Arkadaşlar sevgilimde bazı fotolarım var en ufak bir tartışmada ailene atacam diye tehdit ediyo belki 100 kere söyledi ama sonra sinirli olunca diyorum yapmam öyle şey diyo ama yine de zoruma gidiyo beni sevdiğini söylüyo ama en ufak tartışmada seni s*ktim kızım seni yaktım ailene atacam fotoları hep böyle :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir erkek olarak kadın profiliyle feysde hesap açtım bunu yapmalıydım cünkü ben bir araştırmacıyım. Açar açmaz arkadaşlık isteği mesaj ve beğeni yağmurna tutuldum Tabi erkeklerdi. Peki nedeni neydi çünkü ben görmek istediğim kadın profilini yaratmıştım bir erkeğin gözünden oysaki profilde sadece dekoltesiz güzel bir bayan resmi vardı normal şeyler paylaşıyordum. İşte şunu anladım erkeklerde kadınlarda hayellerinde yarattıkları sevgiliyi arıyor ama bulamıyorlar olmayan birini aradıkları için. O yüzden bütün erkekler abaza ve çaresizdir. Şu mutlak bir gerçektirki hiç bir zaman bir kadın kendisine erkekeğin gözünden bakamayacak bir erkekte kendisine kadının gözünden bakamayacaktır bu bir sırdır bu bir çaresizliktir. Ve.. ben yarattığım kadın profiline aşık olmuştum içimdeki cinsel arzular yerini hüzne bırakmıştı düşünüyordum kafamın içindeki fonda güzel müzikler çalıyordu gözlerim dünyayı bir hoş görüyordu Kalktım yerimden aynaya baktım beyazlamış favorilerim ve bakışlarım cüneyt arkını hatırlattı bana bir sigara yaktım.. çünkü ben bozlaklarla büyümüş anadolu ana dolu çocuğuydum harman yrindeki çocukluğum geldi aklıma kendimden utandım.
Feyste kimi cinsel organı kimi göğüslerini gönderip güzelmi diye soruyordu. o değilde bir çoğu sahte hesapla lez ayaklarına yatıp cinsiyetimi anlamaya çalışıyordu.
Hesabım sahteydi karşımdaki sahte hesaplardan biri benim oğlum veya kızım kardeşim olabilir mi diye düşündüm evet neden olmasın dedim
İçim burkuldu sırtıma bir hançer sokuldu
Küçükken bir papuca sevindiğim gün geldi aklıma yerin dibine geçtim...319 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Haberver bazen konuya göre.
Bu benim görevim.
Cevap sahibi+1 yıl@Haberver insanlığa hizmet
Cevap sahibi+1 yıl@Haberver yok şu an
Cevap sahibi+1 yıl@Haberver nasıl?
Cevap sahibi+1 yıl@Haberver hallederiz anladım ne demek istediğini işi olmuş bil alırım resimlerini elinden ama sende kimseye gönderme böyle resim
Cevap sahibi+1 yıl@Haberver ben bir soru açarım sende soruya gizliden yorum yaparsın konuşuruz kimse görmez uyarmı?
Cevap sahibi+1 yılPardon özelden demek istedim
Cevap sahibi+1 yıl@Haberver şimdi ben diğer bölümünde bir soru sorayım sorunun ne olduğunu buraya yazayım sen o soruyu bul ve özel yorum yap
Cevap sahibi+1 yılAnladınmı simdi
Cevap sahibi+1 yıl@Haberver bayramları seviyormusunuz?
Cevap sahibi+1 yıl@Haberver diğer bölümünde ne tür müzik seviyorsunuz? sorusuna özel yorum yap.
Gizli veya herkese açık seçme sakın
En İyi Cevaplar
+1 yılTamam bir daha kavga ederseniz ve gene tehdit ederse göndermeden adam değilsin de ve bende seni savcılığa şikayet etmez sem insan değilim de ama bu bağırarak meydan okuyarak söyle fotoraf çekmek erotik ve bunu sevgilinle paylaşmak suç. değil dir kanuninen ama bunu şantaj malzemesi haline sokmam ağır suçtur ve cezası hapis tir ki asıl ceza içerde kesilir adamın bir tarafından kan alırlar korkma meydan oku hatta sonra fotoğraf ları yanında silmesi ni söyle en fazla yalandan ahkam keser ama yemez uğraşamaz seninle
03 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum hep ama beraber yanarız istediğini yap diyo
- +1 yıl
Yalvararak söyleme tamam de hadş gönder de bende sana savcılık kağıdını gösterecek. de beraber yanarız ben evimde ailemle sen koğuşta yanarsın de ama bak uslup önemli. korkma meydan oku o nasılsa yapamaz diye böyle yapıyor hatta bir daha söylediği an tamamda karısıyla git ve bu işi bitir yoksa ilerde senden daha ağır şeyler isteyebilir
Soran+1 yılAtmaz atmasına biliorum ama erkek sevdiğine yapar mı bunu
Hayır sen hangi akla hizmet ona özel fotoğraflarını atarsın? Aslında senin gibi kızlara müstehak diyeceğim ama neyse...
Bu çocuğun seni sevdiği falan yok. Seni... Ne demek? Sana bunu söylüyor ve sen hala onun yanındasın, ona sevgilim diyebiliyorsun?00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. Ne atıyorsun öyle fotoğraflar ya biraz akıllı olun.
Böyle atanlar oluyor, sonra ağlıyorlar.
Böyle şerefsizlerle de muhattap oluyorsunuz.20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSacmalama be seven erkek sevdigine dokunmaya kiyamaz gozlerinden sakinir omru onunls bazen sadece elerini tutup gozlerine bakip saatler gecsin ister kalbi heycandan asktan durur o yanjndayken yahu ise cinsellik temali seyler karismissa buna ask denmez seviyor gibi davraniyor aslinda sen hic bir sekilde cinsel ne varsa opusme sanal sx ne varsa hic bir istegine olumlu yanit vernessen senden cabu siklp ayrilacaktir bile asik insan icin omrunce beklemktir ben boyle ki ariyrum benim gibi ama sizi kullandiklari icin ivrenc hem cinslerim svgilim bile hic olmayacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim.. Ayrıl ondan seni orspu yapar o şfriz erkek sendede akıl yok mu o fotoları nasıl attın.. Aklın nerde... Birgün evlenirsem evleneceğim kişinin yüzüne nasıl bakarım diye hic düşünmedin mi... Cocukda seni bir güzel kullanıyor köle gibi... Ee şimdi napcam ayrılsan ailene göstercek.. Diye çocuğun her gün koynuna gircen... Seekkss kölesi gibi.. Herşey yapcan... Bunu gururuna nasıl yedircen... .. şimdi çıkmış beni tehtit ediyor diyorsun kızım o fotolar eline nasıl geçti... ... Şimdi ise pişmansın değilmi cok pişmansın...
05 Yorumla
Soran+1 yılYahu anlamıyosunuz sorun fotolar değil yapmaz zaten yapamaz sadece bununla tehdit etmesi ni sordum seven erkek söyler mi bunu
Cevap sahibi+1 yılKızım sen slkmısın... Adam diyorki seni sikkkcem ben istediğim gibi.. ayrılırsan fotoların bende.. Kızım git alaymı ediyorsun
Soran+1 yılAyrılırsan değil ya en ufak bir tartışmada dedim
Cevap sahibi+1 yılBak.. Akıllı ol.. Ayrıl
Soran+1 yılTamam peki sağol
+1 yılseni s. kmeye devam etmek istediği için böyle yapıyor. bulunmaz bursa kumaşı mı niye hala bu adamla takılıyorsun. o şantaj yapmaya çalışsın dursun vala adamın g. tunden kan alırlar kan kolay mı öyle yayınlamak. savcılığa git şikayette bulun bak gtü nasıl tutuşuyor.. obu emniyette iyice bir öpsünler.. cesaretin yoksa yardımcı olurum ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılYapamaz biliyorum sadece bunu demesi normal mi diye sordum seven erkek der mi diye
- +1 yıl
İste seninle sks yapmayi seviyor seni değil . O yuzden ayrilmalisin bence. Takinti olmus elemanda..
+1 yılPolise şikayet et.
Polis cebir kullanarak alır o fotoğrafları elinden10 Yorumla
+1 yılTelefonu elinden almaya bak onları silmeye çalış sonra popona tekmeyi bas ben bu kızları anlamıyorum ya adamın daha huyunu suyunu bilmeden özelinizi atıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılYa 1 yıldır tanıyodum ama
- +1 yıl
Demek ki iyi tanıyamamışın
O çocuğu mu sevgilin yok mu hiç erkek arkadaşın ağzının üstüne vursun iki tane alsın telefonu elinden silsin hepsini
04 Yorumla
Soran+1 yılYok kimseden çekinmez Korkmaz
Soran+1 yılVermez telefon u bana
+1 yılmerhabalar, sevgilin gönderecek olursa, sevgilinin iletişim bilgilerini bana göndermen yeterli olacaktır bir daha ailenin adını ağzına almaz
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılŞerefsiz o* versene şunun adını ya da numarasını öldü artık
10 Yorumla
+1 yılPolise şikayet edip ayrıl öyle sevgili mi olur ya bidaha onu söylerse ses kaydına alıp polise götür fotoğrafların yok olmasını sağla
10 YorumlaOna güzel bir dayak attır aynı yerde oturuyosak bende atabilirim 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz bile aynı yerde değiliz ki😄
Sevgilin olduğna eminmisn seven insanın yapacağı şey değil
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende onu soruyorum seven erkek yapar mı diye
Soran+1 yılValla mı ayrıl diyosun yani
Soran+1 yılNormal değil de sinirle söyler mi bir erkek bunları
Öyle bişey yapması halinde şikayetçi olursan başı belaya girer. Bunu bir hatırlat bence ona :)
10 Yorumla
+1 yılEline gecen ilk firsatta telefonunu eline al o fotolari sil
02 Yorumla
Soran+1 yılVermiyo ki
- +1 yıl
Almanin yolunu bulursun illaki gozunu acarsan bir firsat cikar
- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılTerket gitsin. Insanlarin asil karekteri sinirli olunca ortaya cikar.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin
- +1 yıl
Evet boyle dusunuyorum. nasil guveneceksin boyle birine?
+1 yılBizim oralarda bir laf var biliyon g. tunun huyunu niye iciyon üzüm suyu diye👌
10 Yorumla
+1 yılAyrıl o pislikten fotoğrafları atarsa özel hayatın gizliliği nedeniyle onu şikayet edebilirsin sen de bunu kullan atarsan şikayet eder süründürürüm seni de.
05 Yorumla
Soran+1 yılAtmaz biliyorum sadece seveen erkek bunu der mi diye sordum
- +1 yıl
Yani o çocuktan ayrılmazsan ne diyeyim ben sana çok karaktersiz biri böyle şey mi denir?
- +1 yıl
sende buluştuğunda bir şekilde sil fotoları hafıza kartını al kır. elinde tehdit edecek bir şey bırakma. seven yapmaz güzelim adamlıktan anlasaydı en ufak tartışmada bunu söylemezdi. foto kalmayınca bırakırda seni elinde malzeme kalmadığı için
- +1 yıl
@mavimelekkanati Onu yapması çok zor hani yapamayabilir ama eğer o çocuk fotoğrafları atarsa özel hayatın gizliliğinden şikayet edip çocuğu süründürebilir. Çocuk sürünmek istemiyorsa atmaz zaten. Yine de o çocukla devam edilmez tam karaktersiz.
- +1 yıl
ya korkma al biber gazını sık bir ara vur kafasına inşAllah ev adresini falan bilmiyordur. yapabilirsin buralarda olsan yardım ederim sana. bayılt al gerekirse kır herşeyini korkma ondan sakın. ve yaptığı tam b şerefsizlik. özelden yaz istersen bana yardım ederim
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Sevmiyordur. Keşke atmasaydın fotoğrafları ayrılır kurtulurdun
00 Yorumla
+1 yılya adamdaki mantıga bak kız kacarsa diye kendini saglama almış iyiki arkadaşını getir şunu getir bunu getir demiyor
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bir durum. Polise ver o şantaj yapmadan reşitsen
02 Yorumla
Soran+1 yılAtmaz onu biliyorum sadece demesi zoruma gidiyo
- +1 yıl
Seni elinde tutmaya calisiyo o şekilde çok yanlış düşünceler bence sende boyle biriyle olmamalisin ama hayat senin
+1 yılİyi bir vaktinde silmesini iste sonrada yol ver kardeşime
02 Yorumla
Soran+1 yılbir erkek sevfiği kıza der mi böyle bişey
- +1 yıl
Demer ama bu sevgi asirilik ve pakopatlik derecesinde ben olsam ayrilirim senin yerinde istedigi her seyde seni tehtide basvurur ilerleyen hayatinda
Fotoğrafları atarken aklın neredeydi seni kullanıyor salak.
00 YorumlaTelefonda bunu dediyse sana konuşmalar vardır savcılığa şikayet edicem bir daha bu mevzuyu açarsan de sussun
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum beraber yanarız diyo
Git bilgisayar mühendisi tut kendine sen onun bilgilerini hackle görür gününü 👍🏻👍🏻👍🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini o duruma koyduktan sonra artık ne çaresi var bunun !
10 Yorumla
+1 yılOndan sonra her erkek yalancı iki yüzlü şerefsiz olur demi
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım pardon?
Gizli Üye(30-35)+1 yılO fotolari bisekilde sil ve ayril ondan bu karakterde birisiyle yasanmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilin olcak kanı bozuk serefsiz sende süper canımsın
00 Yorumla yaptı mı seni bcerdi mi? sende foto çektirdin kendin girmedin mi onun altına :) bu işantaj değil hakikat olur :D korkma ailen öğrensin.
00 YorumlaBence onu bayult fotolari al
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFoton var ya videon da olup olmadığını bilmiyorum ama videonda olsun istiyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılVideom yokmuş
Cevap sahibi+1 yılVideo olmasa da video olabilecek durum gerçekleşmiş anladığım kadarıyla bu demektir ki video olabilir yarın internette meşhur olduğınu duyabilirsin. Yarın öbürgün canı sıkılınca tekrar tekrar seni çağırabilir. Başka şeylerde isteyebilir. Beş para etmeyen tiplere kendinizi teslim ediyorsunuz sonrada ağlıyorsunuz. Ailen görünce napatirım diye düşünüyor utanıyorsun. Utanmayı daha önceden düşünseydin bunlar başına gelmezdi.
- +1 yıl
-muş ne ya? sen daha ne olup olmadığını bilmiyorsun.
Cevap sahibi+1 yıl@mavimelekkanati Sen kendin yazmışsın. Videom yokmuş diye bu demektirki sen de bilmiyorsun ama videoluk durumun olmuş yani. şu an videon yoksa da seni tehdit edip tekrar ilişkiye girecek ve bundan sonra videon olabilir. Seni tehdit edip seni başka yollara da sevk edebilir. Ben bilmiyorum tabii ama sen biliyorsun. Ailenden utanıyorsun ama onlardan utanacak şeyleri yaparken bunu düşünmüyorsun.
O nasil sevgili yaa pardon da cok seviyesiz
10 YorumlaYazik ya nasil insanlarla sevgili oluyosunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl bir sapikla birlikte oldun seninde ondan geri kalır yanin yok gerçi igrencsiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Sen hala bu iğrenç yaratığa sevgilim mi diyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılSende suc niye atiyon oyle foto
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu nası sevgi şantajla sevgi mi olur
10 YorumlaHarbi eşşeksiniz lan siz
00 YorumlaBişey olmaz evlenirler gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayatın boyunca bununla yaşıcaksın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 852 cevap paylaştı. Sana değer vermiyor ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi nerden anladın
Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı. Eee vermeseydin o kozu eline pasam
00 Yorumla
+1 yılbir bok yiyemez
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede zaten yapar mı demedim soruda seven erkek bunu der mi
- +1 yıl
sende ona diyceksinki popon yiyosa at bakıyım babam seni napar diycen ben onları iyi kötü ikna ederim olan sana olur kendinide benide yakma seviyomusun oyun mu oynuyosun de
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılSizin gibi kızlara her sey müstehak.
00 Yorumla
+1 yılatmaz merak etme
04 Yorumla
Soran+1 yılAtmaz da işte oda öyle diyo ama bununla sevdiği kızı tehdit eder mi bir erkek
- +1 yıl
eger kavgalariniz ayrilma derecesine geliyorsa gitmemesi icin boyle birseyr basvurabilir
Soran+1 yılHayır yapmaz yapamaz biliyorum sadece bir erkeğin sevdiği kıza bunu demesi normal mi diye sordum
- +1 yıl
arkadasim bende diyorum ki kavgalariniz o dereceye geliyorsa buna basvurabilir yani sevdigini falan anlamaz o zaman
şerefsiz işte
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Serefsizz10 YorumlaBence seni sevmiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle dedin
Soran+1 yılSevmiyo beni yani ama 1 yıl oldu ya sevmese konuşur mu
- +1 yıl
can sıkıntısından konuşur emin ol
Acik fotolarin mi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYok yüzüm yok yahu ben anlatamadım galiba sorun fotolar değil zaten yapamaz korkar sadece diyorum ki bir erkek sevdiği kıza der mi bunu
Soran+1 yılTamam teşekkür
Iyi yapıyor valla
00 Yorumla
+1 yılNasıl fotolar
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte +18
- +1 yıl
Göğüs mü alt tarafta war mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten s. timi
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında