Eski köpeğimi unutamıyorum bu durumu yaşayan varmı

Geçen sene ailemle ortak karar verip bir beagle cinsi köpek sahiplenmiştik çiftlikten .Bize yavrunun 60 günlük oldugunu söylemişlerdi köpek bize 5 aylık geldi.Köpeği hiçbirşekilde eğitemedik.Cinsi beagledı.Bütün mobilyalarımızı oydu yapma dememize rağmen kemirmeye devam etti.Tuvaletni dbaşlarda gazeteye yaptırıyorduk sonra dışarı alıştırmaya çalıştık onuda öğrenemedi.Ağzına sigara,çakmak ne varsa alıyordu.Bir sefer kardeşim ağzından almaya çalışırken ısırdı.Bir severde babamı ısırdı.Yüksek sesle uludugundan ötürü etraf bize şakayla karışık laf vuruyordu.Annemde büyük bir operasyon geçirdi.Bel fıtıgı operasyonu 21 dikişi var belinde ve annem genç değil.Bu köpek evden gitmezse ben gidicem demeye başladı.Bakamayacak hale geldik.Evde yalnızda kalamıyordu bütün apartmanı inletiyormuş arkamızdan:( Çok seviyorduk ama artık köpeğe zarar vermemek için ev içinde birbirimizi yemeye başladık..Her neyse ben köpeğimi birine sahiplendirdim .Bana amcasının 20 dönüm arazisi oldugunu av köpeği oldugundan orada rahat etceğini söledi.Çarşamba verdim.Cuma arıyor pederimi.Köpeği bir siteye vermiş.Gecenin 11inde ben başladım ağlamaya bağırmaya ne hakla verir bize sormadan köpeği oraya hani akrabasına vercekti ,ortalıgı ayaga kaldırdım arabayla gittik baktık.Neyseki köpek rahattı ve iyidi .Oradaki bekçiyile konuşunca rahat ettim..Sonra bir kez daha gittim.Köpeğim kilo almış,ona orada bir kulübe yapmışlar sitedeki herkes yemek veriyormuş.Bizimle biraz oynadı sonra kedinin peşine düştü zaten..Aradan 1 ay geçti kardeşim görmeye gidiyor köpek yok..Bekçi değişmiş bekçiye soruyor burada öyle kahverengi bir beagle yok diyor..Babam hemen o adamı aradı adamda köpeği yurtdışından bir akrabasına verdiğini söyledi.Bbam neden verdin dedi.Oda işte sitedeki yazlıkçılar kışlığa taşınmışta cart curt.Biz evde kardeşimle hüngür hüngür ağlıyoruz.Öldüde saklıyolarmı falan diye..Başka köpek aldık Şu an çok akıllı bizi çok seviyo bizde onu ama ben eski köpeğimi istiyorum ona sarılmak istiyorum onu koklamak istiyorum.Rüyalarım çıkar ve bir gece dua ettim Allah'ım eğer öldüyse bunu rüyama sok diye.Rüyamda biri öldü diyordu..Daha evvelde gördüm köpeğimi rüyamda...Bu gece aklıma yine geldi hüngür hüngür ağladım.Onun günahına girdim..Bbam dün adama sormuş adamda demiş abi işte verdiğim yerde akrabamda die.İnanmıyorum yalan söylüyor:( Bu durumu yaşayan varmı?Ben zalim şerefsiz bir adamım.O köpeği nasıl veririm ben.En adi insan benim.Öbür tarafta hesabını sorcak bana Yaradan:( Mecbur kaldım ama annemden değerli değil ve evde herkes huzursuzdu:( Köpeğin böyle olcağını bilmioduk biz eğitiminin zor oldugunu bilioduk ama bukadarını düşünemedik.Hata ettik en başta onu alarak.Hatta bu 2.köpeği aldıgımz yerdeki adam bize size nasıl beagleı önerirler apartmanda olmaz o köpek.Eğitemezsiniz.Ben köpek üretiyorum ama beagle üretmiyorum.Soranlarada asla önermiyorum bu cinsi size satmak için met etmişler dedi.Çok hiperaktif bir köpektir vs dedi.Hala ağlıyorum ama bendemi sorun:(
Eski köpeğimi unutamıyorum bu durumu yaşayan varmı