Düzgün seviyeli yorum yapın lütfen. Kuzenime aşık oldum Ondan başka bir şey düşünemiyorum?

Benim 1.5 yıllık güzel giden bir ilişkim var. Sevgilime aşk derecesinde bağlı olmasam da çok seviyorum. Benim bir de Almanyadan Türkiyeye yeni taşınan teyzemin oğlu var. Kendisiyle daha önce hiç yüzyüze konuşmamıştım. Almanyada babasının yanında yaşıyordu. Üniversitesi bittiği için annesinin yanına döndü. Teyzem ile eşi boşanmışlar kuzenim 2 yaşındayken. Kuzenim ile aramda da 3 yaş var zaten. Ben ne babasını ne kuzenimi tanımıyorum. Kuzenim ile birkaç defa teyzem skypeden konuşurken ben de konuşmuştum falan ama öyle birkaç kere gördüm. Türkiyeye taşındıktan sonra konuşmaya başladık işte. Teyzemlere gittikçe hep beraber takılmaya başladık. Çok yakışıklı kibar ve eğlenceli bir insan. İşte son zamanlarda da otururken ne bileyim elini omzuma falan atıyordu. Kuzen gibi görmüyordum onu. Böyle çok samimiydik. Birgün da odasında otururken beni öptü. Çok garip oldum. Sanırım ona aşığım. Sevgilim olduğunu bilmiyor. Ama sevgilim de beni çok seviyor. Kuzenim gelene kadar ben de onu çok seviyordum. Kuzenim geçen hafta çıkma teklifi etti. Biraz zaman istedim. Ne yapmalıyım sevgllimden ayrılıp onunla beraber olmak istiyorum.
Düzgün seviyeli yorum yapın lütfen. Kuzenime aşık oldum Ondan başka bir şey düşünemiyorum?