Arkadaşlar sevgilim var ve kendisi kürt. Tabikide ilerisi olmayacağı görüşündeyim bitirmek istiyorum ama düşüncelerinizi merak ettim doğru bir karar mı yoksa seviyorsan ırkı etkilememeli seviyorsan bırakma diyenleriniz var mı ve birde aile onlarda nasıl bir faktördür görüşlerinizi yazar mısınız
Cevabın nedir?
+1 yılKürdm ve ırkçı karşıtı çoğu sözde vatanseverden daha çok vatanını seven vatanı heleki bayrağı namus şeref bilen bir numaralı pkk vb ülkenin aleyhine olan ülkenin tek karış toprağına zarar veren herhangi bir terör örgütünün veya örgütlerinin bir numaralı karşıtı düşmanı olan türk kürt arap ingiliz alevi sünni hıristiyan yahudi ayrımı yapmadan bir müslümana en güzel yakışabilecek davranış gibi insanı renginden dilindin çok insan olduğu için saygı duyup seven bazı kendini bilmez kürtlerden aslını inkar edip unutan soysuz diyilip dışlanan ve aynı şekilde kendini bilmez bazı türklerdn de kürt olduğum için dışlanan hem terörle kürtlerin kürtlüğn adını kirletip kardeşi olan türklere küsütüren aynı şekilde türk kardeşlerimizide bizlere düşman edenlere karşı için de kin nefret dolup taşan biriyim
Neden böylesnz ülke hepimizin tek karış toprağına kurban oluruz canımızı seve seve veririz ırktan çok insan insan mı diye bakın insan olan her ırktan üstün tutulur...42 Yorumla
Soran+1 yılCanına kurban. Keşke her kürt senin gibi olsa ama maalesef biliyorsun ki kürdistan hayali bir çoğunda var
- +1 yıl
Bölücü olan her türknde kürdnde ırkçınında canı cehenneme onlar için yaşasn cehennem..
En İyi Cevaplar
Daha önce Kürt ama çok iyi bir arakadaşlarım vardı. Hala kendisine hayranlığım var. Ben hala bilemiyorum ama ailem karşı. Birde bir büyüğümün dediği bir şey vardı. bir aile varmış erkek tarafı Kürt kız tarafı Türkmüi ikiside iyi eğitim almışlar ama erkek tarafında ( Kürtlerde adet sayılan fakat Türklerin sıkılık dediği şeyler ) bazı tutumlardan dolayı evliliklerini bitirmişler ama şunudu unutmamak gerekir evlilikleri bitiren ırk ayrılığı değil bazen kültür farklılığı olabiliyor. Çok uzun tartışılacak bir konu. Evlilik iş vs ne olursa olsun Türk Kürt kardeştir.
13 Yorumla
Soran+1 yılİşte tamda bu mesele ırkının farklı olması değil kültür farkımızın olması o sıkılıktan kastettigin şey sevgilimde de var hemde çok fazla kız arkadaşım bile olmamalı ona göre evden dışarı çıkmamalıyım vs
- +1 yıl
Şunu söyleyeyim biz kızlar çok fazla sıkıldıktan hoşlanmayız ve bu Kürt olan kardeşlerimizde çok fazla var ( bize göre ) yeri geldiğinde kovan bile laf söyleyemiyor çünkü onlarda her daim birinci laf söyleyen ailedir bunlara katlanmak zor. Ama kesinlikle etrafımda Kürt örnek alabaileveğim insan çok. Ne diyelim eğer kendine güveniyorsan...
+1 yılKardes insanlari burda gerginlige sokmak icin ille kurt turk ayrimi yaparak soru icerisine tikama siyasi goruslerini. Kurtte de turk var turkde de kurt var . Cahil olanida var cok iyi kulture sahip olanida. Kotu insan heryerde. Her 5 vakit kilan insan? Genelleme yapmiyorum bir kaci icin konusuyorum. Sence muslumanligi dogru sekilde uyguluyormu? Adam uyusturucu kacakcasi ya da tecavuzcu bu tiplerde camiye girip cikiyor demek istedigimi burdan coz her kesimden iyi ya da kotu vardir seytanin allaha kotu dustugu gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ne hakaret ettiniz be ben kürtleri küçümseyecek bir kelime kullanmadım sorumda ailem türk ama ben kendimde mardinde doğmuş bir insanım o yüzden kürtlere çok takıntim yok ama birimiz türk birimiz kürt oluru var mı fikir almak istedim
- +1 yıl
Allah istedikten sonra sen kaderini belirleyemezsin oldu bitti ye gelir bazi seyler. neyse gonlunun hayri o nasip olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılMüslümanlar kardeştir. Bunun Türkü Kürdü olamaz. Pkklı bir şer.. fsiz olmasın yeter. Hain bir köpek olmasın yeter.
24 Yorumla
Soran+1 yılKendisini bilmiyorum ama ailesinde pkk sempatizanı olduğundan eminim
Cevap sahibi+1 yılO zaman yanına bile yaklaşma. O seni mutlu etse bile belki de akrabaları mutsuz edecek. Evine misafirliğe gelecekler. Televizyonda haberleri izeleyeceksiniz. Allah göstermesin ama mesela haber spikeri 1 asker şehid oldu diyecek o akrabaları sevinecek gülecek, 5 pkk lı geberdi diyecek spiker bu defa da üzülecekler. Selahaddin denen köpek konuşma yapacak televizyonda. akrabaları güle oynaya izleyecekler başkanımız konuşuyor diyecekler. Sen de arada saf gibi sinirlenip üzüldüğünle kalacaksın. Belki sana da uyuz uyuz sorular soracaklar. İleride çocuğunuz olacak belki de o çocuğa neler neler aşılayacaklar. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşün. Çok iyi ölç tart sonra pişman olma. Bak tekrar diyorum o adam pkk lı olmayabilir. Çok iyi bir insan olabilir. Fakat akrabaları kötüyse pkklıysa o iş olmaz bence. Olsa bile ancak akrabalarıyla tüm ilişkisini bitirir pkklıları defterden siler o zaman rahat yaşarsınız. Ancak o zaman olur
Soran+1 yılTeşekkür ederim burda beklediğim açık ve net yorumu senden alabildim söylediklerindi tamda kafamı kurcalayan şeyler çok iyi yardımcı oldun Allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kardeş. Allah yardımcın olsun
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
48Cevap
+1 yılDüne kadar türk kürt ayrımı yoktu bu ülkede.. Irkçılık değil diyorsun ama soru başlığın öyle demiyor. Türkmenim kurtde benim lazca benim cerkezde yahudiside.. Hepimizin en önemli ortak noktası INSAN olması. Sozluk anlami değil ama. Algı meselesi önemli. Bugün ülkede alevi sünni meselesinde geçti. Dinde bile mezhep yokken gücü elinde tutanlarin piyonu olmamalı halk..
00 Yorumla
+1 yılBir kürdüm... sadece türk değil butun irklarin birbirine karşi böyle irkçi olmamasi lazim... irkçilik ideoloji değil psikolojik bir hastaliktir... Ben turkle de evlenirim kurtle de arapla da farsla da aleviyle de... yeterkii insan olsun... sevsin... irkçiliğa hayir... hani kürt türk kardesti... irkçlik pis bir sey :(
62 Yorumla
Soran+1 yılAmacım ırkçılık değildi kürt olması değil de kültür farkliligimiz çok fazla zihniyetimiz uyuşuyor olsaydı zerre umursamazdım kürt olmasını
- +1 yıl
Bence irkçlik bu... kulturu farklii olan binlerce insan evleniyor... benim teyzemin oğlu bile bir turkle evliii... eğer seviyorsan o da seviyorsa... Ya Sen ona ayakkkk uyduracaksin ya o sana... başka yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTercihen evlenmezdim, yarın öbür gün kürt akrabaları gelecek ve aralarında hedepeliler varsa mesela onlara hayatta hizmet edemem, vatanıma milletime ihanet sayarım. Ancak hedepeli değilse ailesinde de hiç yoksa (ki çok düşük ihtimal) düşün ama ailenin isteyeceğini de sanmıyorum yani pek oluru yok.
40 Yorumla
+1 yılT. C sınırları içerisinde yaşayan herkes Türk kabul edilir. Yani kürtlerinde kimliğinde uyruk kısmında Türk yazar Kürt diye bişey yazmaz öncelikle bunu bir belirteyim. Ama siz koyu milliyetçiyseniz onlarda koyu bir şekilde kürtlüğü savunuyorsa baştan vazgeçin bu iş olmaz.
20 Yorumla
+1 yılSen görmezden gelsen sahip olduğunuz farklı değer ve görüşler engel çıkartır, aileler ve sahip olduklarınız engel çıkartır.
Ben düşünmem, tavsiye de etmem.34 Yorumla
Soran+1 yılNihayet sözünü ettiğim şeyin ırkçılık olmadığını anlayan birisi çıktı kültür farklılığımiz beni yoruyor kafa yapısı okadar bunaltıcı katiyen ben bu çocuğa uyum saglayamam diyorum ve ailesine
- +1 yıl
Estağfirullah; ırkçılık bence pek bu zamanlara yakışan bir tabir değil, eskide kaldı bu tip benzetme ve ithamlar...
Kültürel ve de aile yapısı olarak açıkçası binbir türlü problemin sizi beklediğini düşünüyorum; hatta ve hatta emin olun ki hayata bakış olarak da inanılmaz büyük bir perspektif farklı vardır. Bakmayın siz insan sevince gözü birşey görmüyor; sevdiğine olan tavrı çoğu şeyi örtüyor ve görünmez kılıyor. Ama daima öyle kalamaz, evlilik büyük mesele; iyi düşünün ve hakkınızda hayırlısı olsun.
Soran+1 yılİşte herkes yazmış seviyorsan ne önemi var gibisinden şeyler. Var işte bahsettiğin şeyler ilerde karşıma çıkacak olan şeyler görmezden gelemiyorum kim ne derse desin teşekkür ederim kafamın içindekileri anlamışsın ve yazmışsın yardımcı oldun sagolasin
- +1 yıl
Dediğim üzre aşk kör eder, görülmez bazı şeyler... Ve ne yazıkki ileride problem çıkartabilir bunlar; umarım hakkınızda hayırlı olan olur :) İyi düşünün...
+1 yılbu nasil bir soru yaa? turkler ve kurtler kardestir… kurtler ve pkk'lar ayirin artik, kurt diye illa pkk'li illa kotu mu oluyo?
25 Yorumla
Soran+1 yılPkk sempatizanı olup olmadığından şüphem varsa peki bu konuları onla konuşmadığım için bilmiyorum
- +1 yıl
konus o zaman, ama bak pat diye soyleme canim, seviyormusun onu?
Soran+1 yılSeviyorum. Nasıl konuşulur bilmiyorum aramızda bu tür konular hiç geçmedi ne o sözünü eder nede ben
- +1 yıl
hmm, bak pat diye soyleme, mesela ne yap biliyomusun, onun yaninda, senin cep telefonundan haberlere bak aslinda kurt konusu olsun pkk falan, tepki ver bakalim o ne diyecek!!! tamam mi? boylece anlarsin
- +1 yıl
onemli olan sevmen, zaten !!! musluman gerisi muhim degil
+1 yılOlabilir tabi pekala bir Türk ile Kürt evlenebilir.
Gönül bu gönül işlerinde ırkçılık olmaz.
Büyük konuşmamalı biri çıkar karşına aşık olursun kürt çıkar.
Ondan sonra yiyorsa evlenme sonrası malum tükürdüğün tükürüğü yalarsın.11 Yorumla- +1 yıl
Seviyorsan terk etme Kürtlerde aile bağları çok güçlüdür.
İçten cana yakın ve samimidir..
Allah yaratmış ama zor bir durum. Evde pkk bölücü terörist marşları dinlemezse bile onlara sempati duyması sonra çevredeki insanların ön yargıları hele anlayışsız biriyse genelde sert yapıları kısmetse olur
20 Yorumla
+1 yılPkk yı desdeklemiyen, kürdistan diye saçmalamayan kürtlere karşı bir nefretim yok genellemiyorum asla ama bir kürtle evlenmek için babamı karşıma almalıyım ve bunu yapamam.
20 Yorumla
+1 yılBati kültürüyle yetistiyse yani bati dediysem avrupa degil tabi, olabilir. birde esmer olmama kaydiyla ve kürtcülük yapmicak. yani bir nevi asimile olmus olanlardan olabilir
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılkürt olarak söyliyeyim onların ailesi senin türk olmanla ilgili bişey demezler ayrıca evlenmen konusunda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ırk aşk için bir faktör değildir bence
20 Yorumla
+1 yılTürk-Kürt muamelesi değil aslında.
Kültürel olarak ailesi yapısı uyuşmalı.
Atıyorum aşiret kızı ile evlenmem. Kürt oluşu değil. Aile yapısı kültürü.30 Yorumlatabi ki düşünmem Allah korusun
biz vatansever şerefli ve onurlu bir aileyiz öyle bir şey yapanı aileden ihraç ederiz30 YorumlaAçıkcası onların kültürü ve bizim kültürümüz farklı. Bu yüzden düşünmem. Tabii kader de ne yazılırsa o olur.
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet kültürü ve zihniyeti benden çok farklı ve benim asıl sorunumda bu uyum sağlayabileceğimi düşünmüyorum
Kişilik özelliklerine bağlı eğer düzgün biriyse yalanını falan görmediysem evlenirim ama ailesinin de düzgün olması gerek
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Malesef istemem hiç sevmiyorum kürtleri belki karşıma iyi bir kürt cıksa bu düşüncelerim değişe bilir ama zor
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bir Türk ümm vee kürt olarak ayirt etmenizi yanls buluyorum. Kendi sahsi fikrim buu. Onlar da insan senden benden ne farki var? Sen dogarken bilmiyorsan o da ayni sekilde. Seviyorsan bırakma derimm.
00 Yorumla
+1 yılNe mutlu Türk üm diyene yani kürt doğabilir ben Türk üm diyip saygı sevgi duyuyorsa bir sorun olacağını düşünmüyorum ama bunu burada soruyorsan bence aşık değilsin ona
00 Yorumla
+1 yılYa bu ne igrenç bir soru insalıgın dini dili ırkı mezhebi yoktur aklına sok bunu bir kalleş yüzünden bütün ırkı kalleş olarak yargılanamaz yargılanıyorsa insanlıgınızdan şüphem var...
20 Yorumla
+1 yılonlarda aile bağı çok kuvetlidir yarın öbür gün kocana bir şey olsa seni sahipsin bırakmazlar bir Türk olarak ırkın sorun yaratacağını sanmıyorum ama HDP'liyse kesinlikle uzak dur
40 Yorumla
+1 yılAşıksan evlen bence. Kürtmüş türkmüş ne farkeder ki?
40 Yorumla
+1 yılben evlenirim hatta sırf bu kanıyı yıkmak için kürt bir adamla hayatımı birleştireceğim inşallah
56 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur
- +1 yıl
@aşksın_sen_be?
- +1 yıl
Irkçilik yapmadiğin için sadece sevmek sevilmek 've insan oldugu icin değer verdiğin icin tesekkur... hem de sonsuz tesekkur
- +1 yıl
@aşksın_sen_be inşallah birde seveceğim birini bulursam muhteşem olacak
- +1 yıl
:) hahaha insallah bulursun :) nasip kismet
- +1 yıl
@aşksın_sen_be aynen
+1 yılTabiki evlenirim..
Hakiki Müslüman bir Kürt'ü 10 fasık Türke tercih ederim..
#Vesselam20 Yorumlaevlenin. ülkenin normalleşmeye ihtiyacı var. bölün bölün nereye kadar ya
30 YorumlaBunu sorman bile ayıp yani. Seviyorsan gerisinin bir anlamı mı var.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte sevmek yetmiyor ileride karşılaşabileceğim sorunları göz önünde bulundurmalısınız
Sen bence evlenme senin gibi insan ayrımı yapan bir insanla olduğunu bilse idi seni su an.. ederdi.
12 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏
Gizli Üye(25-29)+1 yılya bence siyasi görüşünden dolayı aile tarafında sevilmezsin sonradansorunlar çıkar evlilik hayatında ama şimdi büyük konuşmakta istemiyorum başımıza gelebilir böyle bir durum.
30 Yorumla
+1 yılKürtum ve asla bir turkle evlenmem mesela snin gibi bir akil dengesi geride kalanla ;)
20 YorumlaKendi milletimden biriyle evlenmeyi tercih ederdim, ama seviyorsam fark etmez herhalde
20 Yorumla
+1 yılKürdü semtime sokmuyorum, koynuma mı alacağım? Saçmalamayalım lütfen
31 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorum ama büyük konuşmuşsun inşallah böyle bir durumla karşı karşıya gelmezsin
Milliyetçi bir insanım. Ben ırkı Türk olmayan biriyle iki kelime dahi etmem
30 Yorumla
+1 yılKürt olsun ama vatanını sevsin hainlik yapmasın yeterli sende ırkı yüzünden bırakma bu aptallık olur
20 YorumlaNe saçma insanlarsınız ya benden uzak Allah'a yakın derler ya.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabi gercekten seversem evlenirim ama suanlik dusuncem yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkürt olması ne fark eder. türklere karşı bir nefreti yoksa saygılıysa hiçbir onemi yok. ha eğer türklere karşı bir nefret bir isyan sergiliyorsa o ayrı
03 Yorumla- +1 yıl
İnsan olsun ya ha Türk ha Kürt
Cevap sahibi+1 yıl@Bekiranlı21 kesinlikle.
- +1 yıl
👏👏👏👏👏
+1 yılTek bildiğiniz şey ırkçılık. Ve sizin gbiler yüzünden önyargılarla yaklaşan insanlar dolu çevremizde.
02 Yorumla
Soran+1 yılKürt olması değil kafa yapısı benden çok farklı her geçen gün dahada belli ediyor yoksa bende kürtmüş türkmüş önemsemezdim
- +1 yıl
Seviyorsan bırakma , yinede sen bilirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende kürtdüm ama kader karsıma kimi çıkaracagını bilemeyiz ama ayrım yapmam ben kürt türk diye zaten kız alıp vermişiz yüz yilar boyunca seviyorsan devam et ırktan dolayı terk edersen ırkçı olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğim insan kürt, ilerisi olacağına da inanıyorum.
Irkın değil iki insanın birbirine karşı hissettiği sevginin önemli olduğunu düşünüyorum.20 YorumlaMesele karşındakinin kürt ya da Türk olması değil hepimiz aynı çatı aynı ülke içinde yaşıyoruz ha belirtim kürdün de kötüsü var Türk'ün de farketmez hangisinin kötüsüne denk gelsen pişman olursun bence insan olması önemli kişiliği
00 YorumlaŞöyle bir soru açılsa ailem türk biriyle evlenmemi istemiyor ne düşünürdün?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen türküm türk olduğum için ailesi tarafından istenmediğimi bilsem bu beni üzmezdi bunlar olabilecek şeyler yani
- Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılSadece bunu dsunuyosan zaten onu kaybettiginde kendisi şanslı olmuş olacak
00 Yorumla
+1 yılİdeolojilerin canı cehenneme...
Öncelik İnsanlık... Zaten bu soruyu soruyorsan bitmiştir ilişkiniz.. Seviyorsan zaten gözün kendini bile görmez..10 YorumlaÖyle bir ayrım yapmak bana göre yanlış, insanları renk din dil ırk olarak çok ayırmam. Ama siyahilerle pek yapamam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir Kürt Olarak Katiyen ama Katiyen Bir türkle evlemem !!!
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@evet27 Bumu ırkçılık olarak algılamayın fakat kültür farkları var.. O yüzden o hataya düşmem..
Cevap sahibi+1 yıl@evet27 Onu bilemem.. Kürtmüsün peki?
Cevap sahibi+1 yıl@evet27 Kürt Kültürünü araştır ne demek istediğimi çokniyi anlarsın..
Gizli Üye(36-45)+1 yılilerisi olmayacaksa bitir tabi. ne sen üzül ne de o üzülsün. ben şahsen kürtle evlenemem. ailesinen biri örgütü savunsa kavga ederim
32 Yorumla- +1 yıl
Cahil zihniyetin mk
Cevap sahibi+1 yıl@Bekiranlı21 cahillikle alakası yok. tam tersi kürtler cahil mk. illaki her aileden biri sempatizan çıkıyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim yakın bir arkadaşım da aynı senin gibi birlikte mutlular ama ailesi kabul etmicek ne olucağını zaman göstericek ortada başka bir neden yoksa ayrılmamalısın
00 Yorumla
+1 yılKürt Türk ne fark eder mk İnsansan Irkçılık yapmazsın
22 Yorumla- +1 yıl
Alma hatun sen bu yazıyı kesinlikle gör ;
- +1 yıl
Kürt değilim ama keşke olsaydım sizin gibi şerefsiz olacağıma Kürt olsaydım
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç önemli değil desem yalan olur benimde başıma geldi daha önce seviyo olsaydın takmazdın ama benc
10 Yorumlaırkçılığınızı si-ke-yim
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ne istiyonuz olum kürtlerden ya
20 YorumlaDüşünürüm. Düşündüm de...
00 YorumlaAilem. istemeyecegi için uzak durdum
33 Yorumla
Soran+1 yılBenimde ailem istemiyor ki sorun orada
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evliliği genel olarak düşünmüyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. HDPli değilse evlenmem.
06 Yorumla- +1 yıl
Sen pkk limisin? Yasa takip hakkinda baslatilcak
- +1 yıl
Sen agzini bozsan nolur lan it surusu gevur
- +1 yıl
47 yasina gelmissin adamligi benmi ogretiyim sana. Ben adamin yasina degil akli zihniyetine bakarim senin gibilerini bir yere toplar benzine doker cayir cayir yakarim gram icim acimaz. Bu vatanin ekmegini yiyorsun Tc sini tasiyorsun bayraginin altindasin insanin ocagina incir dustukten sonra ah vah edermis. Pisman olucaksiniz daha bunlar iyi gunleriniz. Siringayla bizzat gotunuzden ben kan alicam
İnsan olsunda evlenirim.
10 YorumlaAllah yazdıysa bozsun!
20 Yorumla
+1 yılTürklük şuuru oluşmuşsa evet.
30 Yorumla
+1 yılSeversem neden olmasım
00 Yorumla
+1 yılmardınde mı dogdunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet babam asker doğu görevi yapıyordu o yüzden ama kimliğimde mardin yazmaz
- +1 yıl
bende mardinliyim de ondan sordum
Soran+1 yılAnladım derik derinsuda doğdum sen nerdensin?
- +1 yıl
mardın merkez bende yenısehırde kalıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yıldüşünce yapısı föşik değilse tabiki.
30 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem