Gercek sevgi nedir bilmiyorum ben..

Bazı zamanlar yine Şu an ki gibi boşlukta hissediyorum kendimi,beni neyin mutlu edeceğini bilmiyorum işte o yüzdn hep başka yönlere kayıyo dikkatim.. Sevmek,hoşlanmak, tamamen tüm benliğinle birini düşünmek bunlar o kadar düşmüş ki gözümde değeri yok..insanların birbirini gercekten cıkarsız sevdiğine inanmıyorum,yolda bir çift göreyim gercekten mutlu olduklarına inanmıyorum,21 yaşındayım kimseyi sevmedim ,gercek sevgi nedir bilmiyorum..belkide terk edilmekten korktuğum için ben sevemedim kimseyi belki de hep o yüzden ilşkiden bıkan,ayrılmak isteyen taraf hep ben oldum..Bilmiyorum bilemiyorum neden bu haldeyim.. okul bitii hazırlanıp evime gitmem gerekio ama kendimi bir boşlukta hissediyorum ,ne yapmam gerektiğini bilmiyorum konuştugum insanlar var ama ben mutlu olmuyorum yine.. şu an da yine bir çocuk için ölüp bitiyorum ama konusana kadar sadece ilk 2 görüşmeye bakıyor.. şu aralar gece gündüz onu düşünüyorum..ama sonra hemen gecioo..gercek sevgi nedir bilmiyorum hiç mi öğrenemeyecegim..bi de insanlara karşı aşırı ön yargılarım var..
Gercek sevgi nedir bilmiyorum ben..