Sevmek nedir aşk nedir bilmiyorum. hissedemiyorum?

ben bir erkeğim. ben sevmek duygusunu hissedemiyorum. özlemek duygusu nedir bilmiyorum. ailemden dahi kimseyi özleyemiyorum. ama aileme çok değer veririm birine zarar gelirse her yeri ayağa kaldırırım yani. mesela hayatımda biri var onu sevmek istiyorum hem ahlak olarak hemde güzellik 10 numara yani. ben kıza karşı duygu beslemek istiyorum. onunla bazen 1 saaten fazla konuşuyorum. beni fazla sıkmadığı müddetçe onunla günümün hepsini veririm o mutlu olsun bende mutlu oluyorum ama mesela konuşma bittikten baya sonra dahi olsa özlem duygsu besleyemiyorum. gidip bazen fotosuna bakıyorum. baktığımda gülüyorum ama içimden hiç bir şey yok. anlamadım içim farklı dışım farklı sanki. hayatıma kim girdiyse hep en güzel değeri verdim yanında oldum ailesiyle bir problemi olduğunda çözüm yoluyla ona yaklaşıyorum. sorununu çözüyorum ve onnu çok mutlu ediyorum yani. ama neden hiç bir şey falan hissedemiyorum. bu neden oluyor? ve ayrıca mesela bana ilk haftalarda seni seviyorum dediğinde karnım ağrıyordu mesela 1 ayı geçti 2 ay olacak seni seviyorum dediğinde hiç bir şey hissedemiyorum. nasıl biriyim anlamadım? biri açıklayabilir mi? bu durumu yaşayan var mı

Sevmek nedir aşk nedir bilmiyorum. hissedemiyorum?