Borderline kız arkadaşım, tek güvendiği insanı beni bırakmak istiyor. Gerçekten gitmiş gibi davranarak onu korkutayımmı?

Kız arkadaşım borderline ve uzak mesafeden ilişkimizi iki yıl devam ettirdik hemde yalansız ve şeffaf ama şimdi bu hastalığı ateşlendi ve yalanlar başka erkekler olmaya başladı beni bırakmak için unutabilmek için her şeyi yapsa da gitmemden korkuyor klasik borderline. Sizce bu son beni terk edişinde benden beklemediği tepkiyi göstereyim mi yani sessiz kalıp hiç cevap vermeden bir süre devam edeyim mi ne dersiniz?
(borderline atlatmış kız arkadaşlar varsa ayrıca özelden konuşmak isterim.)
Güncellemeler
+1 yıl
Borderline sınır kişilik bozukluğu, kimseye güvenmez birisini sevince tepelere çıkarır sonra durduk yere yere vurur kendince çok makul sebepleri vardır ama anlam veremezsiniz sizi iyi maniple eder. Suçlamakan nefret eder hep karşıyı suçlar, bazılarında intihar yönetimi olabilir. Sevdiğini üzmek için eşinden geleni yapar. Siz ona bir yaptıysanız o size on katını yapar merak etmeyin. Yanlızlığa dayanamaz hemen başkasını bulur bir materyal gibi ama ne yaptıgının farkında değildir
Güncellemeler
+1 yıl
Tecrübesi olanlar buyursun
Borderline kız arkadaşım, tek güvendiği insanı beni bırakmak istiyor. Gerçekten gitmiş gibi davranarak onu korkutayımmı?