadasımda ayrılmısta olsam ne şantajla işim olur nede resmi ifşa etmekle. herkes benim gibi olmaz ama dikkat et o yüzden
Soran+1 yılYani saklıyorsun ama bak ya oda saklarsa geçenki sildim diyo ama inanmıyorum
- +1 yıl
saklar zaten silmez neden silsin bir kere atmışsın. ben sakladıgımı söyluyordum partnerime. ama sil diyenlerinkini sildim. sakladıklarım onlardan izin alıp saklıyorum gizli degil
Soran+1 yılSildim Dedi ama bakalım
- +1 yıl
bilemem ben insanlara karsı dürüstüm herkesden bunu bekleyemem senin bilcegin iş o sen tanıyosun
Sen bunu dusuncegine babamın yüzüne nasıl bakarım onun namusunu kim için feda ediyorum diye dsusun ahlaksiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka buraya at da bir yüzünü göstermeden bakalım çok mu açık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtma onunla evleneceğin belli degil. Hemencecik eşinmiş havasına girme
03 Yorumla
Soran+1 yılSoğur mu oda sence ne düşünür
Cevap sahibi+1 yılSoğumaz sadece normal fotoğraflar at, seven adam yine sever
Soran+1 yılArada bir diyorum zaten bende her gün değil 2 ayda bir falan diyim
Seni motuz bir malzemesi yapip hergun bakip ceker snra siler :D
02 Yorumla
Soran+1 yılOf ya napsam sıkıntı ilgisiz odun Nasıl ben bunun benimle ilgilenmesini sağlıcam
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilinin seninle hangi amaç için beraber olduğuna bağlı. Ben olsam soğurum.
08 Yorumla
Soran+1 yılBilmem ki seviyorum diyo
Cevap sahibi+1 yılSeviyorum demek kolay. Herkes diline dolamış bunu. Sevmek ne kadar kalpten olursa dile düşmesi o kadar zor olur
Soran+1 yılİşte bunu Nasıl anlıcam ben
Cevap sahibi+1 yılSürekli konuyu cinselliğe getiriyor ise uzak dur hemen
Soran+1 yılGetirmedi
Cevap sahibi+1 yılSana fazla yakınlaşmıyor ise sorun yok. Seven insan senin geleceğini düşünür
Soran+1 yılBakalım nolacak
Cevap sahibi+1 yılDikkatli ol bu konuda çok uyanık ol
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlgisi artar da sen kendin demişsin kapalı giyinirim diye. Dönme yani
10 YorumlaNormalde kapalıymış; ama açılası gelmiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılKapalı Değilim kapalı giyiniyorum uzun kol falan dekoltesiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtar ilgisi arada yolla
121 Yorumla
Soran+1 yılCiddi düşünür mi yoksa öyle mi düşnüür
Cevap sahibi+1 yılCiddi düşünür tabi tadını kaçırma arada yolla heveslensin iyice
Soran+1 yılYani mesela evleneyim ben bu kızla çok iy olur baksana çok güzel falan mı der
Cevap sahibi+1 yılSeni arzular fiziksel olRak ister diyorum o konuda kendine bağlarsın. herşey güzellik değil davranışlarinla bütün olursun evlenilecek iyi anlaşacağım kız der hem de gözüm dışarda olmaz der
Soran+1 yılBende onu istiyorum ama bakalım ya
Cevap sahibi+1 yılAbartma o sortlu fotoları arada nadir ısrar eder muhtemelen, geçiştir olmaz deme de espri yap işim var de bisi de iste :)
Cevap sahibi+1 yılNe taktik verdim ya:D
Soran+1 yılTAmam saol 😇😇
Cevap sahibi+1 yılBeğeni ver ozaman :D
Cevap sahibi+1 yılYolladın mı
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAdamı azdırıp ortada biraktın dimi:D
Soran+1 yılValla hiç öyle konuşmadı. Ben soğumam bu yarığımdan sevdiğin için yaptığını biliyorum dedii falan öyle çokta şey yapmadı yani normal bişe gibi hatta Dedi ben böyle yapınca senden soğumam aksine Mutlu oluyorum bana atıyosun sonuçta sevdiğine bana karşı yaptığın şeyler için soğumam senden falan Dedi sonrada taş gibisin taş Dedi sonrada bide Dedi sen çok yumuşaksındırda bende bilmem ki dedim gelince kontrol ederim Dedi bende ben ettim öyle gerek yok dedim Nasıl gerek yok var diyo salak bende elimden bakarsın o Zaman dedim oda elden belli olmaz Dedi bende oha dedim 😂😂😂😂 ama şaka olarak konuştuk tabiki yoksa ellemeye kalkarsa bir yet tokadı biliyo
Cevap sahibi+1 yılATEŞLİ Bİ SOHBET OLMUS :s
Soran+1 yılBana pek öyle gelmedi sonrada uyudu zaten hemen
Cevap sahibi+1 yılPeki :))
Soran+1 yılBidaha atmıcam ama anlasın ne olduğumu heveslensin bida yok öyle 😇😇artık 2 ay sonra anca
Cevap sahibi+1 yılSeni seni :D az değilsin :D seni iyice arzulasın dimi ogrencimisin sen :D
Soran+1 yılEvet öyle benden başkasına bakmadın
Cevap sahibi+1 yılEvlenince senden değişik fanteziler ister görürsün sonra :D
Soran+1 yılEvlenmeye daha çok var ya en az 5 sene
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılatma bence erkek milletine güven olmaz
20 Yorumla Kapalı bir kızdan nedir yani bu
00 Yorumla
+1 yılYanlışlıkla attım? İnanmadım açıkçası bu lafına.
00 Yorumla
+1 yılsen de az zilli değilssin at gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılYa başka kızlara gözü kaymasın istiyorum zaten uzakta
+1 yılSenden boyle bisey istemediyse atma
10 Yorumla
+1 yılEn fazla bakarak 31 çeker at
09 Yorumla
Soran+1 yılSonra siler mi silerim diyo ama bilmiyorum
- +1 yıl
Silmez arkadaşlarına atar
Soran+1 yılOha ciddi misin seviyorum diyo ama
- +1 yıl
Rol yapıyor baya safsınız
Soran+1 yılO istemedi ki benden foto ben kendim düşünüyorum ilgisini attırmak için farklı sehirlerde olduğumuz için ilgisi azalır diye korkuyorum ama dediğin şey çok kötü ya
- +1 yıl
Kocan dışında kimsenin üstüne düşme bu kadar nesil çok kötü burada olsa sikişirsinn bile o kadar cahilsiniz
Soran+1 yılNe alakası var çıplak Atcam demedim ki
- +1 yıl
Fark etmez
Soran+1 yılOf ya içimi karattın atmıyom
Gizli Üye(25-29)+1 yılAt. Basit kızlıkla alakası yok
04 Yorumla
Soran+1 yılVar diyolar ama
Cevap sahibi+1 yılNeresi var? Sen değer verdiğin birine yapıyosun bunları. Her erkeğe atan biri değilsin. Eğer hemen herkes istediğinde attığın zaman basit olursun işte. Ama seviyorsan at
Soran+1 yılSeviyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman at kızım :D
Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Yüreğinin sesini dinle.
00 YorumlaTürbanlı misin?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılSoğumaz.
010 Yorumla
Soran+1 yılSoğur diyolar ama
- +1 yıl
Herkes ayrı telden çalabilir sevgilinin yorumu önemli
Soran+1 yılBasit kız sanmam diyoda değişir o
- +1 yıl
Saçmalama ya. Yanlışlıkla falan atmışın oda hoşuna gitmiş ilgisini çekmişsindir 😉
Soran+1 yılGerçekten yanlışlıkla attım baya bir görsen ilgi gösterdi o gece güzelsin falan filan demeye başladı normalde bana çirkin çirkin diye takılır hep
Soran+1 yılAma işte ben yinede korkuyorum soğur bana ATA'n başkasında atar der diye
- +1 yıl
işte arada hatta at ilgiyi yine üzerine toplarsın ama ipini kaçırma ☺
- +1 yıl
öyle düşündürmeden konuş o zaman
Soran+1 yılTamam çok nadir atarım
- +1 yıl
☺☺☺
+1 yılkendini tatmin eder ne diyorsun sen
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
nassılımı onumu anlatcam şimdi sana:)
Soran+1 yılTamamda sonradan benden soğur mu
- +1 yıl
salaksa sogumaz:)
- +1 yıl
sen ciddi filenmi düşünüyorsun
Soran+1 yılSalak değilse soğur yani? Ciddi düşünme ya da düşünmeme değil ama ciddi olmak istiyorum
- +1 yıl
atma gizemli kalmak iyidir
- +1 yıl
zaten o ciddi ligi sende yakaldıysa senin gbi ciddi düşünir
Soran+1 yılTamam atmıyorum
- +1 yıl
ya birşey sorcam özele yazamıyormusın
Soran+1 yılBurdan sor
- +1 yıl
burda bir puan sistemmi var x per gibii o nedir
+1 yılBence cırıl cıplak st csnım
00 YorumlaTövbe ya gençlik nereye gidiyo
00 Yorumla
+1 yılartabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılNe artabilir ama basit kız lan bu bana ATA'n başkasında atar deyip soğursa
- +1 yıl
Sevdigin insan sana guveniyorsa gerisini bosver onemli olan sana guvenmesi
Soran+1 yılGüveniyor ama işte
- +1 yıl
guveniyorsa gerisi sana kalmis artik
Soran+1 yılTamamdır
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurbanli misin
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılOyleyse tahrik edersin ama daha fazlasininister ve zamanla normallesince sogur senden.
Soran+1 yılİşte ben onu istemiyorum o Zaman soğumamadı adına atmamak daha iyi
Cevap sahibi+1 yılEvet atma. Sevgilisi olan bir erkekle konusuyomusun
Soran+1 yılBenim sevgilim
Cevap sahibi+1 yılHayir yani gizli sekilde baska bir erkekle.
Soran+1 yılYo neden ki
Cevap sahibi+1 yılOyle bisey yapmayi dusunsen konusalim isterdim. Arada bir halden anlayacak birini istiypr insan. Surekli ayni kisiyle konusunca kafa kaldirmiyor. Bu aldatmak anlaminda degil. Sadece kafa dagitmak gibi. Ama dedigim gibi sevgilisi olup halden anlayan biriyle
Cevap sahibi+1 yılBisey deseydin keske
Soran+1 yılHayır rrrr
Cevap sahibi+1 yıl😔 cok istiypdum ya bunu
+1 yılOlabilir yani
01 Yorumla
Soran+1 yılNe olabilir soğur mu benden
+1 yılAtma
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtma bence
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılHep ister
Soran+1 yılNeden hep ister ki hep olmaz öyle hep atarsam soğur anlamı kalmaz
Cevap sahibi+1 yılDoyumsuzluk
Soran+1 yılNerden biliyosun
Cevap sahibi+1 yılErkek olmamdan
Soran+1 yılHahaha. Ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNiye atıcan
03 Yorumla
Soran+1 yılFarklı şehirlerdeyiz zaten görüşemiyoruz başka kozlara ilgisi artar diye korkuyorum
- +1 yıl
Saçma bir sebep
+1 yılAt kanka bişey olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Soğuyabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılSoğuyabilir demi ya basit kız diye düşünebilirim. Düşünmem diyo ama düşünür
Soran+1 yılBende zaten uzakta gözü başka kızlara kaymasın diye atayım mı dedim ama soğumasın yani asla istemem soğumasını
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerek yok atma
00 Yorumlaat kezban
03 Yorumla
Soran+1 yılSeni engelledim ben ya Nasıl yorum yapıyon
Soran+1 yılHe Can'ım he
+1 yılAtma bence
00 Yorumla
+1 yılayrıl
00 YorumlaBana at ben soğumam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmaz.
00 Yorumla Sen bana yazar misin
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilime açık fotoğraf atsam benden soğur mu? (Şort askılı)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler